chrisxkar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 εγω απο οτι review εχω δει το 5Τ ειναι το απολυτο vfm αυτην την στιγμη και εχω δει οτι ακομα και η καμερα,αναγνωριση προσωπου,δακτυλικο λειτουργει ισαξια με το καινουργιο iphone το κανει εξαιρετικη συσκευη στα μισα λεφτα.Νομιζω οτι δεν υπαρχει συναγωνισμος αλλα ειναι παντοφλα ρε φιλε τι 6ιντσες.... Για κινεζικα?Αγαπητε ριξε μια ματια στο γνωστο dxomark που σιγουρα η γνωμη τους μετραει λιγο περισσοτερο απο το τι γραφεις ο Μακης και ο Σακης σε ενα forum και ξανασκεψου αυτα που λες περι κινεζικων. Βασικα απορω για ποιο λογο υπαρχει ακομα αυτη η νοοτροπια περι κινεζικων οταν μιλαμε για κορυφαιες συσκευες της αγορας. σαν hardware τα κινεζικα ειναι πλεον τιμια κινητα και το λειτουργικο σταθερο εγω δεν θα ξαναεπερνα κινεζικο λογο των εφαρμογων,δηλαδη εχει τυχει πολλες φορες να βγει ενα update καποιας εφαρμογης το οποιο σε "κινεζικο" θα κρασαρει δεν θα λειτουργει καλα κατι το οποιο δεν το ειχα με αλλες συσκευες συχνα ,και δεν θελω να ξαναμπω οταν θα αλλαξω κινητο σε διαδικασια μπες ψαξε προηγουμενη εκδοση της εφαρμογης για να κανεις downgrade με την ελπιδα οτι θα λειτουργει καλα
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 αλλα ειναι παντοφλα ρε φιλε τι 6ιντσες.... παντοφλες ειναι τα Iphone plus,πολυ δυσχρηστα κινητα για να προσπαθεις να τα δουλεψεις με 1 χερι.Κινητα με μικρα περιθωρια ομως οπως το Oneplus5t αν και ακουει ο αλλος οτι ειναι 6 ιντσες και τρομαζει ειναι απιστευτα πιο βολικα στην χρηση. 1
vchristod84 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 παντοφλες ειναι τα Iphone plus,πολυ δυσχρηστα κινητα για να προσπαθεις να τα δουλεψεις με 1 χερι.Κινητα με μικρα περιθωρια ομως οπως το Oneplus5t αν και ακουει ο αλλος οτι ειναι 6 ιντσες και τρομαζει ειναι απιστευτα πιο βολικα στην χρηση.Είναι όντως βολικό; Είχα πιάσει s8 και μου είχε φανεί κι εμένα βολικό... Δεν πίστευα ότι ήταν 5,8 ίντσες
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Είναι όντως βολικό; Είχα πιάσει s8 και μου είχε φανεί κι εμένα βολικό... Δεν πίστευα ότι ήταν 5,8 ίντσες Σκεψου οτι σαν προηγουμενο για να δοκιμασω την νεα αναλογια ειχα το Lg g6 και σε μεγεθος ειναι σχεδον τα ιδια αν και το g6 ειναι 5.7 ιντσες.
gsisr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Από άποψη κάμερας θεωρώ ότι χωλαίνει στις νυχτερινές λήψεις αλλά και η μπροστά κάμερα πρέπει να είναι πολύ μέτρια παρόλο τα 16mp
getty Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Γράψε μας pls και την προσωπική σου εμπειρία χρήσης όταν με το καλό παραλάβεις το 1+ 1
SeNNinhA Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Από άποψη κάμερας θεωρώ ότι χωλαίνει στις νυχτερινές λήψεις αλλά και η μπροστά κάμερα πρέπει να είναι πολύ μέτρια παρόλο τα 16mp Καμερες κινητων πανω απο 12mp ειναι εξ ορισμου μεγαλη μουφα. Δεν χρειαζεται να τις τσεκαρω. Δεν ειναι η τεχνολογια ακομη τοσο καλη. Κορυφαια στους αισθητηρες η Sony με τους Exmor RS IMX378, 380, 333 ολοι στα 12.2mp και τον μοναδικο αξιολογο αλλα παλιοτερο στα 20mp IMX204. Ο IMX378 ειναι αυτος που φοραει το Pixel XL & το Mi5s. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2017 από SeNNinhA 1
gsisr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Με το που έρθει, ευελπιστώ μεσοβδόμαδα, θα ανεβάσω φωτό και θα γράψω και εντυπώσεις για κάμερα. Έχω καλομαθει με το 6p που έχει εξαιρετικές κάμερες μπρος πίσω οπότε το 5τ θα χει δύσκολο έργο.
arma1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Με το που έρθει, ευελπιστώ μεσοβδόμαδα, θα ανεβάσω φωτό και θα γράψω και εντυπώσεις για κάμερα. Έχω καλομαθει με το 6p που έχει εξαιρετικές κάμερες μπρος πίσω οπότε το 5τ θα χει δύσκολο έργο. Δεν θα σου κακοφανει διοτι ο πρωταρχικος σου ειναι η εμπειρια χρησης,σε αυτο το κομματι εισαι αρχηγος.............. ενταξει ,δεν εχει και οτι να ναι καμερα αλλα την καμερα απο το iphone δεν την φτανει
chrisxkar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Από άποψη κάμερας θεωρώ ότι χωλαίνει στις νυχτερινές λήψεις αλλά και η μπροστά κάμερα πρέπει να είναι πολύ μέτρια παρόλο τα 16mp δεν θα την ελεγα μετρια Δεν θα σου κακοφανει διοτι ο πρωταρχικος σου ειναι η εμπειρια χρησης,σε αυτο το κομματι εισαι αρχηγος.............. ενταξει ,δεν εχει και οτι να ναι καμερα αλλα την καμερα απο το iphone δεν την φτανει πες μου σε ποιο σημειο βλεπεις ουσιαστικες (σημαντικες) διαφορες
gsisr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 ρίξε μια ματιά σ αυτό το review στη gallery με τις φώτο http://www.techradar.com/reviews/oneplus-5t-review/2. Δεν γνωρίζω την αξιοπιστία του site και μάλλον η δοκιμή είναι πριν τα update που πήρε η συσκευή αλλά οι συγκεκριμένες φώτο φαίνονται το λιγότερο για τα πανηγύρια
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Αν θελεις ενα κινητο αποκλειστικα για φωτογραφιες,τοτε βαζεις βαθια το χερι στην τσεπη και αγοραζεις αναλογες συσκευες. Τα Oneplus ποτε δεν ηταν κινητα που τα αγοραζε ο κοσμος επειδη ειχαν την καλυτερη καμερα της αγορας. Βλεπω φωτογραφιες και απο το γειτονικο forum αλλα και απο την δικη μου συσκευη και ειναι μια χαρα. Για τα πανηγυρια ειναι μονο οι φωτογραφικες πολυ φθηνοτερων κινητων τυπου xiaomi redmi 3/4 μην γραφουμε οτι να ναι... 2
gsisr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 δεν διαφωνώ στα λεγόμενα σου, αλλά ρίξε μια ματιά στο λινκ που παρέθεσα και χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες φώτο. Εγώ τις χαρακτηρίζω για τα πανηγύρια.
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Για ποιο λογο να κατσω να ασχοληθω με ενα link που ανεβασες απο την στιγμη που το κινητο το εχω στα χερια μου?Και μαλιστα επειδη ειχα προηγουμενως και το G6 μπορω να εχω και ενα συγκριτικο προσωπικα με αλλο κινητο αυτης της κατηγοριας. Το σωστο συγκριτικο κανονικα θα επρεπε να ηταν με κινητα στα ιδια χρηματα με αυτο οπως της huawei(v9,v10,p10),galaxy(s8),Lg(g6),sony(xz1)και παει λεγοντας. Και ολα τα παραπανω κινητα βγαζουν παραπανω απο αξιοπρεπεις φωτογραφιες μην τρελαθουμε κιολας. Απλα βλεπω σε διαφορα forum ορισμενους που εχουν μεγαλες απαιτησεις απο τις φωτογραφικες των κινητων αλλα το χερι στην τσεπη να αγορασουν τα σωστα κινητα δεν το βαζουν.
SeNNinhA Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εαν κοιτατε να κρινετε τις φωτο σας απο την οθονη του κινητου τοτε απλα την πατησατε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα