MessatsuRoku Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πρόλαβα την Asus rog croshair vi πήρε τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω και με ενημέρωσαν ότι η συσκευασία είναι bulk δλδ δεν είναι στην κούτα της και ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί, και ότι ισχύει κανονικά η εγγύηση τής. Τι λέτε να πάω να την πάρω;θα έχω κάνα θέμα; δεν ειναι boxed? Κανε παζαρι
EvilEyes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν εγώ πρώτα παρήγγειλα και μετά ήρθα για να ρωτήσω. Είχε μία οθόνη, την Iiyama ProLite XB2783HSU-B1. Η συγκεκριμένη λέει τίποτα για την τιμή της ή μάπα το καρπούζι; Την θέλω για να συνδέσω το xbox one s.
petran91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν εγώ πρώτα παρήγγειλα και μετά ήρθα για να ρωτήσω. Είχε μία οθόνη, την Iiyama ProLite XB2783HSU-B1. Η συγκεκριμένη λέει τίποτα για την τιμή της ή μάπα το καρπούζι; Την θέλω για να συνδέσω το xbox one s. Με προβληματίζει η μοναδική αξιολόγηση που έχει στο σκρουτζ. https://www.skroutz.gr/s/4046467/Iiyama-ProLite-XB2783HSU.html#reviews Σε τι τιμή την πήρες?
thodoris5321 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν εγώ πρώτα παρήγγειλα και μετά ήρθα για να ρωτήσω. Είχε μία οθόνη, την Iiyama ProLite XB2783HSU-B1. Η συγκεκριμένη λέει τίποτα για την τιμή της ή μάπα το καρπούζι; Την θέλω για να συνδέσω το xbox one s. Η Iiyama απ΄ότι έψαχνα πριν λίγο καιρό έχει ποιοτικές οθόνες, δηλαδή ακόμα και σε σχέση με τις top viewsonic η Iiyara είναι καλύτερη, απλά πιο ακριβή. Τώρα για το συγκεκριμένο μοντέλο δε γνωρίζω τίποτα να σου πω, η αξιολόγηση στο σκρουτζ λέει μόνο ότι διακρίνονται τα πίξελ, κάτι που είναι λογικό σε μια full hd 27άρα.
EvilEyes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Με προβληματίζει η μοναδική αξιολόγηση που έχει στο σκρουτζ. https://www.skroutz.gr/s/4046467/Iiyama-ProLite-XB2783HSU.html#reviews Σε τι τιμή την πήρες? 148 την είχε. Και μένα με προβλημάτισε η αξιολόγηση γιαυτό και ρώτησα εδώ. Αν δεν αξίζει την ακυρώνω.
petran91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ καλή τιμή. Εγώ θα την έπαιρνα. Στο amazon uk δεν αναφέρει κανείς αυτό που λέει κ φίλος στο Σκρουτζ. Οι αρνητικές εκεί είναι για κανένα pixel.
spy94 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Απότι βλέπω ορισμένα προϊόντα έπεσαν ακόμη περισσότερο σε τιμή.Προσωπικά την hero δεν θα την έπερνα σε τέτοια τιμή χωρίς κουτί.Αφενός γιατί δεν ξέρω τι θα παιχτεί με πιθανό πρόβλημα αφετέρου γιατί στο black friday έπαιξαν πολύ καλές τιμές σε καλές μητρικές για am4 και γενικά σε αυτό το price range επιλογές υπάρχουν.Αν την πάρεις βεβαιώσου ότι υπάρχουν παρελκόμενα μην σου έρθει χωρίς κάνα backpanel και κλαίμε.Η οθόνη στα 148 είναι τζάμπα όπως και να το κάνουμε.Αρχικά την είχε 176 νομίζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Απότι βλέπω ορισμένα προϊόντα έπεσαν ακόμη περισσότερο σε τιμή.Προσωπικά την hero δεν θα την έπερνα σε τέτοια τιμή χωρίς κουτί.Αφενός γιατί δεν ξέρω τι θα παιχτεί με πιθανό πρόβλημα αφετέρου γιατί στο black friday έπαιξαν πολύ καλές τιμές σε καλές μητρικές για am4 και γενικά σε αυτό το price range επιλογές υπάρχουν.Αν την πάρεις βεβαιώσου ότι υπάρχουν παρελκόμενα μην σου έρθει χωρίς κάνα backpanel και κλαίμε.Η οθόνη στα 148 είναι τζάμπα όπως και να το κάνουμε.Αρχικά την είχε 176 νομίζω. Δές τιμή http://diktyo.xyz/index.php?route=product/product&product_id=4430
spy94 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δές τιμή http://diktyo.xyz/index.php?route=product/product&product_id=4430Το ειδα.Ειμουν τοσο καχυποπτος που το ανοιξα 2-3 φορες για σιγουρια.Εχει τιμες που αν δεν ελεγες οτι μιλησες στο τηλ θα ελεγα οτι ειναι απο τις γνωστες προσφορες πριν το σκ που την Δευτερα παιρνει το ακυρο.Ασε ζαχαρωνω και την asrock b150,εχω κατι ddr3 αλλα φοβαμαι μην την καψω.Ας την παρει καποιος να γλυτωσω
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το ειδα.Ειμουν τοσο καχυποπτος που το ανοιξα 2-3 φορες για σιγουρια.Εχει τιμες που αν δεν ελεγες οτι μιλησες στο τηλ θα ελεγα οτι ειναι απο τις γνωστες προσφορες πριν το σκ που την Δευτερα παιρνει το ακυρο.Ασε ζαχαρωνω και την asrock b150,εχω κατι ddr3 αλλα φοβαμαι μην την καψω.Ας την παρει καποιος να γλυτωσω για 43 ευρώ η συγκεκριμένη είναι νορμάλ προς το καλή όχι όπως η x99
ChimairaX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 .xyz Λελ οικονομία μέχρι και στο domain 1
spy94 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καλα δεν το συζηταμε η x99 παιζει σε τιμη μεταχειρισμενης x58
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 .xyz Λελ οικονομία μέχρι και στο domain Παλιά ήταν στο skroutz και μετά bestprice. Είχε πάντα τις καλύτερες τιμές. Κρίμα γενικά για μαγαζιά που κλείνουν όσο κι αν κράζουμε..
spy94 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Παλιά ήταν στο skroutz και μετά bestprice. Είχε πάντα τις καλύτερες τιμές. Κρίμα γενικά για μαγαζιά που κλείνουν όσο κι αν κράζουμε..Το θυμαμαι.Ειχα παρει αρκετα πραγματα και παντα αργουσαν ομως.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το θυμαμαι.Ειχα παρει αρκετα πραγματα και παντα αργουσαν ομως. Κλασικά καλή ώρα http://www.insomnia.gr/topic/660248-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming-pc-600-euro-%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B1/page-2?do=findComment&comment=56150935 Όποιος θέλει ετοιμοπαράδοτο πλερώνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα