Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω γνώμη για το θέμα του τίτλου.  Προς το παρόν έχω μια GTX 1060 3GB και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση για 2k gaming . Και η ερώτηση μου είναι η εξής : Αξίζει να δώσω τώρα λεφτά και να αγοράσω μια gtx 1070 ( ή ακόμα και 1080 ) ή καλύτερα να περιμένω ?  :huh:

Δημοσ.

Τι οθόνη έχεις;

Δεν είναι θέμα αν αξίζει ή όχι. Με 1060 3gb δεν παίζεις σε 1440p.

Οπότε αν έχεις ήδη οθόνη 1440p αναγκαστικά θα πας και σε μια καλύτερη κάρτα αναλόγως το μπατζετ.

Οι Volta πάντως θ' αργήσουν. Μην τις περιμένεις άμεσα.

Δημοσ.

Προς το παρόν έχω μια 1080p οθόνη στα 65 hz ( με v-sync και την gtx 1060 3gb είναι μια χαρά) άλλα από την άλλη αν βάλω 1070 θα έχω καλύτερα fps άρα θέλω και περισσότερα hz στην οθόνη άρα θα πρέπει να πάρω καλύτερη οθόνη και αν είναι να πάρω καλύτερη οθόνη ας είναι και 2k και όχι 1080 144hz . Οπότε το πάω για αναβάθμιση σε 2k.  Για αυτό λοιπόν αναρωτιέμαι αν αξίζει να δώσω τα λεφτά μου τώρα ή να κάνω υπομονή. ( + οτι αν πάρω μια 1070 τώρα η αξία της θα πέσει όταν βγουν οι volta) 

Δημοσ.

Αν πας σε 2Κ 144hz οθόνη, τότε υπόψιν η GTX1070 είναι οριακή. Θα τα πιάνει τα 144fps αλλά σε medium-high settings. Σε GTX1080 θα πρέπει να πας για ultra.

Δημοσ.

Αν πας σε 2Κ 144hz οθόνη, τότε υπόψιν η GTX1070 είναι οριακή. Θα τα πιάνει τα 144fps αλλά σε medium-high settings. Σε GTX1080 θα πρέπει να πας για ultra.

Και 2κ και 144Hz και ultra settings ούτε η 1080 δεν σηκώνει .

• Like 2
Δημοσ.

Αποφάσισα να πάω μια 1070 προς το παρών και να πάρω μια 4k hdr tv  (αντί για monitor ) για gaming απο καναπέ ( το προτιμώ + βολεύει με το σπίτι ) και στους πιο απαιτητικούς τίτλους να το ρίχνω σε 2k αν χρειαστεί. Και στο μέλλον υπάρχει χώρος για αναβάθμιση σε 1080ti ή volta όταν έρθουν. 

Δημοσ.

Αποφάσισα να πάω μια 1070 προς το παρών και να πάρω μια 4k hdr tv  (αντί για monitor ) για gaming απο καναπέ ( το προτιμώ + βολεύει με το σπίτι ) και στους πιο απαιτητικούς τίτλους να το ρίχνω σε 2k αν χρειαστεί. Και στο μέλλον υπάρχει χώρος για αναβάθμιση σε 1080ti ή volta όταν έρθουν. 

Πανε για 1070ti. Οι διαφορες στην τιμη ειναι μηδαμινες.

• Like 1
Δημοσ.

Πανε για 1070ti. Οι διαφορες στην τιμη ειναι μηδαμινες.

Είχα και γω κάρτα με 3GB frame buffer.

Πηρα 1070 Ti και είδα το φως μου!

Μην περιμένεις.

Δυστυχώς δε νομίζω να βρω μεταχειρισμένη ti και στην τιμή του skroutz.gr θα μπορούσα με αυτά τα λεφτά να πάρω 1080 από εξωτερικό .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...