Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βγάζουν με πρόφαση αυτό μεγαλύτερο κέρδος από τα κορόιδα που θα αγοράζουν. Κόλπο του μάρκετινγκ.

ασε που κανεις δεν θα μπορει να ξερει αν οντως εχουν οι σολες το μαγικο (οπως λεει η ειδηση) γραφενιο 

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι και αλλιώς, το γραφένιο είναι το πιο λεπτό υλικό στον κόσμο, ενώ παράλληλα είναι 200 φορές πιο ισχυρό από το ατσάλι. 

Θα μαμαει σε παπουτσια εργασιας μια σολα απο αγνο γραφενιο  :P

Αντι να ξεκινησουν απο τα σοβαρα..ξεκινησαν απο το τρεξιμο για να πουλησουν στην κοπελιτσα που κανει τζοκινγκ ροζ παπουτσια με κοκκους γραφενιου  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ σωστά τα σχόλια σχετικά με το ότι τα "μόρια" στη σόλα παπουτσιών για τρεξιμο, ειναι απλά μια μαρκετια για να μην πω κάτι άλλο...

Σε ένα αθλητικό παπούτσι το τελευταίο πράγμα που φθείρεται είναι η σόλα, σε σχέση με τα καζουαλ παπούτσια που πρώτα φθείρεται η σόλα.

Αν πάλι αυτά τα μικρά σωματίδια προσθέτουν ξεχωριστές ιδιότητες στο παπούτσι, τότε πρέπει να μας πουν ποιες, διότι εδω αναφέρεται μόνο η αντοχή.

• Like 1
Δημοσ.

Γραφένιο στις μπαταρίες γραφένιο στα παπούτσια σε λίγο γραφένιο με κρητική αλόη και κολλαγόνο που θα διαφημίζουν Βουτσάς και Κωνσταντίνου.

• Like 3
Δημοσ.

Τρία ζευγάρια θα τα πάρω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Ελπίζω με τον καιρό να μην πέσει η τιμή τους και χάσω τα λεφτά μου...

Οι υπόλοιποι γράφετε κακίες για να σκεπάσετε τη φτώχεια σας... Ζηλιάρηδες!

Δημοσ.

Oι φωστηρες του insomnia ξαναχτυπουν!!

Να μην γινει ποτε και πουθενα προοδος, να μεινουν ολα στασιμα, "να μας αρμεξουν θελουν"

• Like 3
Δημοσ.

Μετά από σχεδόν 15 χρόνια που ακούμε για την επανάσταση του γραφενίου που έρχεται (ένα πράμα σαν την ανάπτυγξη), το πρώτο προϊόν που βγαίνει....είναι παπούτσια;;...

Και μερικοί περιμένουν να το πάρουμε σοβαρά;

Εντάξει, εγώ πουλάω σωβρακοφανέλες με ΙΙΙ-V semiconductor photonics, για να γλυστράει το κορμί όπως τα πλασμόνια στον ημιαγωγό...   :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Απατατο θα παει.

49 αναλυτες του ινσομνια ψηφισαν  αρνητικα, αυτοι ξερουν.

Εκτός από κακομαθημένα πλουσιόπαιδα, που για να κάνουν γυμναστική θέλουν 150 gadgets και την τελευταία μόδα σε φόρμες και παπούτσια, δεν νομίζω ότι θα το αγόραζε κανείς άλλος λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος. Εσύ;

Δημοσ.

Η αντοχή στα παπούτσια ορεινού τρεξίματος είναι ένα θέμα . Οσοι έχουν τρέξει σε βραχότοπους ξέρουν.Τώρα αν το υλικό αυτό είναι σε θέση να φτιάξει ένα ικανότερο παπούτσι , αυτό είναι δεκτό . Εγώ πάντως είμαι περίεργος και γιατί όχι θα έκανα μια δοκιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...