geodimis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Κι εγώ παρέλαβα σήμερα με unregistered της προηγούμενης προσφοράς. Φαίνεται πολύ ποιοτική κατασκευή και με επιπλέον 3 ζευγάρια μαξιλαράκια για τα ακουστικά και πάνινη θήκη μεταφοράς.
mpokwsths Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ ... και έχω να πω ότι δεν εφαρμόζουν σωστά στα αυτιά μου. Γλιστράνε, πέφτουν, κτλ κτλ. Δοκίμασα με όλα τα μαξιλαράκια. Τα πρώτα in-ear που συναντώ.
mpokwsths Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Update: Έχουν πρόβλημα τα Pro HD μου. Ο ήχος που βγαίνει από το δεξί ακουστικό έχει πολύ χαμηλότερη ένταση και διαφορετική χροιά από το αριστερό. Δεν είναι πρόβλημα ακοής, δοκίμασα και τούμπαλιν. https://www.head-fi.org/threads/xiaomi-in-ear-headphones-pro-hd-2-1-hybrid.825485/page-33#post-13341594
grinder_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Παρέλαβα σε 33 ημέρες, nl post registered. Είχε ανοιχτεί στο τελωνείο αλλά δεν μου ζητήθηκε το 3ευρω στα ΕΛΤΑ. Απλά το αναφέρω. Ενώ είχα διαβάσει ότι γενικά είναι balanced σε όλες τις συχνότητες, εμένα μου φαίνονται πολύ έντονα τα highs. Τα low και mids είναι οκ, αλλά τα highs νομίζω υπερκαλύπτουν τα υπόλοιπα. Ειδικά σε δυνατή ένταση, σε μερικά tracks, είναι τόσο διαπεραστικά σε σημείο να είναι τόσο "harsh" η ακρόαση που τα κάνουν άβολα. Μετά από αυτά, και μερικές αναφορές για μη authentic απο gearbest, σκέφτομαι μήπως έπεσα σε κάποιο τέτοιο κομμάτι ή απλά έχουν θέμα τα δικά μου. Μπορεί βέβαια να είναι ιδέα μου και απλά να πρέπει να τα συνηθίσω. @mpokwsths Εμένα δεν πέφτουν, απλά δεν εφαρμόζουν όπως θα ήθελα. Ακόμα και τα φτηνά pistons έχουν καλύτερη εφαρμογή.
DownUNDERground Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί βέβαια να είναι ιδέα μου και απλά να πρέπει να τα συνηθίσω. Παίζει και αυτό, γιατί το από ποιο earphones πας σε αυτά, παίζει -λίγο ή πολύ- ρόλο στο τι είχε συνηθίσει το αυτί σου.
mpokwsths Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ενώ είχα διαβάσει ότι γενικά είναι balanced σε όλες τις συχνότητες, εμένα μου φαίνονται πολύ έντονα τα highs. Τα low και mids είναι οκ, αλλά τα highs νομίζω υπερκαλύπτουν τα υπόλοιπα. Ειδικά σε δυνατή ένταση, σε μερικά tracks, είναι τόσο διαπεραστικά σε σημείο να είναι τόσο "harsh" η ακρόαση που τα κάνουν άβολα. Τείνω και εγώ να συμφωνήσω. Λίγο περισσότερο τονισμένα πρίμα από όσο θα ήθελα. Πάντως ... το πρώτο μου Xiaomi προϊόν και βγήκε σκάρτο. WTF
grinder_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Update: Έχουν πρόβλημα τα Pro HD μου. Ο ήχος που βγαίνει από το δεξί ακουστικό έχει πολύ χαμηλότερη ένταση και διαφορετική χροιά από το αριστερό. Δεν είναι πρόβλημα ακοής, δοκίμασα και τούμπαλιν. https://www.head-fi.org/threads/xiaomi-in-ear-headphones-pro-hd-2-1-hybrid.825485/page-33#post-13341594 Checkαρα και τα δικά μου παραπάνω και έχω και γώ διαφορά από δεξί σε αριστερό. Το δεξί έχει υψηλότερη ένταση από το αριστερό. Καλά το κατάλαβα ότι κάτι τρέχει. Μάλλον εκεί στο gearbest προσπάθησαν να τα "σπρώξουν" σε flash sale.
mpokwsths Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάντως ζήτησα refund. Δεν ξαναδοκιμάζω. Πόσο μάλλον για ακουστικά με τόσο χάλια σχεδίαση και μαξιλαράκια. Άσε που ο ήχος που βγάζουν τελικά δεν είναι και τόσο ισορροπημένος. Περιμένω από μέρα σε μέρα τα Sony MDR-EX450 από Amazon να γουστάρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα