Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οσοι βαλαμε παραλαβη απο καταστημα θα περιμενουμε ειδοποιήση ή απλα σκαμε μυτη εκει και το ζηταμε?

κοτσοβολος αυριο δουλευουν ή οχι? ξερουμε?

Επεξ/σία από greekboy
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, jordaninio είπε

Εριξα και γω μια παραγγελία ελπίζω να μην φάω άκυρο. Με αγχώνει οτι εβαλα παραλαβή από κατάστημα και δεν ειχε καμία επιλογή. Υπομονή ως την Τετάρτη

Το μαύρο υπήρχε σε 4-5 καταστήματα (Θεσσαλονίκη Χαλκίδα Ρόδος) και μέσα σε μισή ώρα εξαφανίστηκε από όλα. 

Γιατί σε αγχώνει; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekboy είπε

οσοι βαλαμε παραλαβη απο καταστημα θα περιμενουμε ειδοποιήση ή απλα σκαμε μυτη εκει και το ζηταμε?

Νομίζω θα σου έρθει και mail Τετάρτη που ανοίγουν πάλι, αλλά ναι πας και το ζητάς. Υπόψη ότι το κρατάνε μια μέρα μόνο (τουλάχιστον έτσι θυμάμαι).

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Leonidas T είπε

Το μαύρο υπήρχε σε 4-5 καταστήματα (Θεσσαλονίκη Χαλκίδα Ρόδος) και μέσα σε μισή ώρα εξαφανίστηκε από όλα. 

Γιατί σε αγχώνει; 

Δοκιμασα να το βαλω παραλαβή από κατάστημα και δεν το ειχε πουθενα και εβαλα να μου ερθει σπιτι. Για αυτό φοβαμαι μηπως εχει τελειωσει

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jordaninio είπε

Δοκιμασα να το βαλω παραλαβή από κατάστημα και δεν το ειχε πουθενα και εβαλα να μου ερθει σπιτι. Για αυτό φοβαμαι μηπως εχει τελειωσει

Έχει τελειώσει στα καταστήματα, όχι στις αποθήκες. 

Ούτε στα public υπάρχει, στο πλαίσιο σε συγκεκριμένα καταστήματα. 

Πουλάει μάλλον! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Leonidas T είπε

Έχει τελειώσει στα καταστήματα, όχι στις αποθήκες. 

Ούτε στα public υπάρχει, στο πλαίσιο σε συγκεκριμένα καταστήματα. 

Πουλάει μάλλον! 

Ελπιζω να εχεις δικιο :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jordaninio είπε

Ελπιζω να εχεις δικιο :)

Θα δείξει! 

Αν έχεις βάλει παραγγελία πάντως είναι παράνομο να μη στο φέρει 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου βγήκε 663,17€ με το παζάρεμα το γκρίζο...έκανα τη παραγγελία, με κάποιο σκεπτικισμό, για να το κατοχυρώσω, αλλά τελικά το αποφάσισα ότι θα το πάρω...

...θα αποχαιρετήσω το Honor 8 κι ελπίζω έτσι να μου βγει το Mate 10 Pro γύρω στα 250€, αφού πωληθεί και το Ρ9 lite του πακέτου...

Καλό το honor 8, αλλα μιας και κρατάω τα κινητά 3-4 χρόνια, θα μ' άρεσε να έχω ένα με κορυφαία κάμερα, τα υπόλοιπα λίγο με ενδιαφέρουν....

...αν ήταν και dual active sim, θα ήταν θεϊκό...όχι τόσο για τις κλήσεις και στις δύο κάρτες, αλλά για να μπορείς να έχεις αδιάκοπη σύνδεση δεδομένων χωρίς να πέφτει όταν υπάρχει εισερχόμενη/εξερχόμενη κλήση στην άλλη sim...αυτό θα το έκανε σαφώς πιο "προφέσσιοναλ"...

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jordaninio είπε

Δεν περνάει η ώρα μεχρι αυριο που θα μαθουμε αν υπαρχει αποθεμα

Γιατί αγχώνεσαι τόσο; Και να μην υπάρχει, είναι υποχρεωμένοι να φέρουν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Leonidas T είπε

Γιατί αγχώνεσαι τόσο; Και να μην υπάρχει, είναι υποχρεωμένοι να φέρουν.

Στην προσφορά λέει πάνω οτι ισχύει μεχρι εξαντλήσεως τον αποθεμάτων. Αν εχει τελειωσει το αποθεμα τοτε δεν νομιζω οτι ειναι υποχρεωμένοι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...