demonisawake Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ειμαι συνδρομητης nova και σημερα εκανα αιτηση για vdsl!! Την δεχτηκανε,ξερετε ποσο καιρο περιπου θα κανει να μπει? ευχαριστω 1
Mr_Terror Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ημερολογιακες μερες οχι εργασιμες.Υπολογισε 21 του μηνα να ενεργοποιηθει το vdsl
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 εκτος απροοπτου παντα.αν το kv ανηκει στον οτε η ενεργοποιηση γινεται απο τον οτε ο οποιος μετα απο μια δυο ημερες βγαζει την ημερα ενεργοποιησης που θα σε φτιαξει η οποια δεν πρεπει θεωρητικα να ειναι πιο μετα απο την μερα που ληγει το sla.στην πραξη εχω δει και γραμμες που ειτε αλλαζουν την ημερα ενεργοποιησης για πιο μετα ειτε δικαιολογημενα ειτε οχι η ακομα και να ξεπερνανε την ημερα του sla
papoys1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ειμαι συνδρομητης nova και σημερα εκανα αιτηση για vdsl!! Την δεχτηκανε,ξερετε ποσο καιρο περιπου θα κανει να μπει? ευχαριστω Το σκέφτομαι και εγώ. Ρώτησα και μου είπαν ότι έχει επιβάρυνση 5 ευρώ μηνιαίως στο πρόγραμμα που διαθέτω το οποίο όμως θα επεκταθεί για δύο χρόνια. Επίσης 20 ευρώ εφάπαξ στην αρχή για ενεργοποίηση. Εσύ έκανες καινούργιο πρόγραμμα ή επέκταση παλαιού και με τι κόστος.;;;;
demonisawake Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 εκτος απροοπτου παντα.αν το kv ανηκει στον οτε η ενεργοποιηση γινεται απο τον οτε ο οποιος μετα απο μια δυο ημερες βγαζει την ημερα ενεργοποιησης που θα σε φτιαξει η οποια δεν πρεπει θεωρητικα να ειναι πιο μετα απο την μερα που ληγει το sla.στην πραξη εχω δει και γραμμες που ειτε αλλαζουν την ημερα ενεργοποιησης για πιο μετα ειτε δικαιολογημενα ειτε οχι η ακομα και να ξεπερνανε την ημερα του sla Ημερολογιακες μερες οχι εργασιμες.Υπολογισε 21 του μηνα να ενεργοποιηθει το vdsl 10 μερες...φιλε. Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!! Το σκέφτομαι και εγώ. Ρώτησα και μου είπαν ότι έχει επιβάρυνση 5 ευρώ μηνιαίως στο πρόγραμμα που διαθέτω το οποίο όμως θα επεκταθεί για δύο χρόνια. Επίσης 20 ευρώ εφάπαξ στην αρχή για ενεργοποίηση. Εσύ έκανες καινούργιο πρόγραμμα ή επέκταση παλαιού και με τι κόστος.;;;; φιλε μου επεκταση του παλιου με 5 ευρω επιπλεον τον μηνα και 21 ευρω εφαπαξ!! αν και θα σου προτεινα να παρεις τηλεφωνο και να πεις οτι πηγα σε ενα καταστημα σας και μου κανανε προσφορα δωρεαν την αναβαθμιση της γραμμης μου σε VDSL,μηπως γλυτωσεις και τα 5 ευρω επιπλεον τον μηνα! Τα 20 δεν τα γλυτωνουμε δυστηχως 1
broxopios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ έκανα αίτηση στις 13/11 και μόλις χθες μου ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία. Πριν λίγο το ανακάλυψα όμως τυχαία (κοίταξα στο http://nova.gr/appstatus)μιας και δε με ενημέρωσαν με μήνυμα όπως είχαν πει ότι θα κάνουν. Με καθυστέρησαν πάρα πολύ και ελπίζω να είμαι η μειονότητα σε αυτό το θέμα. Έτσι κούμπωσα το νέο ρούτερ που μου είχαν δώσει (technicolor TG788vn v2) αλλά η ταχύτητα παραμένει σε adsl επίπεδα. Τους πήρα πριν λίγο και μου είπαν ότι επειδή κούμπωσα σήμερα το ρούτερ, θα χρειαστεί κάποιες ώρες (μέχρι τις 12 το βράδυ) για να γυρίσει σε vdsl. Οπότε περιμένω να δω και τι ταχύτητες θα πιάσει. 1
demonisawake Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ έκανα αίτηση στις 13/11 και μόλις χθες μου ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία. Πριν λίγο το ανακάλυψα όμως τυχαία (κοίταξα στο http://nova.gr/appstatus)μιας και δε με ενημέρωσαν με μήνυμα όπως είχαν πει ότι θα κάνουν. Με καθυστέρησαν πάρα πολύ και ελπίζω να είμαι η μειονότητα σε αυτό το θέμα. Έτσι κούμπωσα το νέο ρούτερ που μου είχαν δώσει (technicolor TG788vn v2) αλλά η ταχύτητα παραμένει σε adsl επίπεδα. Τους πήρα πριν λίγο και μου είπαν ότι επειδή κούμπωσα σήμερα το ρούτερ, θα χρειαστεί κάποιες ώρες (μέχρι τις 12 το βράδυ) για να γυρίσει σε vdsl. Οπότε περιμένω να δω και τι ταχύτητες θα πιάσει. πωω αρκετο καιρο ,περιμενες ελπιζω να μην περιμενω και γω τοσο! ποσο μακρια εισαι απο την καμπινα του ΟΤΕ?
broxopios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 πωω αρκετο καιρο ,περιμενες ελπιζω να μην περιμενω και γω τοσο! ποσο μακρια εισαι απο την καμπινα του ΟΤΕ? Ναι αρκετός καιρός. Είναι στα 100 περίπου μέτρα μακρυά το νέο καφάο του ΟΤΕ. Τώρα θα δείξει γιατί δεν ξέρουμε πως έγιναν οι συνδέσεις και αν είναι πράγματι αυτή η απόσταση.
adok13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ έκανα αίτηση στις 13/11 και μόλις χθες μου ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία. Πριν λίγο το ανακάλυψα όμως τυχαία (κοίταξα στο http://nova.gr/appstatus)μιας και δε με ενημέρωσαν με μήνυμα όπως είχαν πει ότι θα κάνουν. Με καθυστέρησαν πάρα πολύ και ελπίζω να είμαι η μειονότητα σε αυτό το θέμα. Έτσι κούμπωσα το νέο ρούτερ που μου είχαν δώσει (technicolor TG788vn v2) αλλά η ταχύτητα παραμένει σε adsl επίπεδα. Τους πήρα πριν λίγο και μου είπαν ότι επειδή κούμπωσα σήμερα το ρούτερ, θα χρειαστεί κάποιες ώρες (μέχρι τις 12 το βράδυ) για να γυρίσει σε vdsl. Οπότε περιμένω να δω και τι ταχύτητες θα πιάσει. φιλε μου μηπως πρεπει να μπεις στις ρυθμίσεις του router και να γυρίσεις το προφιλ σε vdsl; στο δικο μου παντως το h160n οταν ενεργοποιηθηκα επρεπε να το κανω.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εγω οταν ειχα Nova παντως μου το ενεργοποιησαν σε 2 μερες
broxopios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 φιλε μου μηπως πρεπει να μπεις στις ρυθμίσεις του router και να γυρίσεις το προφιλ σε vdsl; στο δικο μου παντως το h160n οταν ενεργοποιηθηκα επρεπε να το κανω. Και πως το κάνουμε αυτό? Πάντως από την εξυπηρέτηση της nova μου είπαν να περιμένω μέχρι τις 12 και ύστερα να τους πάρω αν δε γυρίσει.
Mr_Terror Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Την προηγουμενη Τριτη ενεργοποιηθηκα σε vdsl.Ειμαι nova. Το πρωι δεν ειχα ιντερνετ, εβαλα το technicolor TG788vn στη θεση του παλιου ρουτερ και κλειδωσα σε vdsl profil.Το μεσημερι ηρθε sms το τυπικο μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια, αλλα απο τις 9 το πρωι ειχα vdsl.Δεκα μερες εκανε να ενεργοποιηθει η υπηρεσια. 1
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 On 12/12/2017 at 1:45 PM, broxopios said: Και πως το κάνουμε αυτό? Πάντως από την εξυπηρέτηση της nova μου είπαν να περιμένω μέχρι τις 12 και ύστερα να τους πάρω αν δε γυρίσει. αν δεν μπεις σαν admin στο ρουτερ μπορει να μην σε αφηνει να απενεργοποιησεις τα adsl profiles ωστε να το αναγκασεις να κλειδωσεις σε vdsl.οποτε η περιμενεις η αφηνεις το ρουτερ εκτος για καποια ωρα ωστε μετα να προσπαθησει να συγχρονισει σε vdsl γιατι τα dslam του οτε παιζουν και adsl k vdsl. On 12/12/2017 at 3:50 PM, Mr_Terror said: Την προηγουμενη Τριτη ενεργοποιηθηκα σε vdsl.Ειμαι nova. Το πρωι δεν ειχα ιντερνετ, εβαλα το technicolor TG788vn στη θεση του παλιου ρουτερ και κλειδωσα σε vdsl profil.Το μεσημερι ηρθε sms το τυπικο μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια, αλλα απο τις 9 το πρωι ειχα vdsl.Δεκα μερες εκανε να ενεργοποιηθει η υπηρεσια. ναι το μυνημα θα ερθει αφου ενημερωσει ο οτε τον παροχο οτι επαιξες.ο τεχνικος βεβαια μπορει να σε εχει φτιαξει απο το πρωι αλλα να ενημερωσει το συστημα πιο μετα. On 12/12/2017 at 1:36 PM, Αλεξανδρος A.92 said: Εγω οταν ειχα Nova παντως μου το ενεργοποιησαν σε 2 μερες πολυ καλα On 12/12/2017 at 5:30 AM, papoys1 said: Το σκέφτομαι και εγώ. Ρώτησα και μου είπαν ότι έχει επιβάρυνση 5 ευρώ μηνιαίως στο πρόγραμμα που διαθέτω το οποίο όμως θα επεκταθεί για δύο χρόνια. Επίσης 20 ευρώ εφάπαξ στην αρχή για ενεργοποίηση. Εσύ έκανες καινούργιο πρόγραμμα ή επέκταση παλαιού και με τι κόστος.;;;; και στις 2 περιπτωσεις θα σε δεσμευσουν. On 12/12/2017 at 9:20 AM, demonisawake said: Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!! φιλε μου επεκταση του παλιου με 5 ευρω επιπλεον τον μηνα και 21 ευρω εφαπαξ!! αν και θα σου προτεινα να παρεις τηλεφωνο και να πεις οτι πηγα σε ενα καταστημα σας και μου κανανε προσφορα δωρεαν την αναβαθμιση της γραμμης μου σε VDSL,μηπως γλυτωσεις και τα 5 ευρω επιπλεον τον μηνα! Τα 20 δεν τα γλυτωνουμε δυστηχως τα 20 ειναι και το τελος ενεργοποιησης προς τον οτε που θα σε γυρισει στο Kv On 12/12/2017 at 11:53 AM, broxopios said: Εγώ έκανα αίτηση στις 13/11 και μόλις χθες μου ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία. Πριν λίγο το ανακάλυψα όμως τυχαία (κοίταξα στο http://nova.gr/appstatus)μιας και δε με ενημέρωσαν με μήνυμα όπως είχαν πει ότι θα κάνουν. Με καθυστέρησαν πάρα πολύ και ελπίζω να είμαι η μειονότητα σε αυτό το θέμα. Έτσι κούμπωσα το νέο ρούτερ που μου είχαν δώσει (technicolor TG788vn v2) αλλά η ταχύτητα παραμένει σε adsl επίπεδα. Τους πήρα πριν λίγο και μου είπαν ότι επειδή κούμπωσα σήμερα το ρούτερ, θα χρειαστεί κάποιες ώρες (μέχρι τις 12 το βράδυ) για να γυρίσει σε vdsl. Οπότε περιμένω να δω και τι ταχύτητες θα πιάσει. ειναι παντα λιγο σχετικο ποτε θα ενεργοποιηθεις και αμα θα υπαρξει προβλημα ή ολα θα πανε ρολοι. On 12/12/2017 at 12:07 PM, demonisawake said: πωω αρκετο καιρο ,περιμενες ελπιζω να μην περιμενω και γω τοσο! ποσο μακρια εισαι απο την καμπινα του ΟΤΕ? κανονικα ειναι κοντα στις 10 εργασιμες .αλλοι ειναι πιο πριν σε αλλους αλλαζει παλι η ημερομηνια απο τον οτε ή παραμενει η ιδια και δεν σε εχουν φτιαξει.αυτα μετα μαζικα στελνονται στον οτε για καθυστερημενη ενεργοποιηση On 12/12/2017 at 12:20 PM, broxopios said: Ναι αρκετός καιρός. Είναι στα 100 περίπου μέτρα μακρυά το νέο καφάο του ΟΤΕ. Τώρα θα δείξει γιατί δεν ξέρουμε πως έγιναν οι συνδέσεις και αν είναι πράγματι αυτή η απόσταση. πρεπει να δεις το κκ για να δεις αν πεφτεις σε αυτο το καφαο.επισης το καλωδιο μπορει να κανει το γυρο του κοσμου για να φτασει εκει οποτε τα 100 μετρα ειναι σχετικα 2
adok13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 στο zte παντως μπορουσα σαν user να αλλαξω τα profil.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα