Προς το περιεχόμενο

Sony SmartBand Talk SWR30 Άσπρο @ 49€ e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το smartband του τίτλου στα 49 ευρώ στο e-shop:

http://www.e-shop.gr/sony-smartband-talk-swr30-white-p-TEL.018515

Αμέσως επόμενη τιμή στο skroutz στα 64 ευρώ + όποια μεταφορικά:

https://www.skroutz.gr/s/5293140/Sony-SmartBand-Talk-SWR30.html?from=catspan&keyphrase=SWR30#reviews

Σύμφωνα με την εξέλιξη τιμής η χαμηλότερη τιμή ever στην Ελλάδα ήταν τα 54 ευρώ για ένα 20ήμερο τον Αύγουστο που μας πέρασε.

Εγώ το έχω σε μαύρο κάνα χρόνο και είμαι ευχαριστημένος, για κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις είναι καλή περίπτωση. Έχει τεχνολογία e-ink με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που το κάνει ευανάγνωστο και κάτω από τον ήλιο ή έντονο φως. Εμένα κάθε τρείς-τέσσερις μέρες θέλει φόρτιση, η μπαταρία του είναι 74mah. Μπορείτε να κάνετε φωνητικές κλήσεις από αυτό αλλά το ηχειάκι του δεν είναι δυνατό οπότε δεν ενδείκνυται σε εξωτερικούς χώρους με πολύ θόρυβο.

Συνεργάζεται καλά με Google fit με σχετικά ακριβείς μετρήσεις ενώ και η εφαρμογή του Lifelog είναι πολύ ικανοποιητική στις μετρήσεις της με ωραίο interface. Είναι αδιάβροχο μέχρι ενάμιση μέτρο που σημαίνει ότι μπορείτε να πλένετε τα χέρια σας άνετα χωρίς να το βγάζετε. Έχει αρκετά skins ρολογιού και εμφάνισης καθώς και εφαρμογές που μπορείτε να του βάλετε ενώ έχει και δόνηση.

Τα μοναδικά μείον του κατ εμέ είναι:

α)ότι η οθόνη του είναι από σκληρό πλαστικό και όχι π.χ gorilla glass που αν είστε γενικά απρόσεκτος με τα πράγματά σας γρατζουνίζεται. Όμως εγώ προσωπικά παρατήρησα ότι οι εκδορές που γίνονται αφαιρούνται εύκολα με τρίψιμο βάζοντας λίγο οινόπνευμα σε ένα κομμάτι βαμβάκι. Για πιο βαθιές δεν γνωρίζω αλλά 1 σχεδόν χρόνο που το έχω είναι μια χαρά η οθόνη του με τον παραπάνω τρόπο που αναφέρω. 

β)ότι σε συνθήκες μηδενικού φωτισμού - σκοτάδι η οθόνη δεν διαβάζεται καθώς όπως προείπα είναι τεχνολογίας e-ink. 

Οι εφαρμογές που θα χρειαστεί κάποιος που θα το πάρει είναι η Sony Smartband Talk και η Lifelog. 

post-175857-0-35871100-1512940549_thumb.jpg

Δημοσ.

30 ευρώ είχε το συγκεκριμένο πριν λίγους μήνες από προσφορά Γερμανού και Cosmote.

Σωστά το θυμάμαι.

Ήταν εξαιρετική η τιμή του τότε σε όσους πρόλαβαν αλλά τώρα και στα 49 είναι μια χαρά πιστεύω. 

τα ακουστικα Iphone που εχει σε προσφορα αξιζουν?αυτα με τα 18 ευρω

Φίλε μου αυτό που ρωτάς είναι άσχετο με το παρόν νήμα με το smartband της sony. :)

(ίσως να αξίζουν τα ακουστικά αλλά αυτό θα στο απαντήσουν όσοι ασχολούνται και γνωρίζουν από προϊόντα της apple και σίγουρα όχι εδώ).

30 ευρώ είχε το συγκεκριμένο πριν λίγους μήνες από προσφορά Γερμανού και Cosmote.

Kάνεις λάθος η προσφορά του Germanou και Cosmote ήταν τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε στα 39,90€ δηλαδή στα 40 ευρώ και όχι στα 30 που αναφέρεις.

Κοίταξα το ιστορικό παραγγελιών μου και είχα παραλάβει ένα στις 04/09 το οποίο και έκανα δώρο.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν πολύ κατάλαβα.. Πως μιλάς χωρίς να βγάλεις κινητό τι φάση είναι;

Εχει φωνητική κλήση. Πατάς το κουμπί 2 δεύτερα και λές το όνομα του καλούντος στο smartband. Βέβαια δεν πιάνει με την μία πάντα πρέπει να το δουλέψεις λίγο πριν. Όμως έχει και εφαρμογή όπου μπορείς να καταχωρήσεις ένα νούμερο π.χ τη γυναίκα, το σπίτι κλπ και να την επιλέγεις, να κάνεις tap την οθόνη του smartband και να παίρνεις απευθείας τηλέφωνο. Μιλάς απευθείας σε αυτό με τον συνομιλητή σου απλά όπως προείπα όχι σε εξωτερικό χώρο με αρκετό θορύβο καθώς το ηχείο του δεν είναι πολύ δυνατό και δεν θα τον ακούς καθαρά, αυτός θα σε ακούει κανονικά βέβαια. 

• Like 1
Δημοσ.

Και ερχόμαστε στο ποσό εύκολα θα μιλάς στο ρολόι σου εκτός σπιτιού...

Εμένα που μετακινούμαι με ποδήλατο στην Αθήνα με έχει βολέψει στις περιπτώσεις που έχω κλήση και ποδηλατώ.

Δεν χάνω κλήσεις ποτέ, βέβαια στον χαμό του δρόμου δεν ακούω καθαρά τους συνομιλητές και τους λέω θα σας πάρω μετά αν δεν είναι κάτι επείγον. Είναι σημαντικό όμως για μένα την μιάμιση ώρα που τρώω στην σέλα να μην χάνω κλήση ή να μπορώ να μιλήσω αν χρειαστεί χωρίς να βγάλω κινητό απο το backpack ή να μην είμαι αναγκασμένος να ποδηλατώ με ακουστικά που είναι άκρως επικίνδυνο ή bluetooth στο αυτί.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή περίπτωση, η δόνηση είναι δυνατή ; το θέλω για να μην χάνω κλήσεις όταν δεν μπορώ να έχω ήχο στο κινητό.

Δημοσ.

Καλή περίπτωση, η δόνηση είναι δυνατή ; το θέλω για να μην χάνω κλήσεις όταν δεν μπορώ να έχω ήχο στο κινητό.

Η δόνηση είναι ok την καταλαβαίνεις. Τώρα το δυνατή που λές δεν ξέρω πως το εννοείς. :)

• Like 1
Δημοσ.

Το είδα και πρόσφατα σε προσφορά για κατόχους what’s up κάτω από 40€. Αν θυμάμαι καλά στα 36€ σε λευκό και σε μαύρο με δώρο στο δεύτερο ένα τσαντάκι.

Δημοσ.

Οντως είχε 40μαζι με το τσαντάκι και υπάρχει ακόμη φθηνότερα στις what’s up προσφορές.

Σωστός ο TS, κα για να το ψάχνει, σημαίνει ότι είναι καλό.

Αν δεν είχα πάρει πρόσφατα το huawei από το Γερμανό, θα το σκεφτόμουν.

• Like 1
Δημοσ.

Η δόνηση είναι ok την καταλαβαίνεις. Τώρα το δυνατή που λές δεν ξέρω πως το εννοείς. :)

Να την παίρνεις χαμπάρι εννοώ ενώ κάνεις δουλειές :)

Το θεμα ειναι οτι αν το πάρει κάποιος αυτό και δεν το θέλει χάνει τουλάχιστον τα μισά λεφτά στην μεταπώληση,γιαυτό το ψάχνω λίγο.

Δημοσ.

το ειχα παρει πριν 2 μηνες απο το whats up ,για οσους εχουν φοιτητικο στα 34,90 με τσαντακι δωρο .ΔΕΝ δουλευει με ios .με το op3T δουλευε αψογα .με το huawei p9 οχι και τοσο .το αρνητικο του ειναι οτι σε χαμηλο φωτισμο δεν βλεπεις τπτ λογω της οθονης του .το βραδυ δεν βλεπεις τπτ.ειναι αδιαβροχο .η οθονη του γρατζουνιεται ευκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...