kp1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια ξερετε καποιο μαγαζι αξιοπιστο(να εχει την αυθεντικη ρομ την 8.0 με τα ελληνικα και οχι να βαζουν δικια τους που δεν παιρνει αναβαθμισεις) στο σκρουτζ απο αθηνα που να πωλειται το xiaomi redmi note 4 4/64???Οσα ειδα απο αθηνα μαγαζια που το πουλανε εχουν ενα χρονο εγγυηση αρα εικαζω παει κινα οποιος ξερει ας με διορθωσει!Και οποιος το εχει ας μου πει η καμερα ιδια οπως και στο xiaomi redmi note 4 3/32 και η μπαταρια και ολα το μονο που αλαζει ειναι η ραμ παραπανω 1gb και διπλασια ρομ σωστα??? Και κατι τελευταιο απο χρωματα η οθονη για να καταλαβω ισαξια με το huawei p9 lite 2017? Και ισχυει οτι βαση αυτων που εχει μεσα απο τα 4 gb ram μενουν ελευθερα τα 1,9Gb για χρηση? Y.Γ. Θα κοιταγα για xiaomi redmi note 5 που εχει οθοναρα αλλα δεν εχει 800 μπαντα κριμα..αλλα εχει ολα τα αλλα και NFC ακομα αλλα ιδια μετρια καμερα επισης,,, Ευχαριστω εκ των προτερων!
saruman123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αν ψάξεις λίγο στο forum θα δεις αμέτρητα ποστ με τις απαντήσεις που θέτεις.
kp1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Plz αν μπορεις να μου πεις το kaizershop φερνει την official?Aν μου απαντησεις θα με γλυτωσεις απο πολυ χρονοο..!!Ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το kaizershop κατά καιρούς έχει κάνει μερικές "πατάτες" και δεν το έχω και τόσο αξιόπιστο,αν και παλιότερα ήταν. Επίσης με 8 που θες δεν υπάρχει ακόμα. Πριν λίγο καιρό πήρε την android 7 και την miui 9 Αν θες με δύο χρόνια αλλά θα πληρώσεις 20€ το έχει το mymegastore(Σωκράτους 22 Ομόνοια)
kp1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Το mymegastore ειναι αξιοπιστο και εχει to xiaomi redmi note 4 4/64 με official rom?
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Το mymegastore ειναι αξιοπιστο και εχει to xiaomi redmi note 4 4/64 με official rom?Ναι είναι κομπλέ.
kp1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση σου...Λες να περιμενω να βγει το xiaomi redmi note 5 να πεσει και αλλο η τιμη του xiaomi redmi note 4?
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Κοίτα στα σύν του note 5 είναι ότι έρχεται με android 7 με καλύτερη ανάλυση οθόνης και για όσους θέλουν μεγαλύτερη οθόνη από 5.5" Σε όλα τα άλλα είναι ίδιο με το note 4. Αααα και δεν έχει την 800αρα.
blackhill66 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 εγω πηρα προ 4 ημερου xiaomi redminote 4(εννοειται με 800αρα global ελληνικο μενου) απο το youhou με 2 χρονια εγγυηση καταστηματος βεβαια και οχι αντιπροσωπειας
kp1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ναι το ειδα και εγω στο youhou αλλα δεν ειναι στην αθηνα ειναι επαρχια και αν τυχον παθει κατι το κινητο δεν θελω να μπλεκω με κουριερ/... Saruman λες δεν θα παρει 800 μπαντα το xiaomi redmi note 5?Eχεις πολλα δικαια εχει οθοναραα ισχυει και μενα ιδιο μου φανηκε στα αλλα...Το xiaomi redmi note 4 δεν εχει ή δεν θα παρει android 7?Και στο xiaomi redmi note 4 ισχυει οτι εχει διαθεσιμη ραμ σε χρηση απο τα 4 gb μονο 1,9gb?? Kαλυτερη αγορα 130 σφραγισμενο huawei p9 lite 2017 ή 181 xiaomi redmi note 4 με 1 χρονο εγγυηση? Ευχαριστωωωωωωωω!!!!!!
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ναι το ειδα και εγω στο youhou αλλα δεν ειναι στην αθηνα ειναι επαρχια και αν τυχον παθει κατι το κινητο δεν θελω να μπλεκω με κουριερ/... Saruman λες δεν θα παρει 800 μπαντα το xiaomi redmi note 5?Eχεις πολλα δικαια εχει οθοναραα ισχυει και μενα ιδιο μου φανηκε στα αλλα...Το xiaomi redmi note 4 δεν εχει ή δεν θα παρει android 7?Και στο xiaomi redmi note 4 ισχυει οτι εχει διαθεσιμη ραμ σε χρηση απο τα 4 gb μονο 1,9gb?? Kαλυτερη αγορα 130 σφραγισμενο huawei p9 lite 2017 ή 181 xiaomi redmi note 4 με 1 χρονο εγγυηση? Ευχαριστωωωωωωωω!!!!!! Το redmi note 4 έχει πάρει android 7 και miui 9.Όχι από τα 4gb σου μένουν 2.5-2.7(τουλάχιστον σε μένα). Όσο για το P9 lite ή το note 4 αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα και καλό θα ήταν να τα δεις και τα δύο από κοντά. Μέχρι στιγμής το note 5 που βλέπω δεν την έχει....
kp1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) saruman sorry που ενοχλω το youhou ειναι αξιπιστο μαγαζι θα εχει την official rom + ελληνικα το xiaomi redmi note 4?Και τι ρολο παιζει που το youhou ειναι επισημος πωλητης κινητων xiaomi σε σχεση με αλλα μαγαζια ?Ευχαριστω Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2017 από kp1
notist Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 saruman sorry που ενοχλω το youhou ειναι αξιπιστο μαγαζι θα εχει την official rom + ελληνικα το xiaomi redmi note 4?Και τι ρολο παιζει που το youhou ειναι επισημος πωλητης κινητων xiaomi σε σχεση με αλλα μαγαζια ?ΕυχαριστωΝαι σε όλα.Και εγώ από κει θα το πάρω μετά από ερώτηση μου στον saruman σε άλλο ποστ που τον ρώτησα.Παίζει ρόλο τα 2 χρόνια εγγύηση που δίνει σαν τις μεγάλες αλυσίδες,και όχι το 1 που δίνουν η με +20 οι υπόλοιποι.Η απόσταση μην σε προβληματίζει έτσι κι αλλιώς αν χαλάσει πάλι θα τρέχεις κάπου.Εγώ με ένα τηλέφωνο θα μάθω πόσο θα πάει να μου το στείλουν Αθήνα,σε πόσες μέρες,και περί εγγύησης.Στο μόνο που έχω κολλήσει είναι το χρώμα.Μαύρο μαύρο ή άσπρο χρυσό;
saruman123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Έχω πάρει τρία κινητά από εκεί και είναι κομπλέ σε όλα. Τα δύο χρόνια είναι του καταστήματος. Άλλοι έχουν ένα χρόνο, άλλοι πάλι σου λένε αν θες δύο χρόνια πλήρωσε 20€. Επειδή είναι εγγύηση καταστήματος ο κάθε ένας βάζει και λέει ότι θέλει. Από το YouHou θα σας έχουν μέσα και ένα χαρτί με την εγγύηση που θα τα λέει όλα αναλυτικά. Επειδή τους έχω πάρει τηλέφωνο και τους έχω ρωτήσει αν πάθει κάτι το κινητό,μου διαβεβαίωσαν ότι έχουν service και το αναλαμβάνουν οι ίδιοι. Προφανώς λοιπόν οι άλλοι που έχουν ένα χρόνο δεν θα έχουν service και δεν θα το αναλαμβάνουν και θα το στέλνουν Κίνα. Και το mygad έχει 2 έτη εγγύηση,αλλά είναι ποιο ακριβό βλέπω(κατά 16-17€)
notist Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Εκτός τα 16-17€ διαφορά ο you hou δίνει δώρο τη θήκη σιλικόνης και γυαλί προστασίας,οπότε η διαφορά είναι μεγαλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα