Dr.Tesla Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Ποστάρω και εγώ εδώ που ίσως κάποιος μπορεί να απαντήσει... Περιμένω από τέλος Δεκέμβρη ένα πακέτο που έρχεται από Αυστρία με Austrian post. Υπέθεσα πως μόλις μπει στη χώρα θα γίνει ενημέρωση του Tracking για να έχω κωδικό που αντιστοιχεί στην Ελλάδα. Πέρασα από ΕΛΤΑ και μίλησα με το διευθυντή του τοπικού καταστήματος, ο οποίος μετά από επικοινωνία με τα κεντρικά ανέφερε πως το πακέτο υπάρχει στην αποθήκη του αεροδρομίου αλλά καμία εταιρεία δεν έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση του. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι χωρίς ενημέρωση και χωρίς tracking που να μπορεί να χτυπηθεί στο σύστημα. Έχω στείλει μαιλ στον πωλητή και την Austrian post αλλά δεν έχει απαντηθεί ακόμα. Υπάρχει κάποιος που έχει βρεθεί στην ίδια θέση;
leonidas11974 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Καλημέρα θέλω να αγοράσω ένα Κιτ ποδηλάτου από Αυστρία το οποίο θα φτάσει στα 3000€ με το φπα πέρα από αυτά τα χρήματα που κάνει κομπλέ το Κιτ θα πληρώσω κάτι παραπάνω εδώ ελλαδα
angelamua9 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Στις 14/1/2022 στις 6:28 ΜΜ, Dr.Tesla είπε Ποστάρω και εγώ εδώ που ίσως κάποιος μπορεί να απαντήσει... Περιμένω από τέλος Δεκέμβρη ένα πακέτο που έρχεται από Αυστρία με Austrian post. Υπέθεσα πως μόλις μπει στη χώρα θα γίνει ενημέρωση του Tracking για να έχω κωδικό που αντιστοιχεί στην Ελλάδα. Πέρασα από ΕΛΤΑ και μίλησα με το διευθυντή του τοπικού καταστήματος, ο οποίος μετά από επικοινωνία με τα κεντρικά ανέφερε πως το πακέτο υπάρχει στην αποθήκη του αεροδρομίου αλλά καμία εταιρεία δεν έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση του. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι χωρίς ενημέρωση και χωρίς tracking που να μπορεί να χτυπηθεί στο σύστημα. Έχω στείλει μαιλ στον πωλητή και την Austrian post αλλά δεν έχει απαντηθεί ακόμα. Υπάρχει κάποιος που έχει βρεθεί στην ίδια θέση; Καλημέρα,βρίσκομαι σε παρόμοια κατάσταση με δέμα από Austria Post το οποίο στάλθηκε χθες και σήμερα δείχνει πως έφτασε Ελλάδα στο αυστριακό tracking. Έχεις παραλάβει,πήγαν όλα καλά; Ρωτάω για να ξέρω τι να με περιμένει 😁 Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα