Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Fulgore είπε

καλα τα ξερεις αλλα ειναι μονο για ηλεκτρονικη παραγγελια και να πας να το παρεις ο ιδιος απο καταστημα,και φυσικα για οσο διαστημα κραταει αυτη η κινηση απο Κωτσοβολο.

Κοινως δεν ξερω αν ισχυει ακομα .

Δηλαδη εγω με ηλεκτρονικη παραγγελια και αποστολη στο χωρο μου δεν εχω δικαιωμα στα 10€;

Επεξ/σία από kargo130
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Μάλλον αργεί η έγκριση από την τράπεζα,εγώ το παρήγγειλα στις δύο βέβαια,αλλά κι εμένα υποεκτελεση γράφει.

Εμένα μου άλλαξε το status σε "έχει αποσταλλεί" (ναι με 2 λ, ανορθόγραφα...) πριν λίγο ενώ έχω πάρει SMS 7:15 το πρωί

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Leonidas T είπε

Εμένα μου άλλαξε το status σε "έχει αποσταλλεί" (ναι με 2 λ, ανορθόγραφα σαλονικιώτικα...) πριν λίγο ενώ έχω πάρει SMS 7:15 το πρωί

Δημοσ.
42 minutes ago, bilythekid said:

Μάλλον αργεί η έγκριση από την τράπεζα,εγώ το παρήγγειλα στις δύο βέβαια,αλλά κι εμένα υποεκτελεση γράφει.

Η χρέωση στην κάρτα έχει ήδη γίνει. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NickTG είπε

Το γκρι. 

Περίεργο, και εγώ γκρι και είχα επίσης μια καθυστέρηση γιατί πλήρωσα με κατάθεση σε τράπεζα την οποία λένε επεξεργάστηκαν μια μέρα μετά.

Τέλος πάντων, και σ' εμένα που το έστειλαν σήμερα από βδομάδα θα παραδοθεί. Υπομονή.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Leonidas T είπε

Περίεργο, και εγώ γκρι και είχα επίσης μια καθυστέρηση γιατί πλήρωσα με κατάθεση σε τράπεζα την οποία λένε επεξεργάστηκαν μια μέρα μετά.

Τέλος πάντων, και σ' εμένα που το έστειλαν σήμερα από βδομάδα θα παραδοθεί. Υπομονή.

Παρέλαβα τελικά πριν λίγο :)

Όλα καλά! Θα προσπαθήσω να δώσω το P9 lite και αν τα καταφέρω θα είναι super!

Δημοσ.

Και παρελαβα το πρωι εχοντας κανει αγορα 1/1 το βραδακι κατα τις 9 (663 ευρο το μαυρο)
Το κουλο ειναι οτι μου ηρθαν σε 2 διαφοτερικα δεματα με 2 αποδειξεις (το mate 10 με 663 ευρο και το p9 lite με μηδενικη) αλλα αφου ηρθαν ολα καλα!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kargo130 είπε

Δηλαδη εγω με ηλεκτρονικη παραγγελια και αποστολη στο χωρο μου δεν εχω δικαιωμα στα 10€;

Εαν οταν εκανες παραγγελια ισχυε ακομα η συγκεκριμενη προσφορα,τοτε ναι εχεις δικαιωμα για αυτα τα 10ευρω,απλα δεν θυμαμαι ακριβως μεχρι ποιες ημερομηνιες ισχυε η προσφορα αυτη αλλα και μεχρι ποτε επρεπε να χρησιμοποιησεις αυτο το 10ευρω κουπονι.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Τα 10 ευρώ ήταν για παραλαβή από κατάστημα 

Εχεις δικιο αν και το ειχα αναφερει εξ αρχης στο προηγουμενο σχολιο μου ξεχασα να το αναφερω και πιο πανω.Ναι η προσφορα της δωροεπιταγης των 10ευρω ισχυε αποκλειστικα για παραγγελια online αλλα παραλαβη απο καποιο καταστημα.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εαν οταν εκανες παραγγελια ισχυε ακομα η συγκεκριμενη προσφορα,τοτε ναι εχεις δικαιωμα για αυτα τα 10ευρω,απλα δεν θυμαμαι ακριβως μεχρι ποιες ημερομηνιες ισχυε η προσφορα αυτη αλλα και μεχρι ποτε επρεπε να χρησιμοποιησεις αυτο το 10ευρω κουπονι.

Πρωτη του μηνος εκανα την παραγγελια, νομιζω ισχυε τοτε αλλα τελοςπαντων

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...