Προς το περιεχόμενο

xiaomi redmi note 4 (4gb ram/64gb rom)+απο ποιο μαγαζι?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός τα 16-17€ διαφορά ο you hou δίνει δώρο τη θήκη σιλικόνης και γυαλί προστασίας,οπότε η διαφορά είναι μεγαλύτερη.

Εεε κάτι είναι και αυτό.

Γλυτώνεις κανένα 20αρικο από αυτά + 16-17 € να το 40αρη

Δημοσ.

Ακριβως παιδια και εγω για αυτο το ειπα γτ δινει μαζι δωρο θηκη και τζαμι και απο οτι εμαθα γτ πηρα τηλ σημερα θα φερουν παρασκευη παλι αποθεμα και αν το παραγγειλω σημερα Δευτερα ειπαν θα το εχω χωρις εξτρα χρεωση.....ρωτησα εχει πισω το κλασσικο κωδικο 2016102 και στην γωνια το global edition σε κοκκινο κουτι με ασπρα γραμματα...και ειπαν εχει την official rom απο xiaomi...τωρα ειδωμεν....Και καλυτερο το μαυρο μαυρο φιλε και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 που ειπες ημουν αλλα σκεψου το λευκο χρυσο με θηκη δεν φαινεται το χρυσο...!!Απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου,,,!!!

Δημοσ.

Ακριβως παιδια και εγω για αυτο το ειπα γτ δινει μαζι δωρο θηκη και τζαμι και απο οτι εμαθα γτ πηρα τηλ σημερα θα φερουν παρασκευη παλι αποθεμα και αν το παραγγειλω σημερα Δευτερα ειπαν θα το εχω χωρις εξτρα χρεωση.....ρωτησα εχει πισω το κλασσικο κωδικο 2016102 και στην γωνια το global edition σε κοκκινο κουτι με ασπρα γραμματα...και ειπαν εχει την official rom απο xiaomi...τωρα ειδωμεν....Και καλυτερο το μαυρο μαυρο φιλε και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 που ειπες ημουν αλλα σκεψου το λευκο χρυσο με θηκη δεν φαινεται το χρυσο...!!Απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου,,,!!!

Όλα αυτά που θες τα έχει στο λέω εγώ που έχω πάρει από εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...