Pythonista Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Είχα καταλήξει στο Note 4X από Ελλάδα αλλά μετά από λίγο ψάξιμο έμαθα πως μπορώ να αγοράσω από Κίνα χωρίς να μπλέκω με τελωνεία. Και προκύπτει η εξής απορία Αφού έτσι κι αλλιώς τα skroutzομάγαζα δεν στέλνουν τα κινητά στην Infoquest αλλά μιλάνε με Κίνα όπως θα έκανα και εγώ αν το έπαιρνα από π.χ. gearbest δεν είναι προτιμότερο να αγοράσω απευθείας από εκεί? Το μπλέξιμο είναι μεγάλο σε περίπτωση βλάβης ή παλεύεται? Επίσης αν αγοράσω από κίνα έχετε να προτείνεται κάποια άλλη συσκευή στο εύρος των 120 - 200Ε? Σκεφτόμουν για Mi A1, Mi Max 2 ή και Redmi 5 Plus!!! Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2017 από Pythonista
tanasen01 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Είχα καταλήξει στο Note 4X από Ελλάδα αλλά μετά από λίγο ψάξιμο έμαθα πως μπορώ να αγοράσω από Κίνα χωρίς να μπλέκω με τελωνεία. Για πες μου κ μένα τον τρόπο που με ενδιαφέρει. Γιατί ξέρω ότι από τον Σεπτέμβρη οτιδήποτε έρχεται από χώρα εκτός EU περνά τελωνείο. Και τα gifts, τα πάντα... Εκτός και αν ξανάλλαξε η οδηγία.
isay Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 ... Επίσης αν αγοράσω από κίνα έχετε να προτείνεται κάποια άλλη συσκευή σ... Εγω θα σου προτείνω αλλο μαγαζι απο Κίνα. banggood με μέθοδο αποστολής priority mail. Είναι η μονη περιπτωση κινεζομαγαζου που μεχρι τώρα εχει αποδειχτεί ασφαλής μέθοδος αποφυγής τελωνείου, ενω το gearbest τις τελευταίες εβδομάδες/μήνες εχει κάνει πολλές "χαζαμάρες" με τις αποστολές. Αν διαβάσεις αντιστοιχα θέματα για αγορές απο εξωτερικό και android tv θα καταλάβεις. Οσο για την εγγύηση, ισχύει οτι σε ολα τα κινεζομάγαζα. Εγγύηση 1 έτους και αν κάτσει προβλημα αποστολή στην Κίνα για επισκευή/αντικατάσταση/refund. Μέσες άκρες 1-2 μήνες ταλαιπωρία. Για πες μου κ μένα τον τρόπο που με ενδιαφέρει. Γιατί ξέρω ότι από τον Σεπτέμβρη οτιδήποτε έρχεται από χώρα εκτός EU περνά τελωνείο. Και τα gifts, τα πάντα... Εκτός και αν ξανάλλαξε η οδηγία. Υπάρχει ήδη θεματάρα με πάρα πολύ γνώση και εμπειρία. Διαβασε τις τελευταίες 10-15 σελιδες και θα εχεις το "ρεζουμέ" http://www.insomnia.gr/topic/471924-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B5-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83/page-616 1
Pythonista Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εγω θα σου προτείνω αλλο μαγαζι απο Κίνα. banggood με μέθοδο αποστολής priority mail. Είναι η μονη περιπτωση κινεζομαγαζου που μεχρι τώρα εχει αποδειχτεί ασφαλής μέθοδος αποφυγής τελωνείου, ενω το gearbest τις τελευταίες εβδομάδες/μήνες εχει κάνει πολλές "χαζαμάρες" με τις αποστολές. Αν διαβάσεις αντιστοιχα θέματα για αγορές απο εξωτερικό και android tv θα καταλάβεις. Οσο για την εγγύηση, ισχύει οτι σε ολα τα κινεζομάγαζα. Εγγύηση 1 έτους και αν κάτσει προβλημα αποστολή στην Κίνα για επισκευή/αντικατάσταση/refund. Μέσες άκρες 1-2 μήνες ταλαιπωρία. Υπάρχει ήδη θεματάρα με πάρα πολύ γνώση και εμπειρία. Διαβασε τις τελευταίες 10-15 σελιδες και θα εχεις το "ρεζουμέ" http://www.insomnia.gr/topic/471924-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B5-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83/page-616 Ισχύει, από banggod κοίταγα και εγώ!
saruman123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ λέω ότι δεν αξίζει. Πάρτο από εδώ(Σκρουτζαδικο) από κάποιο κατάστημα που το αναλαμβάνει το ίδιο και δεν το πάει Κίνα. Θα γλιτώσεις άγχος, ταλαιπωρία κτλ. Εγώ σου δίνω το link του καταστήματος(2χρονια εγγύηση) που το ξέρω και έχω πάρει από εκεί αρκετές φορές (δεν είναι διαφήμιση) http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black http://youhou.gr/index.php?route=product/product&product_id=373 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα