poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 στο zte παντως μπορουσα σαν user να αλλαξω τα profil.εξαρτατε το ρουτερ και τι firmware εχει πανω οπως και τι δικαιωματα σε αφηνουν να εχεις.βεβαια για παρα πολλα ρουτερ κυκλοφορουν και στο internet τα admin στοιχεια για πληρη προσβαση
broxopios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Σήμερα δοκίμασα το vdsl και λειτουργεί πολύ καλά. Κατέβασα κι ένα αρχείο και ειδα πρώτη φορα ταχύτητα 5.2mb. Επόμενος στόχος να βελτιώσω τη συνδεσμολογία στο σπιτι. Λογικά θα χρειαστώ βοήθεια όποτε θα επανέλθω!
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 για την καλωδιωση https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 1
broxopios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 για την καλωδιωση https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Τον έχω υπόψη μου τον οδηγό, αλλά έχω κάποιες απορίες μιας και δεν το κατέχω τόσο το θέμα.
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 οκ οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.υπαρχει επισης και ενα θεμα εδω στο ινσομνια για καλωδιωση vdsl 1
broxopios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 οκ οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.υπαρχει επισης και ενα θεμα εδω στο ινσομνια για καλωδιωση vdsl Έχεις πρόχειρο το λινκ για να μην ανοίγω νέο θέμα?
naive Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Τους ρώτησα και εγώ για αναβάθμιση σε vdsl με την ευκαιρία που λήγει και το υπάρχον συμβόλαιο και μου είπαν ότι είναι +7 στο υπάρχον (το οποίο είναι αρκετά χαμηλό βέβαια, αλλά θα τους πω για τα 5 που λέτε).Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι μου είπαν ότι στην περιοχή μου δεν δέχονται αιτήσεις για vdsl για τις επόμενες 10 ημέρες λόγω αναβάθμισης του δικτύου, το οποίο με παραξένεψε (η περιοχή μου υποστηρίζει εδώ και καιρό) Σα να μην ήθελε αυτός που μιλούσα να κάνω τη γραμμή vdsl, αφού προσπαθούσε να με πείσει κιόλας ότι με συμφέρει να ξανακάνω ανανέωση με την ίδια τιμή για να μη μείνω χωρίς συμβόλαιο lol. Μου είπε επίσης για τα 20€ της μετάβασης και ότι θα μου δώσουν δωρεάν router. Αυτά τα router που δίνουν λένε τίποτα, γιατί το adsl που έχω τώρα από τη nova είναι ψιλοσάπιο στο θέμα του wifi.
Lewnidas1995 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα αίτηση στις 23 Νοεμβρίου. Ενεργοποιήθηκε στις 4 Δεκέμβρη και απο τότε δεν έχω ίντερνετ καθόλου στο σπίτι. Μου ειπαν οτι ειναι το γνωστό πρόβλημα συγχρωνισμού/no ip. Αλλα κανείς δνε μπορει να μου πει πότε και αν θα έχωι ιντερνετ. Σήμερα ειναι η 10η μέρα χωρις ιντερνετ και μπορω να πω πως κοντεύω να φουντάρω..
naive Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έκανα αίτηση στις 23 Νοεμβρίου. Ενεργοποιήθηκε στις 4 Δεκέμβρη και απο τότε δεν έχω ίντερνετ καθόλου στο σπίτι. Μου ειπαν οτι ειναι το γνωστό πρόβλημα συγχρωνισμού/no ip. Αλλα κανείς δνε μπορει να μου πει πότε και αν θα έχωι ιντερνετ. Σήμερα ειναι η 10η μέρα χωρις ιντερνετ και μπορω να πω πως κοντεύω να φουντάρω.. πιο πριν τι σύνδεση είχες; Σε ποια περιοχή είσαι; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2017 από naive
naive Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Θα με κουφάνουν στη nova. Ξαναπήρα σήμερα το πρωί για να τους πω ότι ενδιαφέρομαι για αναβάθμιση σε vdsl. Μου είπε μια κοπέλα ότι μπορώ να το κάνω με +5,25€ στο τρέχον πρόγραμμα (σημειωτέον έχω 2play+κινητά στα 18περίπου). Ήμουν έτοιμος να το κλείσω, αλλά επειδή η σύνδεση είναι στο όνομα της γυναίκας μου, έπρεπε να μιλήσουν και με την ίδια για να γίνει ηχογράφηση. 'Ετσι πήρα πάλι το απόγευμα που ήταν η γυναίκα μου στο σπίτι. Ο εκπρόσωπος που μίλησα τότε μου είπε ότι η αναβάθμιση στο πακέτο μου καταρχάς είναι 7€ και μετά απο ψάξιμο ότι "δεν είναι εμπορικά διαθέσιμη" και ότι θα πρέπει να κάνω καινούργιο συμβόλαιο. Δηλαδή 23€ το 2play και μετά +7 για το VDSL. Όταν του είπα (με εύσχημο τρόπο) ότι ψάχνει για κορόιδα, μου είπε ότι θα το προωθήσει στο τμήμα προσφορών για να μου κάνουν προσφορά. Εσείς με τι όρους τελικά κάνατε την αναβάθμιση;
idefixius Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eγώ το πήρα δωρεάν με την ανανέωση της σύμβασης (έχω το triple play με full pack ΤV) και μάλιστα με μείωση του παγίου κατά €11 το μήνα. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από idefixius 1
naive Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, idefixius είπε Eγώ το πήρα δωρεάν με την ανανέωση της σύμβασης (έχω το triple play με full pack ΤV) και μάλιστα με μείωση του παγίου κατά €11 το μήνα. Δηλαδή, αν επιτρέπεται ποια είναι η τελική τιμή;
idefixius Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 43,14 για το full pack όπως προείπα με απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά και απεριόριστο VDSL.
naive Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, idefixius είπε 43,14 για το full pack όπως προείπα με απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά και απεριόριστο VDSL. Ευχαριστώ, έχεις ακριβό πακέτο, εμένα δε μου χρειάζεται τηλεόραση και τόσος χρόνος προς κινητά. Απλά απότι καταλαβαίνω παίζει μεγάλη διαφορά στις προσφορές ανανέωσης σχετικά με τον τιμοκατάλογο που υπάρχει στο site Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από naive
idefixius Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Nαι, άμα κάνεις παζάρια πετυχαίνεις καλύτερες τιμές Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από idefixius
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα