crom251 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εχω το Xiaomi redmi note 4. Πηγα σημερα να παρακολουθησω σε live streaming ενα αγωνα, αλλα μου εβγαλε μηνυμα πως το flash player δεν υποστηριζεται απο την συσκευη (οπως και σε ολα τα καινουργια android οπως εμαθα...) Υπαρχει καμια πατεντα να περασουμε το flash player? Ειδα πως υπαρχουν καποιοι τροποι αλλα ψιλοχαθηκα... Αν μπορει καποιος ας αναφερει πως το κανουμε...
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Χρησιμοποιήσε τον UC browser ή τον puffin browser 1
crom251 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δοκιμασα αρχικα με τον us browser και δεν δουλεψε. Παλι μου εβγαζε μηνυμα πως το flash player δεν υποστηριζεται απο την συσκευη. Με τον puffin browser ευτυχως δουλεψε κανονικα... Thanks!
ziaba Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δοκιμασα αρχικα με τον us browser και δεν δουλεψε. Παλι μου εβγαζε μηνυμα πως το flash player δεν υποστηριζεται απο την συσκευη. Με τον puffin browser ευτυχως δουλεψε κανονικα... Thanks! έτσι πληροφοριακά υπάρχει και σε pro ο puffin
saruman123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Γι'αυτό είχα και την δεύτερη εναλλακτική 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα