greekboy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) οσοι βαλαμε παραλαβη απο καταστημα θα περιμενουμε ειδοποιήση ή απλα σκαμε μυτη εκει και το ζηταμε? κοτσοβολος αυριο δουλευουν ή οχι? ξερουμε? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από greekboy
Leonidas T Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, jordaninio είπε Εριξα και γω μια παραγγελία ελπίζω να μην φάω άκυρο. Με αγχώνει οτι εβαλα παραλαβή από κατάστημα και δεν ειχε καμία επιλογή. Υπομονή ως την Τετάρτη Το μαύρο υπήρχε σε 4-5 καταστήματα (Θεσσαλονίκη Χαλκίδα Ρόδος) και μέσα σε μισή ώρα εξαφανίστηκε από όλα. Γιατί σε αγχώνει;
Leonidas T Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, greekboy είπε οσοι βαλαμε παραλαβη απο καταστημα θα περιμενουμε ειδοποιήση ή απλα σκαμε μυτη εκει και το ζηταμε? Νομίζω θα σου έρθει και mail Τετάρτη που ανοίγουν πάλι, αλλά ναι πας και το ζητάς. Υπόψη ότι το κρατάνε μια μέρα μόνο (τουλάχιστον έτσι θυμάμαι). 1
jordaninio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Leonidas T είπε Το μαύρο υπήρχε σε 4-5 καταστήματα (Θεσσαλονίκη Χαλκίδα Ρόδος) και μέσα σε μισή ώρα εξαφανίστηκε από όλα. Γιατί σε αγχώνει; Δοκιμασα να το βαλω παραλαβή από κατάστημα και δεν το ειχε πουθενα και εβαλα να μου ερθει σπιτι. Για αυτό φοβαμαι μηπως εχει τελειωσει
Guerriero4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, astral7 είπε Και το Huawei Mate 10 Lite μαζί με το Huawei Y6 2017 στα 318€ με παζάρι. Το παζάρι πως το κάνεις? Δεν βλέπω κάτι.
Leonidas T Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, jordaninio είπε Δοκιμασα να το βαλω παραλαβή από κατάστημα και δεν το ειχε πουθενα και εβαλα να μου ερθει σπιτι. Για αυτό φοβαμαι μηπως εχει τελειωσει Έχει τελειώσει στα καταστήματα, όχι στις αποθήκες. Ούτε στα public υπάρχει, στο πλαίσιο σε συγκεκριμένα καταστήματα. Πουλάει μάλλον!
jordaninio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Leonidas T είπε Έχει τελειώσει στα καταστήματα, όχι στις αποθήκες. Ούτε στα public υπάρχει, στο πλαίσιο σε συγκεκριμένα καταστήματα. Πουλάει μάλλον! Ελπιζω να εχεις δικιο
Leonidas T Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Guerriero4 είπε Το παζάρι πως το κάνεις? Δεν βλέπω κάτι. Από ότι φαίνεται τελείωσε
Leonidas T Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, jordaninio είπε Ελπιζω να εχεις δικιο Θα δείξει! Αν έχεις βάλει παραγγελία πάντως είναι παράνομο να μη στο φέρει 1
Guerriero4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Leonidas T είπε Από ότι φαίνεται τελείωσε Κρίμα και ήμουν έτοιμος να κάνω παραγγελία.
John74myphone Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Τέλος το παζαρεψε το Οποίος το πρόλαβε έχε καλός
vgiozo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα μου βγήκε 663,17€ με το παζάρεμα το γκρίζο...έκανα τη παραγγελία, με κάποιο σκεπτικισμό, για να το κατοχυρώσω, αλλά τελικά το αποφάσισα ότι θα το πάρω... ...θα αποχαιρετήσω το Honor 8 κι ελπίζω έτσι να μου βγει το Mate 10 Pro γύρω στα 250€, αφού πωληθεί και το Ρ9 lite του πακέτου... Καλό το honor 8, αλλα μιας και κρατάω τα κινητά 3-4 χρόνια, θα μ' άρεσε να έχω ένα με κορυφαία κάμερα, τα υπόλοιπα λίγο με ενδιαφέρουν.... ...αν ήταν και dual active sim, θα ήταν θεϊκό...όχι τόσο για τις κλήσεις και στις δύο κάρτες, αλλά για να μπορείς να έχεις αδιάκοπη σύνδεση δεδομένων χωρίς να πέφτει όταν υπάρχει εισερχόμενη/εξερχόμενη κλήση στην άλλη sim...αυτό θα το έκανε σαφώς πιο "προφέσσιοναλ"... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από vgiozo
jordaninio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δεν περνάει η ώρα μεχρι αυριο που θα μαθουμε αν υπαρχει αποθεμα
Leonidas T Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, jordaninio είπε Δεν περνάει η ώρα μεχρι αυριο που θα μαθουμε αν υπαρχει αποθεμα Γιατί αγχώνεσαι τόσο; Και να μην υπάρχει, είναι υποχρεωμένοι να φέρουν.
jordaninio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Leonidas T είπε Γιατί αγχώνεσαι τόσο; Και να μην υπάρχει, είναι υποχρεωμένοι να φέρουν. Στην προσφορά λέει πάνω οτι ισχύει μεχρι εξαντλήσεως τον αποθεμάτων. Αν εχει τελειωσει το αποθεμα τοτε δεν νομιζω οτι ειναι υποχρεωμένοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις