Insomniac2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδία! Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο αμάξι και η τσέπη μου δεν αντέχει πολύ. Εχω δει τo Chevrolet Matiz του 2009. Είναι 800cc και εχει και αεριο. Αξίζει λετε σαν αμάξι? Είναι αξιόπιστο ή προβληματικό μοντέλο.\ Θα ήθελα τα φωτα σας... Ευχαριστώ!
meletis_m Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Για χρήση εντός πόλης θα κινείσαι περισσότερο; Θα προτιμούσα να πέρναγα εγω ο ίδιος σύστημα υγραεριου, παρά να πάρω έτοιμο μεταχειρισμένο. Δεν ξέρεις πως έχει συμπεριφερθει ο προηγουμενος ιδιοκτήτης στην χρηση με υγραέριο κιόλας. Εάν και το εχω απορία τι κατανάλωση έχει το αυτοκίνητο (800cc) , ώστε να τοποθετηθει υγραέριο. Να γνωρίζεις οτι δεν έχει και τα καλύτερα φρένα και έχει πολυ ευαισθητο ABS. Γνωστός με το προηγούμενο μοντέλο του έβγαλε πρόβλημα η μονάδα ABS
lary7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αεριο σε τοσο μικρο αμαξι; Γιατι; Αν σου καψει φλατζες-βαλβιδες θα εχεις λεφτα να το φτιαξεις; Για μεσα στην πολη καλο, αλλα οδηγικα ειναι ψιλοχαλια. Αεριο σε τοσο μικρο αμαξι; Γιατι; Αν σου καψει φλατζες-βαλβιδες θα εχεις λεφτα να το φτιαξεις; Για μεσα στην πολη καλο, αλλα οδηγικα ειναι ψιλοχαλια.
Insomniac2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Για.εντος.πολης.θα.το.χρησιμοποιώ.μονο....επισης.σχετικα.με.το.υγραεριο.ειναι.βαλμενο.εργοστασιακο.απο.την.chevrolet....με.συγχωρεις.που.γραφω.ετσι.αλλα.κατι.επαθε.τωρα.το.πληκτρο.του.space.και.δεν.γραφει.....ευχαριστω. 2
gia_nnis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Για.εντος.πολης.θα.το.χρησιμοποιώ.μονο....επισης.σχετικα.με.το.υγραεριο.ειναι.βαλμενο.εργοστασιακο.απο.την.chevrolet....με.συγχωρεις.που.γραφω.ετσι.αλλα.κατι.επαθε.τωρα.το.πληκτρο.του.space.και.δεν.γραφει.....ευχαριστω. του 2000 0.8 i (52 Hp) 52 ιπποδύναμη /5900 σ.α.λ. Επιτάχυνση 0 - 100 χλμ/ώρα 17.0 δευτ. 69 Nm /4600 σ.α.λ. Κατανάλωση καυσίμου - Κύκλος εντός πόλης 7.9 λ./100 χλμ Αν και του 09 ειναι ετσι μακρια..! Ταφος και βενζινες!!! εξου και το υγραεριο..! κοιτα σε picanto.. 1
webparts Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εκαιγε πολυ αυτη η μαλακια για αυτο του εβαλαν αεριο.
aGka8l Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το χω οδηγήσει νοικιαρικο , το περίμενα περισσότερο τάφος αλλά λόγω μικρού βάρους πήγαινε καλά . Εθνική καλοκαίρι για προσπέραση 3η και κλείσιμο του α.c (το θεορω φυσιολογικό λόγω κυβικών) το ίδιο κάνω και στο punto της δουλειάς 1200cc . Έχει το νου σου όμως γιατί 99% τον matiz που είναι στις μάντρες είναι από rent a car με μέσο όρο 50.000 χλμ το χρόνο και πάνω από 40 οδηγούς ...
pananton Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 έχω το matiz 1.0cc, χωρίς lpg (θεωρώ λάθος την τοποθέτηση Lpg σε τόσο μικρό κινητήρα ειδικά σε 800cc) ακόμα δεν σκοπεύω να το πουλήσω γιατί είναι καλό αυτοκίνητο γενικά χωρίς κανένα πρόβλημα γιατί δεν κοιτάς τα 1000cc? σαν κατανάλωση παίζει να είναι και καλύτερο από το μικρό...
gia_nnis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 έχω το matiz 1.0cc, χωρίς lpg (θεωρώ λάθος την τοποθέτηση Lpg σε τόσο μικρό κινητήρα ειδικά σε 800cc) ακόμα δεν σκοπεύω να το πουλήσω γιατί είναι καλό αυτοκίνητο γενικά χωρίς κανένα πρόβλημα γιατί δεν κοιτάς τα 1000cc? σαν κατανάλωση παίζει να είναι και καλύτερο από το μικρό... ποσο σου καιει εντος(μεσα πολη) ποσα χιλιομετρα εχεις κανει και τι σου εχει βγαλει? γνωριζω οτι επαιζε πολυ ο λ και ετσουζε η τιμη του..
pananton Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 εχω 135.000 χλμ, καιει γυρω στο 7 με κανονικη οδηγηση (ουτε χαλαρά, ουτε νευρικά απλά ακολουθώ την ροή) μεχρι στιγμής έχω αλλάξει καταλύτη. μονο αυτό. αλλά την συντήρηση του την κάνω τακτικά χωρίς να παραλείπω τίποτα.. 1
nickolas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τα πρώτα 800άρια Ματίζ έπασχαν λίγο στην αντλία λαδιού. Αν δεν το πρόσεχες να την αλλάξεις εγκαίρως μπορεί να έχανες το μοτέρ και το είχε πάθει φίλος μου αυτό. Κατά τα άλλα ήταν αξιόπιστα οχήματα και το μοτέρ τους αρκετά ελαστικό! Αφού είναι εργοστασιακό το lpg θα σου έλεγα να το κάνεις. Θα κινείσαι με 5 ευρώ/100χλμ. εντός πόλης που μόνο μηχανάκι μπορεί να ξεπεράσει. Νοικιάρικο lpg δύσκολα. Αλλά θα σου έλεγα να μην αποφύγεις τα νοικιάρικα. Αν είναι από μεγάλη εταιρεία έχει σωστή συντήρηση που είναι το Α και το Ω.
Insomniac2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ψαχνω κατι πολυ οικονομικο για να κινουμαι μονο μεσα στην πολη. κανενα ταξιδι. ουτε με νοιαζουν οι τελικες ταχυτητες. Να μην καιει και να ειναι αξιοπιστο. Εχετε καμια ιδεα?
aGka8l Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Οχι Περίπου 250-450χλμ κάνει ένα ενοικιαστικο αυτοκίνητο στην Κρήτη τη μέρα .εσύ κάνε (300κμ * 30ημερες)*6 μηνες
nickolas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλά επειδή εσύ πήρες μια φορά νοικιάρικο και πήγες Ηράκλειο-Χανιά που λέει ο λόγος, σημαίνει πως αυτό κάνουν όλοι? Ένα ενοικιαζόμενο δεν νομίζω να κάνει πολύ πάνω από 20.000χλμ. το χρόνο, ειδικά σε περιοχή όπως η Κρήτη που είναι εποχική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα