Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω ένα δέμα από μαγαζί της Αυστρίας το οποίο έφυγε με Austrian Post την Παρασκευή. Με ποια μεταφορική θα φθάσει? Στο τελωνείο δε θα μπει έτσι? Είναι εντός Ε. Ε.

Δημοσ.

Λογικά ΕΛΤΑ εκτός και αν γίνεται κάποια άλλη συνεργασία με την Αυστρία ή και το μαγαζί απ'όπου στάλθηκε. Τελωνείο δε περνάει έως ένα βαθμό (γίνονται κάποιοι έλεγχοι, π.χ. αν είναι ναρκωτικά μην έχεις μεγάλες βλέψεις :P )

Δημοσ.

Χαχαχα όχι από μαγαζί μοντελισμού είναι. Ένα τηλεκατευθυνόμςνο. Ωραία γιατί διάβασα διάφορα ότι τα δέματα με Austrian Post μπαίνουν τελωνείο.

Ο αριθμός αποστολής είναι της μορφής CEXXXXXXXXXAT και τον διαβάζει στο site των ΕΛΤΑ οπότε ναι μάλλον με αυτούς θα έρθει.

Δημοσ.

Όλα τα δέματα μπαίνουν τελωνείο, απλά δε θα πληρώσεις ΦΠΑ. Να θυμάστε ότι πλέον τα πάντα παίρνουν από τελωνείο για έλεγχο. Από Ευρώπη απλώς δεν πληρώνεις το ΦΠΑ.

Δημοσ.

Όλα τα δέματα μπαίνουν τελωνείο, απλά δε θα πληρώσεις ΦΠΑ. Να θυμάστε ότι πλέον τα πάντα παίρνουν από τελωνείο για έλεγχο. Από Ευρώπη απλώς δεν πληρώνεις το ΦΠΑ.

Κατάλαβα. Ευτυχώς γιατί η αξία του είναι μεγαλούτσική :P Μήπως έχεις ιδέα πόσες ημέρες κάνουν περίπου τα δέματα από Αυστριά? Γιατί έχει φύγει από την Παρασκευή από 'κει και ακόμη να μπει Ελλάδα.

απο ποιο μαγαζι μου λες αν θελεις??

https://www.lindinger.at/en/

Δημοσ.

Τελικά έφθασε στον αερολιμένα της Αθήνας στις 11/12 αλλά θυμήθηκαν να το σκανάρουν σήμερα στις 13/12 -_- Πόσες μέρες μένει εκεί? Γιατί είναι να έρθει κατά πάνω Θράκη.

Δημοσ.

ε για ευκολία συνεννόησης τελωνείο = φπα,

Τελικά έφθασε στον αερολιμένα της Αθήνας στις 11/12 αλλά θυμήθηκαν να το σκανάρουν σήμερα στις 13/12 -_- Πόσες μέρες μένει εκεί? Γιατί είναι να έρθει κατά πάνω Θράκη.

αδερφέ χαλλαρα, 1-2 βδομάδες συνήθως, αναλόγως τα κέφια, αλλά και στις 3 βδομάδες μην απορρήσεις που είναι το δέμα

(με ΕΛΤΑ απλό δέμα να φανταστείς κάνει 1 βδομάδα από αθήνα για θράκη)

Δημοσ.

αδερφέ χαλλαρα, 1-2 βδομάδες συνήθως, αναλόγως τα κέφια, αλλά και στις 3 βδομάδες μην απορρήσεις που είναι το δέμα

Υποτίθεται ότι για τις χώρες της Ε.Ε. δεν έχει ΦΠΑ.. Αλήθεια τώρα? Γιατί τόσο πολύ δηλαδή? Τα δέματα από Αγγλία με ΕΛΤΑ κάνουν το πολύ μία εβδομάδα.
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/12/2017 στις 3:14 ΜΜ, WesterlyCarrot9 είπε
Στις 13/12/2017 στις 2:49 ΜΜ, KiriosD είπε

Υποτίθεται ότι για τις χώρες της Ε.Ε. δεν έχει ΦΠΑ.. Αλήθεια τώρα? Γιατί τόσο πολύ δηλαδή? Τα δέματα από Αγγλία με ΕΛΤΑ κάνουν το πολύ μία εβδομάδα.

Καλησπέρα! Περιμένω και γω ένα πακέτο από Αυστρία με το austrian post και είναι φοβερή σύμπτωση γιατί και γω το περιμένω από το συγκεκριμένο μαγαζί μοντελισμού που το αγόρασες και συ! Σε μένα γράφει πως στις 11-10 μπήκε Ελλάδα ...θυμάσαι μήπως πόσες μέρες έκανε να σου παραδοθεί με ΕΛΤΑ ? Εν τω μεταξύ εμένα το truck number δεν διαβάζεται από τα ΕΛΤΑ,είναι ένας πολυψηφιος αριθμός και έτσι δεν μπορώ να εντοπίσω το δέμα μου...αν θυμάσαι πόσες μέρες έκαναν τα ΕΛΤΑ να σου παραδώσουν το δέμα η αν θυμάσαι πως βρήκες τον αριθμό αποστολής των ΕΛΤΑ ώστε να εντοπίσω το δέμα θα σου ήμουν ευγνώμων! Ευχαριστώ!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, az1 είπε

Καλησπέρα! Περιμένω και γω ένα πακέτο από Αυστρία με το austrian post και είναι φοβερή σύμπτωση γιατί και γω το περιμένω από το συγκεκριμένο μαγαζί μοντελισμού που το αγόρασες και συ! Σε μένα γράφει πως στις 11-10 μπήκε Ελλάδα ...θυμάσαι μήπως πόσες μέρες έκανε να σου παραδοθεί με ΕΛΤΑ ? Εν τω μεταξύ εμένα το truck number δεν διαβάζεται από τα ΕΛΤΑ,είναι ένας πολυψηφιος αριθμός και έτσι δεν μπορώ να εντοπίσω το δέμα μου...αν θυμάσαι πόσες μέρες έκαναν τα ΕΛΤΑ να σου παραδώσουν το δέμα η αν θυμάσαι πως βρήκες τον αριθμό αποστολής των ΕΛΤΑ ώστε να εντοπίσω το δέμα θα σου ήμουν ευγνώμων! Ευχαριστώ!

Αν το tracking δεν αναγνωριζεται στο tracking των ΕΛΤΑ, κανε ενα τηλ. στην εξυπηρετηση πελατων των ΕΛΤΑ να σου δωσουν το ελληνικο tracking. Λογικα μεχρι την αλλη βδομαδα θα το εχεις.

Εχω ψωνισει κι εγω απο lindiger. Αξιοπιστο καταστημα, με μεγαλη ποικιλια. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, stcp είπε

Αν το tracking δεν αναγνωριζεται στο tracking των ΕΛΤΑ, κανε ενα τηλ. στην εξυπηρετηση πελατων των ΕΛΤΑ να σου δωσουν το ελληνικο tracking. Λογικα μεχρι την αλλη βδομαδα θα το εχεις.

Εχω ψωνισει κι εγω απο lindiger. Αξιοπιστο καταστημα, με μεγαλη ποικιλια.  

Τους πήρα τηλέφωνο και η απάντηση ήταν ότι δεν είναι σε θέση να βρούνε τον αριθμό αποστολής που αντιστοιχεί ...σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Στις 13/12/2017 στις 3:14 ΜΜ, WesterlyCarrot9 είπε
Στις 13/12/2017 στις 2:49 ΜΜ, KiriosD είπε

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε

Η ελτα παντως δε μου δινει ελληνικο κωδικο που μιλησα

Για πιο λόγο να κάνει κάτι τέτοιο; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε

Για πιο λόγο να κάνει κάτι τέτοιο; 

Μου λεει πως δε μπορει να δει κωδικους απο αλλες μεταφορικές πρεπει να βρω το δικο τους. Να επικοινωνησω με την austria post

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...