bilxas13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκίνησε η αναβάθμιση του j5 εδώ και κάποιο καιρό σε όλο το κόσμο... Πατάω ανά διαστήματα να δω αν έχει έρθει Ελλάδα... Σήμερα μπήκα στο επίσημο Σιτέ της Samsung να δω της χώρες που έχει ξεκινήσει.. Και ξαφνικά βλέπω Ελλάδα... Βέβαια είδα Greece (Vodafone) και έχει ξεκινήσει πριν 5 μέρες αυτό. ... Και ρωτάω γιατί δεν έχει έρθει ακόμα στο κινητό μου η ενημέρωση... Το κινητό το είχα πάρει από τα public... Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.. ευχαριστώ εκ τον προτέρων..
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το κινητό μπορεί να το πήρες από το public,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πάρεις και την αναβάθμιση. Την αναβάθμιση την παίρνεις από την χώρα κατασκευής του κινητού και όχι από πού το αγόρασες.
bilxas13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό μπορώ να το δω κάπου την χώρα κατασκευής... Αν και η Κίνα είναι η πρώτη..
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Στην έκδοση του Firmware σχετικά με το τηλέφωνο. Η και με το IMEI από εδώ http://www.imei.info
bilxas13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Αν κατάλαβα σωστά vietnam.. Στο Σιτέ της Samsung έχει βγεί η έκδοση...
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Σωστά. Η μόνη λύση είναι να την περάσεις με το Odin. Είναι επίσημο φλασαρισμα από την ίδια την Samsung.
bilxas13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω να το κάνω... Αλλά με παραξενευει πολύ όλο αυτό το πράγμα.
saruman123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Να υποθέσω ότι στην ενημέρωση λογισμικού δεν σου βγάζει τίποτα!!! Σχετικά εύκολο είναι το φλασαρισμα αλλά αν ξέρεις κανέναν εδώ σου έχω οδηγό http://www.insomnia.gr/topic/599508-κάνουμε-unroot-downgrade-διορθώνουμε-το-bootloop-και-επιστρέφουμε-σ/?fromsearch=1
georgerov Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Στην φωτογραφία βλέπεις την χώρα παραγωγής όχι την χώρα του λογισμικού σου. Τα updates έρχονται ανάλογα με την χώρα/πάροχο του firmware. Μπορείς να το δεις αυτό στην καρτέλα CSC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα