lionheart75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Να την παίρνεις χαμπάρι εννοώ ενώ κάνεις δουλειές Το καταλαβαίνεις δε υπάρχει πρόβλημα. Εγώ παιδιά το έχω βολευτεί τόσο που σκέφτομαι να το πάρω και σε άσπρο. Αλλά είναι υπερβολή το ξέρω και προσπαθώ να κρατηθώ αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω μέχρι το Σάββατο ίσως υποκύψω... Στο δικό μου έχω βάλει skin όπου μου δείχνει την ώρα, τη μέρα και την θερμοκρασία στην περιοχή που βρίσκομαι. Επίσης και κάποιες εφαρμογές του πολύ βολικές και χρήσιμες. Με βολεύει αφάνταστα κάθε πρωί που ξυπνάω να βλέπω θερμοκρασίες για να ξέρω πως να ντυθώ στο ποδήλατο. Θα μου πείς, καλά μπαίνεις στο Internet γιαυτό ή το βλέπεις στο κινητό αλλά όπως και να χει είναι πολύ βολικό. 1
Jimnie Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι ότι λόγω οθόνης δεν φαίνεται η ώρα στο σκοτάδι. Κατά τα άλλα είναι καλή αγορά και σε αυτή την τιμή. 1
vairass Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι ότι λόγω οθόνης δεν φαίνεται η ώρα στο σκοτάδι. Κατά τα άλλα είναι καλή αγορά και σε αυτή την τιμή. Μισό λεπτό... Για την ώρα οκ, αν γίνει κλήση ανάβει;
lionheart75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μισό λεπτό... Για την ώρα οκ, αν γίνει κλήση ανάβει; Δονείται και σου εμφανίζει τον καλούντα. Το ίδιο και στις ειδοποιήσεις, τα μηνύματα, το facebook, κλπ. Επίσης σου δίνει την δυνατότητα να διαβάσεις τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις. Δεν ανάβει λέμε, η οθόνη είναι e-ink όπως π.χ τα e-books της Kindle τα οποία έχουν παρεμφερή τεχνολογία. 1
vairass Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δονείται και σου εμφανίζει τον καλούντα. Το ίδιο και στις ειδοποιήσεις, τα μηνύματα, το facebook, κλπ. Επίσης σου δίνει την δυνατότητα να διαβάσεις τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις. Δεν ανάβει λέμε, η οθόνη είναι e-ink όπως π.χ τα e-books της Kindle τα οποία έχουν παρεμφερή τεχνολογία. Κατάλαβα, πιο πολύ το θέλω για να μιλάω απο αυτό όταν οδηγώ, δεν με βολεύουν ακουστικά θέλω να ακούω τι γίνεται έξω.
lionheart75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Κατάλαβα, πιο πολύ το θέλω για να μιλάω απο αυτό όταν οδηγώ, δεν με βολεύουν ακουστικά θέλω να ακούω τι γίνεται έξω. Aν το θέλεις μόνο για αυτό καλύτερα βάλε ένα bt στερεοφωνικό στο αυτοκίνητο και καθάρισες. Έχω ένα τέτοιο στο αμάξι και με το που μπαίνω συνδέεται το κινητό και μιλάω απευθείας από εκεί αν χρειαστεί. Με ένα 50άρικο λογικά καθαρίζεις και ακούς και πιο καθαρά τον συνομιλητή σου χωρίς να φέρνεις το χέρι στο στόμα για να μιλήσεις και να ακούσεις. 1
el_el Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 το εχω πολυ καιρο, ειναι καλη αγορα σε αυτα τα λεφτα, το χρησιμοιποιω στο αμαξι, απο τα λιγα επωνυμα σε αυτη τη τιμη που απαντουν κληση 2
lionheart75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά δεν άντεξα και το παρήγγειλα να το χω και σε άσπρο. Είναι καλή περίπτωση κατ εμέ που δεν μπορώ να την αφήσω να πάει χαμένη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα