spy94 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Κλασικά καλή ώρα http://www.insomnia.gr/topic/660248-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming-pc-600-euro-%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B1/page-2?do=findComment&comment=56150935 Όποιος θέλει ετοιμοπαράδοτο πλερώνει! Ναι,αλλο ομως να μιλαμε και να σου λεει μια βδομαδα δεκα μερες και να πιανει μηνα.Αν θυμαμαι καλα ειχε και δωρεαν μεταφορικα και αντικαταβολη;Τεσπα ας μου κανει το δωρο με την ψυκτρα και τους συγχωρω
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ναι,αλλο ομως να μιλαμε και να σου λεει μια βδομαδα δεκα μερες και να πιανει μηνα.Αν θυμαμαι καλα ειχε και δωρεαν μεταφορικα και αντικαταβολη; Τεσπα ας μου κανει το δωρο με την ψυκτρα και τους συγχωρω Έτσι ρε φίλε δωρεάν τα είχε και είδες που κατήντησε. Ά ρε πλαίσιο που μας χρειάζεται
manosfp Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Από το συγκεκριμένο site πήρα την Asus Prime b350 plus στα 80. Απόλυτα ευχαριστημένος.
radeon9700 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Επειδή έχω πάρει από εκεί, σαν εξυπηρέτηση και αγορά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αλλα δεν είναι μαγαζί είναι μια πολυκατοικία και στεγάζεται σε ένα διαμέρισμα στον 5 η 6 όροφο δεν θυμάμαι Εάν εξαίρεσης ότι κλειδώνουν την πόρτα και περιμένεις να κατεβουν για να σου ανοίξουν και ένα μικρό σοκ όταν αντί για μαγαζί βλέπεις ένα 3-4 αρι διαμέρισμα με το σαλόνι να έχει μαζεμένες όλες τις παραγγελιες μας και το υπνοδωμάτιο να έχει ένα γραφείο μεγάλο με 2 υπολογιστές fax τηλεφωνα κτλ κτλ !!! όλα είναι OK ξαναλέω ευγενικοί και εξυπηρετικοί είναι. Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα με τις εγγυήσεις μας μονο....
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Επειδή έχω πάρει από εκεί, σαν εξυπηρέτηση και αγορά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αλλα δεν είναι μαγαζί είναι μια πολυκατοικία και στεγάζεται σε ένα διαμέρισμα στον 5 η 6 όροφο δεν θυμάμαι Εάν εξαίρεσης ότι κλειδώνουν την πόρτα και περιμένεις να κατεβουν για να σου ανοίξουν και ένα μικρό σοκ όταν αντί για μαγαζί βλέπεις ένα 3-4 αρι διαμέρισμα με το σαλόνι να έχει μαζεμένες όλες τις παραγγελιες μας και το υπνοδωμάτιο να έχει ένα γραφείο μεγάλο με 2 υπολογιστές fax τηλεφωνα κτλ κτλ !!! όλα είναι OK ξαναλέω ευγενικοί και εξυπηρετικοί είναι. Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα με τις εγγυήσεις μας μονο.... Το που είναι δεν είναι το πτόβλημα. Η αξιοπιστία του μας ενδιαφέρει. Εξάλου από ότι έχω καταλάβει δεν κατάστημα αλλά eshop. Είναι πολλά που λειτουργούν έτσι.
Shadowjump Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Την Nilfisk Multi 30 παντως, χθες την ειχανε 106€ και τωρα την πηγανε 124€.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ξαναμιλησα μαζι του για τους ενδιαφερομενους. Ο καθενας ο οποιος εχει τιμολογιο η αποδειξη δλδ παραστατικο καλυπτεται κατηγορηματικα οπως μου ειπε. Δεν θα κλεισει ως αφμ αλλα ως εμποριο. Συνεχιζει ως παροχη υπηρεσιων και διευθυνση τηλεφωνα ισχυουν ως εχουν. Αυτα χωρις να εχω ουδεμια σχεση με το καταστημα και το τονιζω. Καλημερα!
spy94 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ξαναμιλησα μαζι του για τους ενδιαφερομενους. Ο καθενας ο οποιος εχει τιμολογιο η αποδειξη δλδ παραστατικο καλυπτεται κατηγορηματικα οπως μου ειπε. Δεν θα κλεισει ως αφμ αλλα ως εμποριο. Συνεχιζει ως παροχη υπηρεσιων και διευθυνση τηλεφωνα ισχυουν ως εχουν. Αυτα χωρις να εχω ουδεμια σχεση με το καταστημα και το τονιζω. Καλημερα! Αστα αυτά αν μου χαλάσει η ψύκτρα θα σε κυνηγάω Παρέλαβα μόλις,ευχαριστώ και πάλι radiohead
ge-lyk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 ....έχει κανείς άποψη για το parrot (για το αυτοκίνητο)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα