karafoul Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ψάχνω να πάρω ενα λάπτοπ φθηνό (max 170) και θέλω να μου πει κάποιος τι να προτιμήσω σε θέμα λειτουργικού. Ποιο από τα 2 λειτουργικά είναι πιο απαιτητικό;(Καμιά άποψη για το innovator v113 του e-shop)? Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2017 από karafoul
Duck Dodgers Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα πω Windows! Εκτός αν δεις κάτι σε στιλ 2 σε 1! 1
d_crazy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Aν θές κοίτα κάτι 2σε1 . Πλέον έχουν πέσει οι τιμές τους και είναι αρκετά βολικά . Δες εδω https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/180196-chuwi-hi10-pro-2in1-z8350/4gb/64gb/fhd 2
karafoul Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Το έχω δει το chuwi αλλά έχω διαβάσει ότι δεν έχει και την καλύτερη μπαταρία (6000mah). Ο επεξεργαστής είναι ο ίδιος και το chuwi έχει 4αρα ραμ. Αξίζει λες περισσότερο;
RecycleTech Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγω βρίσκω τα windows tablet πολύ καλυτερα. Εχω το chuwi και είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος.Εναι πολύ value for money συσκευη Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από RecycleTech 1
nikοs Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δεν συγκρίνονται τα windows με τo android...Τα πρώτα είναι ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα με πληθώρα ΣΟΒΑΡΩΝ προγραμμάτων ενώ το android είναι περισσότερο ένα "ψυχαγωγικό" λειτουργικό. Ως κάτοχος windows tablet από το οποίο γράφω αυτή την στιγμή έχω να πω πως κρατάω στα χέρια μου έναν πλήρες υπολογιστή, μπορώ να κάνω τα πάντα με το tablet μου το οποίο έχει πλέον αντικαταστήσει το λάπτοπ μου το οποίο με την σειρά του έχει αντικαταστήσει το desktop μου! Τα win tablets, ειδικά αυτά που συνδυάζονται με κάποιο πληκτρολόγιο είναι κατά την άποψή μου η καλύτερη αγορά, αρκεί να ξέρεις τι αγοράζεις! Δεν μπορεί ένα ταμπλετ με atom x5-z8350 | 4gb ram | 64gb eMMC να χτυπήσει επιδόσεις ενός i3 λαπτοπ αν περιμένεις κάτι τέτοιο είσαι γελασμένος ... Μπορεί όμως να σε καλύψει στο browsing, στο office και αν έχει και μια καλή οθόνη να σου προσφέρει ωραίες στιγμές στον καναπέ σου...Θα μου πεις αυτά τα κάνεις και με android ! Φυσικά τα κάνεις και πολλές φορές και με λιγότερα κολλήματα... όμως τι θα γίνει όταν η android συσκευή σου πάψει να παίρνει αναβαθμίσεις ή όταν θελήσεις να τρέξεις κάτι περισσότερο από εφαρμογές του store ή όταν θες δουλέψεις πάνω σε ένα πρόγραμμα;;; Επίσης το multitasking των windows δεν συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με αυτό του android πχ. αυτή την στιγμή σου γράφω: -ακούω μουσική από το youtube, -εχω δέκα καρτέλες στον chrome (στον οποίο έχω εγκαταστήσει τον adblocker της επιλογής μου) τις οποίες μπορώ και τις παρακολουθώ ταυτόχρονα με ευκολία -έχω ανοιχτό τον edge όπου διαβάζω Harry Potter (oooo ναι...και ας έχω μεγαλώσει...) -ανοιχτό teamviewer γιατί κάνω κάτι στον σταθερό στο σπίτι... -το antivirus των win10 -το lightshot στο παρασκήνιο Και το ταμπλετ δεν κολλάει! δεν θερμαίνεται, δεν κάνει κιχ! Το windows tablet μου δίνει μια ευελιξία που το android δεν μου την παρέχει...Μπορώ να ρυθμίσω όπως θέλω το λειτουργικό μου, να απενεργοποιήσω εφέ, να πειράξω ρυθμίσεις , να κάνω ότι ακριβώς θα έκανα και στο λαπτοπ μου αλλά σε μικρότερες ιντσες...επίσης FullHD 10 ιντσες σε win 10 tablet = ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΈΣ .- Τι με χαλάει;;; -Οι αδύνατοι επεξεργαστές που έχουν...αλλά ξέρεις τι αγοράζεις...δεν είναι κακοί αλλά ακριβώς επειδή είναι αδύνατοι δεν μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως το λάπτοπ μου! -Νομίζω πως θα μπορούσε να υπάρξει πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. -Ίσως θα ήθελα ένα καλύτερο πληκτρολόγιο οθόνης! Ένα tablet με android είναι ένα "γιγάντιο smartphone" ενώ ένα tablet με windows είναι ένας υπολογιστής χειρός...το συνδέεις επάνω σε μια οθόνη και έχεις έναν κανονικό υπολογιστή!!!! 4
karafoul Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Νίκο με καλυψες. Κι εγώ σαν λειτουργικό προτιμούσα τα Windows αλλά δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται σε χαμηλής απόδοσης hardware. Αφού λες όμως ότι δεν θα έχω πρόβλημα (έτσι κι αλλιώς για browsing, office το θέλω) λογικά θα πάρω Windows tablet. Ευχαριστώ για τις γνώμες παιδιά.
nikοs Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 @karafoul ξεκάθαρα πράγματα ενα windows tablet είναι για εμένα η τέλεια επιλογή αρκεί να ξεκαθαρίσεις ότι είναι tablet και όχι λαπτοπ!Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λαπτοπ οταν έχει ένα πληκτρολόγιο(chuwi hi10 pro) αλλά λάπτοπ δεν είναι! όχι ότι θα δεις στην καθημερινότητα σου καμιά τρελή διαφορά μεταξύ ταμπλετ και λαπτοπ αλλά στα ζόρια θα την καταλάβεις με το παραπάνω...Από εκεί και πέρα σου λύνει τα χέρια και δεν σε περιορίζει... Τώρα όσο αναφορά το χαμηλής απόδοσης hardware αν διαβάσεις προηγούμενα post μου έχω έρθει σε ρήξη με πολλούς που λένε "μια χαρά είναι ο atom για καθημερινή χρήση" και το έχω κάνει γιατί πρότειναν ως βασική συσκευή! Ως βασική συσκευή λοιπόν ένα atom μηχάνημα είναι λίγο αλλά ώς συμπληρωματική συσκευή που προορίζεται για ελαφριά χρήση θα σε υπερ καλύψει! 1
karafoul Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ακριβώς για αυτόν τον σκοπό το θέλω. Να έχω κάτι που μεταφέρεται πιο εύκολα από το λάπτοπ αλλά να κάνει και τις βασικές εργασίες.
nikοs Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ε τότε το αγοράζεις λοιπόν!!!! δεν χρειάζεται περισσότερη σκέψη!!! 2
kifinas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μια βοήθεια και σε μένα. Υπάρχει ανάγκη για Windows tablet με ταβάνι στην τιμή τα 400€. Το Surface 3 αξίζει σήμερα ή το Chuwi στα μισά λεφτά είναι καλύτερο; Τι άλλο έχετε να προτείνετε;
d_crazy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μια βοήθεια και σε μένα. Υπάρχει ανάγκη για Windows tablet με ταβάνι στην τιμή τα 400€. Το Surface 3 αξίζει σήμερα ή το Chuwi στα μισά λεφτά είναι καλύτερο; Τι άλλο έχετε να προτείνετε; Το Surface 3 έχει καλύτερο επεξεργαστή σαφέστατα. Αλλά και το Chuwi μπορεί να σου κάνει τα βασικά, ο,τι πληρώνεις, παίρνεις. Tώρα για κάτι καλύτερο με την τιμή που θέτεις υπάρχει αλλά εξαρτάται αν αγοράζεις απο Ελλάδα ή απο εξωτερικό.
kifinas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Από Ευρώπη μπορεί να γίνει αγορα. Από Κίνα δύσκολα θα μπω στην διαδικασία τώρα με τα τελωνεία.
d_crazy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Από Ευρώπη μπορεί να γίνει αγορα. Από Κίνα δύσκολα θα μπω στην διαδικασία τώρα με τα τελωνεία. Αν μπορείς να περιμένεις ,τσέκαρε εδώ https://www.banggood.com/Original-Box-CHUWI-Hi9-64GB-MTK8173-Quad-Core-8_4-Inch-Android-7_0-Tablet-PC-p-1238867.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα