crashnburn Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Να βγάζουν με πρόφαση αυτό μεγαλύτερο κέρδος από τα κορόιδα που θα αγοράζουν. Κόλπο του μάρκετινγκ. ασε που κανεις δεν θα μπορει να ξερει αν οντως εχουν οι σολες το μαγικο (οπως λεει η ειδηση) γραφενιο 1
bluesattack Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Έτσι και αλλιώς, το γραφένιο είναι το πιο λεπτό υλικό στον κόσμο, ενώ παράλληλα είναι 200 φορές πιο ισχυρό από το ατσάλι. Θα μαμαει σε παπουτσια εργασιας μια σολα απο αγνο γραφενιο Αντι να ξεκινησουν απο τα σοβαρα..ξεκινησαν απο το τρεξιμο για να πουλησουν στην κοπελιτσα που κανει τζοκινγκ ροζ παπουτσια με κοκκους γραφενιου 3
nhzt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ σωστά τα σχόλια σχετικά με το ότι τα "μόρια" στη σόλα παπουτσιών για τρεξιμο, ειναι απλά μια μαρκετια για να μην πω κάτι άλλο... Σε ένα αθλητικό παπούτσι το τελευταίο πράγμα που φθείρεται είναι η σόλα, σε σχέση με τα καζουαλ παπούτσια που πρώτα φθείρεται η σόλα. Αν πάλι αυτά τα μικρά σωματίδια προσθέτουν ξεχωριστές ιδιότητες στο παπούτσι, τότε πρέπει να μας πουν ποιες, διότι εδω αναφέρεται μόνο η αντοχή. 1
panathatube Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Γραφένιο στις μπαταρίες γραφένιο στα παπούτσια σε λίγο γραφένιο με κρητική αλόη και κολλαγόνο που θα διαφημίζουν Βουτσάς και Κωνσταντίνου. 3
nickelodeon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ακούγετε λίγο σαν διαφήμιση Με αγνό παρθένο ελαιόλαδο Περιέχει 1,5% παρθένο ελαιόλαδο 4
Dongle Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Τρία ζευγάρια θα τα πάρω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Ελπίζω με τον καιρό να μην πέσει η τιμή τους και χάσω τα λεφτά μου... Οι υπόλοιποι γράφετε κακίες για να σκεπάσετε τη φτώχεια σας... Ζηλιάρηδες!
nikchris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Oι φωστηρες του insomnia ξαναχτυπουν!! Να μην γινει ποτε και πουθενα προοδος, να μεινουν ολα στασιμα, "να μας αρμεξουν θελουν" 3
morgan21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Απατατο θα παει. 49 αναλυτες του ινσομνια ψηφισαν αρνητικα, αυτοι ξερουν. 2
vannifucci Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2017 από vannifucci 3
GrandGamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ας αφήσουν τα παπούτσια και ας φτιάξουν κανένα CPU!
LongTom Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μετά από σχεδόν 15 χρόνια που ακούμε για την επανάσταση του γραφενίου που έρχεται (ένα πράμα σαν την ανάπτυγξη), το πρώτο προϊόν που βγαίνει....είναι παπούτσια;;... Και μερικοί περιμένουν να το πάρουμε σοβαρά; Εντάξει, εγώ πουλάω σωβρακοφανέλες με ΙΙΙ-V semiconductor photonics, για να γλυστράει το κορμί όπως τα πλασμόνια στον ημιαγωγό... 2
Retromaniac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Απατατο θα παει. 49 αναλυτες του ινσομνια ψηφισαν αρνητικα, αυτοι ξερουν. Εκτός από κακομαθημένα πλουσιόπαιδα, που για να κάνουν γυμναστική θέλουν 150 gadgets και την τελευταία μόδα σε φόρμες και παπούτσια, δεν νομίζω ότι θα το αγόραζε κανείς άλλος λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος. Εσύ;
Damachi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 και για να τρεχεις να μαζευεις υπογραφες απο γραφειο σε γραφειο στο δημοσιο τρέξιμο από γραφένιο
gasantony Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Η αντοχή στα παπούτσια ορεινού τρεξίματος είναι ένα θέμα . Οσοι έχουν τρέξει σε βραχότοπους ξέρουν.Τώρα αν το υλικό αυτό είναι σε θέση να φτιάξει ένα ικανότερο παπούτσι , αυτό είναι δεκτό . Εγώ πάντως είμαι περίεργος και γιατί όχι θα έκανα μια δοκιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα