Προς το περιεχόμενο

Iphone 8 η oneplus 5t?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλες απαιτήσεις είναι το να θέλω να έχει φωτογραφία αντάξια των 550 που έδωσα; Τουλάχιστον στο λινκ που παρέθεσα είναι μαύρο χάλι. Οχι σε 5.50 κατοστάρικα κινητό δεν αντιστοιχεί, αλλά ούτε σε 200. Εγώ άλλα δείγματα online δε βρήκα από το 5τ, ούτε εδώ, ούτε σε γειτονικό φόρουμ. Τώρα για να υποστηρίζεις ότι η κάμερα του συγκριτικά με τα χρήματά του είναι τίμια δεν έχω λόγο να σε αμφισβητώ. Αυτή τη στιγμή κρίνω με αυτά που βλέπω. Τόσο απλά. Τώρα μπορεί να έπεσα και σε μούφα σαιτ, μπορει να ειχε λερωμένο φακό. Θα δείξει.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγάλες απαιτήσεις είναι το να θέλω να έχει φωτογραφία αντάξια των 550 που έδωσα; Τουλάχιστον στο λινκ που παρέθεσα είναι μαύρο χάλι. Οχι σε 5.50 κατοστάρικα κινητό δεν αντιστοιχεί, αλλά ούτε σε 200. Εγώ άλλα δείγματα online δε βρήκα από το 5τ, ούτε εδώ, ούτε σε γειτονικό φόρουμ. Τώρα για να υποστηρίζεις ότι η κάμερα του συγκριτικά με τα χρήματά του είναι τίμια δεν έχω λόγο να σε αμφισβητώ. Αυτή τη στιγμή κρίνω με αυτά που βλέπω. Τόσο απλά. Τώρα μπορεί να έπεσα και σε μούφα σαιτ, μπορει να ειχε λερωμένο φακό. Θα δείξει.

Οσο περιμενεις ριξε μια ματια στο γειτονικο myphone να βρεις οσα δειγματα θελεις αλλα και γενικα εμπειριες κατοχων του κινητου.

Εγω προσωπικα φωτογραφος δεν ειμαι(ουτε το παιζω)αρα δεν μπορω να σου κανω συγκεκριμενες αναλυσεις γυρω απο την καμερα του.

Σε σχεση ομως και με αλλα κινητα που ειχα η καμερα του ειναι παραπανω απο μια χαρα σε συνθηκες καλου φωτισμου και οκ σε συνθηκες χαμηλου. Επισης μην ξεχνας οτι στα χρηματα που αναφερεις δεν πληρωνεις μονο την καμερα.

Πληρωνεις αρχικα την ποιοτητα κατασκευης(απο τα λιγα κινητα που ειναι πλεον με αλουμινιο μιας και οι περισσοτεροι βγαζουν με γυαλι),πληρωνεις επεξεργαστη και ram,πληρωνεις οθοναρα,τιμια μπαταρια και φυσικα την γρηγοροτερη φορτιση της αγορας.

• Like 2
Δημοσ.

Επισης μην ξεχνας οτι στα χρηματα που αναφερεις δεν πληρωνεις μονο την καμερα.

Πληρωνεις αρχικα την ποιοτητα κατασκευης(απο τα λιγα κινητα που ειναι πλεον με αλουμινιο μιας και οι περισσοτεροι βγαζουν με γυαλι),πληρωνεις επεξεργαστη και ram,πληρωνεις οθοναρα,τιμια μπαταρια και φυσικα την γρηγοροτερη φορτιση της αγορας.

Αυτό ακριβώς ξεκίναγα να γράφω και μετα είδα ότι το έγραψες εσύ.

Πώς το ξεχνάτε ολοι ότι σε αυτά τα λεφτά δεν πληρώνεται ΜΟΝΟ κάμερα αλλά μια overall καλή ή κακή ή μέτρια ή άριστη συσκευή.

Δώστε 550 ευρό και πάρτε μόνο κάμερα και αν έχετε παράπονα κράξτε όσο θέλετε και κρινεται την με μια αντιστοιχη των 500 και 600 ευρο

Δημοσ.

Παιδιά έχετε παρεξηγήσει τα λεγόμενα! Δε ζητάμε κάτι παραπάνω από μια τίμια κάμερα. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Απλά τα δείγματα που έτυχε να πέσω πάνω θες να το πεις, ήταν ατυχή θες να το πεις αντιπροσωπεύουν φθηνές κινεζιες. Θα το δούμε στη πράξη γιατί αυτό έχει σημασία

Δημοσ.

Παιδιά έχετε παρεξηγήσει τα λεγόμενα! Δε ζητάμε κάτι παραπάνω από μια τίμια κάμερα. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Απλά τα δείγματα που έτυχε να πέσω πάνω θες να το πεις, ήταν ατυχή θες να το πεις αντιπροσωπεύουν φθηνές κινεζιες. Θα το δούμε στη πράξη γιατί αυτό έχει σημασία

Φιλε θα το δεις και στην πραξη ,καλη καμερα μην περιμενεις ειδικα σε σκοτεινα σημεια ,την ημερα καλες ειναι , επισης αν χρειαζεσαι  παρελκομενα (θηκες - φορτιστη) αγορασε τα τωρα διοτι αν βγει νεο μοντελο θα ψαχνεις να τα βρεις ,μιλαμε παντα για γνησιο προιον ,  τωρα  αν τα κινεζικα ειχαν και καλη καμερα το κοστος θα ηταν μεγαλυτερο 

• Like 1
Δημοσ.

Παρελκόμενα πήρα μαζί με το τηλέφωνο. Βέβαια τα βρίσκεις και αργότερα στο Ali, από αφτερμαρκετ tempered glass μεχρι και τις μανισιες θήκες

Δημοσ.

αν τα κινεζικα ειχαν και καλη καμερα το κοστος θα ηταν μεγαλυτερο 

Πλεον τα κινεζικα εχουν καλη καμερα.Σιγουρα οχι κλασης pixel/iphone x αλλα σε σχεση με επιπεδα περσινων ναυαρχιδων που δεν τις λες ασχημες. Γιαυτο ουτως ή αλλως και το mate 10 pro που εχει απο τις πολυ καλες καμερες για φετος στην αγορα κοστιζει 800ευρω,οπως βεβαια και το LG V30 σε σχεση με το G6 που εχει κοντα διπλασια τιμη.

Δημοσ.

περι cameras, ο κολλητος μου εχει το op5t, Εγω το s8 και διαφορες δε βλεπω τρομακτικες, δεν ειμαι φωτογραφος και με φωτογραφιες ασχολουμαι για casual φασεις, δεν ειμαι ειδικος απλα στο αναφερω δεν ειναι χαλι αν το φανταζεσαι ετσι

Δημοσ.

περι cameras, ο κολλητος μου εχει το op5t, Εγω το s8 και διαφορες δε βλεπω τρομακτικες, δεν ειμαι φωτογραφος και με φωτογραφιες ασχολουμαι για casual φασεις, δεν ειμαι ειδικος απλα στο αναφερω δεν ειναι χαλι αν το φανταζεσαι ετσι

Αν ησουν φωτογραφος δεν θα ασχολιοσουν με το θεμα φωτογραφια και κινητο.

Το κινητο σου παρεχει μια on the go φωτογραφια απο κατι που δεν πρεπει να χασεις για κανενα λογο και μπορεις να συμβιβαστεις στο να την εχεις σε κακη ποιοτητα κατα τα αλλα οι φωτογραφιες του καλυτερου κινητου ειναι εξαιρετικα lame σε συκριση με οποιαδηποτε ακομα και starting camera.

Στο διαταυτα του review που ανεβασε ο φιλος ελεγε οτι το κινητο εχει καλη καμερα αλλα οι φωτογραφιες που εχει ανεβασει δεν μπορουν να μου πουν κατι αν δεν υπαρχει ταυτοχρονα συγκριση με αλλο

• Like 2
Δημοσ.

σήμερα θα χω τη συσκευή στα χέρια μου. στο διπλανό φόρουμ ανέβηκαν vs με s8 και σε χαμηλού φωτισμού το op5t είναι μέτριο και σίγουρο αρκετά κάτω από s8.

Δημοσ.

σήμερα θα χω τη συσκευή στα χέρια μου. στο διπλανό φόρουμ ανέβηκαν vs με s8 και σε χαμηλού φωτισμού το op5t είναι μέτριο και σίγουρο αρκετά κάτω από s8.

με γεια πηρες κινηταρα, και μην ασχολεισαι με συγκριτικα, πραγματικα θα το χαρεις οπως και ο κολλητος μου ειναι ενθουσιασμενος  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...