Προς το περιεχόμενο

Iphone 8 η oneplus 5t?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άσε μας ρε μάστορα που σε δουλεύω κιόλας. τι δεν μπορείς να καταλάβεις δηλαδή; αυτή τη στιγμή έχω το 6p. είχα το 6s. ε το 6p για τα 250 ευρω που το πήρα είχε με διαφορά τη καλύτερη κάμερα και τον καλύτερο ήχο που έχω συναντήσει. Αυτή τη στιγμή θέλω να πάρω ένα από τα δυο και κριτήρια μου είναι αυτά που αναφέρω. Λογαριασμό  θα σου δώσουμε τί είχαμε, τί θέλουμε να πάρουμε και πως είναι τα οικονομικά μας; για σοβαρευτείτε μερικοί. με ενδιαφέρει καλή κατασκευή, καλή κάμερα και άψογη εμπειρία χρήσης. Ο τίτλος επίσης είναι απόλυτα ξεκάθαρος. iphone 8 η oneplus 5t. τίποτα άλλο εκτός των δύο. άμα δεν μπορείς να απαντήσεις απλά μη γράφεις.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν η καμερα παιζει μεγαλο ρολο για σενα φιλε ,το Iphone 8 ειναι μονοδρομος ,αν θες να πας παλι σε android τοτε εισαι για το s8 ,κινεζικο και πολυ καλη καμερα δεν συμβαδιζουν 

• Like 1
Δημοσ.

κινεζικο και πολυ καλη καμερα δεν συμβαδιζουν 

Απο ποτε?Το προσφατο Mate 10 της huawei εχει απο τις καλυτερες καμερες της αγορας.Το ιδιο και το Oneplus5 στα χρηματα του.

Δημοσ.

Απο ποτε?Το προσφατο Mate 10 της huawei εχει απο τις καλυτερες καμερες της αγορας.Το ιδιο και το Oneplus5 στα χρηματα του.

Οπως και ειπες ,για κινεζικα καλες εχουν αλλα μεχρι εκει 

Δημοσ.

Οπως και ειπες ,για κινεζικα καλες εχουν αλλα μεχρι εκει 

Για κινεζικα?Αγαπητε ριξε μια ματια στο γνωστο dxomark που σιγουρα η γνωμη τους μετραει λιγο περισσοτερο απο το τι γραφεις ο Μακης και ο Σακης σε ενα forum και ξανασκεψου αυτα που λες περι κινεζικων.

Βασικα απορω για ποιο λογο υπαρχει ακομα αυτη η νοοτροπια περι κινεζικων οταν μιλαμε για κορυφαιες συσκευες της αγορας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κινεζικα?Αγαπητε ριξε μια ματια στο γνωστο dxomark που σιγουρα η γνωμη τους μετραει λιγο περισσοτερο απο το τι γραφεις ο Μακης και ο Σακης σε ενα forum και ξανασκεψου αυτα που λες περι κινεζικων.

Βασικα απορω για ποιο λογο υπαρχει ακομα αυτη η νοοτροπια περι κινεζικων οταν μιλαμε για κορυφαιες συσκευες της αγορας.

Δεν θελω να θιξω τα κινεζικα αλλα εγω μιλαω με την εμπειρια που ειχα με τα  1+3Τ και 1+5 ,ποτε ξανα για μενα κινεζικη εταιρια ,οταν δεν θα μ ενδιαφερει η καμερα τοτε θα το ξανασυζητησω  

Αυτο ακριβως ,ακουγα τι ελεγε ο Σακης ,ο Μακης και εχασα χρονο και λεφτα 

Επεξ/σία από arma1
Δημοσ.

Δεν θελω να θιξω τα κινεζικα αλλα εγω μιλαω με την εμπειρια που ειχα με τα  1+3Τ και 1+5 ,ποτε ξανα για μενα κινεζικη εταιρια ,οταν δεν θα μ ενδιαφερει η καμερα τοτε θα το ξανασυζητησω  

Αυτο ακριβως ,ακουγα τι ελεγα ο Σακης ,ο Μακης και εχασα χρονο και λεφτα 

Δεν ξερω τι ακριβως ειχε γραφτει στην δικη σου περιπτωση και τι σου ειχαν προτεινει αλλα ακομα και το Oneplus5 εχει μια χαρα καμερα κατι που βλεπω τωρα και στο Oneplus5t και μιλαω εκ πειρας σε συγκριση με galaxy s7 και iphone 7 plus.

Αν θες αγαπητε κινητο με κορυφαια καμερα θα πρεπει να πληρωσεις και αναλογα και για να σου προτεινανε τα παραπανω ψιλο καταλαβαινω μεχρι ποσα χρηματα διεθετες. Βρες μου εσυ στα χρηματα του Oneplus 5 των 479 δολλαριων πολλες αλλες συσκευες''επωνυμες'' με καλυτερη καμερα,γιατι απο υπερβολες αλλο τιποτα στο forum.

Δημοσ.

Κανε τε σαν παιδακια ολοι σας... Οι διάφορες ειναι ελάχιστες στης καμερες εκτος και αν θέλετε να πατε για το pixel 2.

Στο θεμα μας... Αν γουστάρεις iphone παρ το σε τιμη δεν θα πέσει και κανεις δεν μπορει να σου πει τπτ. Αλλη εμπειρία το ενα αλλο το αλλο!

Προσωπικά το iphone 8 μην το σκέφτεσαι καθόλου. Πετάμενα χρήματα για μενα. Το 8+ μάλιστα όρμα παρ το!

Τώρα αν δεν θες να δώσεις τόσα παρε οτι σου αρεσει καλύτερα 1+5t s7 s8 .

Προσωπικά οι περισσότεροι απο εδω μεσα θα πηγαίναμε σε 1+5τ.

• Like 1
Δημοσ.

Κανε τε σαν παιδακια ολοι σας...

ειμαστε σε τεχνολογικο forum αρα σε οποιον δεν αρεσει που προσπαθουμε καποιοι που ασχολουμαστε λιγο παραπανω να διορθωσουμε αυτα που γραφονται,υπαρχουν και αλλου αλλα forum.

Επισης με το να γραφεις σε ενα ενδιαφερομενο ''παρε οποιο σου αρεσει'' δεν τον βοηθας καθολου αφου το γνωριζει και ο ιδιος αυτο και αν ειναι ετσι τοτε κανεις να μην ανοιγει θεματα να ρωταει για κινητα.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι ακριβως ειχε γραφτει στην δικη σου περιπτωση και τι σου ειχαν προτεινει αλλα ακομα και το Oneplus5 εχει μια χαρα καμερα κατι που βλεπω τωρα και στο Oneplus5t και μιλαω εκ πειρας σε συγκριση με galaxy s7 και iphone 7 plus.

Αν θες αγαπητε κινητο με κορυφαια καμερα θα πρεπει να πληρωσεις και αναλογα και για να σου προτεινανε τα παραπανω ψιλο καταλαβαινω μεχρι ποσα χρηματα διεθετες. Βρες μου εσυ στα χρηματα του Oneplus 5 των 479 δολλαριων πολλες αλλες συσκευες''επωνυμες'' με καλυτερη καμερα,γιατι απο υπερβολες αλλο τιποτα στο forum.

Εχω και εγω μια Α εμπειρια φιλτατε απο τις συσκευες που περασαν απο τα χερια μου, μην προσπαθεις να μου πεισεις για κατι που εχω δοκιμασει ,(δεν δοκιμασα mate10 και 5Τ,πιστευω στα ιδια θα ειναι) σεβομαι την αποψη σου αλλα μεχρι εκει 

Κανε τε σαν παιδακια ολοι σας... Οι διάφορες ειναι ελάχιστες στης καμερες εκτος και αν θέλετε να πατε για το pixel 2.

Στο θεμα μας... Αν γουστάρεις iphone παρ το σε τιμη δεν θα πέσει και κανεις δεν μπορει να σου πει τπτ. Αλλη εμπειρία το ενα αλλο το αλλο!

Προσωπικά το iphone 8 μην το σκέφτεσαι καθόλου. Πετάμενα χρήματα για μενα. Το 8+ μάλιστα όρμα παρ το!

Τώρα αν δεν θες να δώσεις τόσα παρε οτι σου αρεσει καλύτερα 1+5t s7 s8 .

Προσωπικά οι περισσότεροι απο εδω μεσα θα πηγαίναμε σε 1+5τ.

Δεν ειναι ελαχιστες οι διαφορες τους φιλε ,ενα παραδειγμα ,με το 3T και με το 5αρι οταν εβγαζα μια φωτο σε θεμα που ειχε λιγη κινηση εβγαιναν θολα ,επισης στις βραδινες ληψεις υπηρχε θεμα 

Δημοσ.

Εχω και εγω μια Α εμπειρια φιλτατε απο τις συσκευες που περασαν απο τα χερια μου, μην προσπαθεις να μου πεισεις για κατι που εχω δοκιμασει ,(δεν δοκιμασα mate10 και 5Τ,πιστευω στα ιδια θα ειναι) σεβομαι την αποψη σου αλλα μεχρι εκει

Δεν ειναι θεμα εμπειριας αγαπητε. Ανεκαθεν οποιον τον ενδιεφερε σοβαρα η φωτογραφια(και δεν ηθελε φυσικα να αγορασει/εχει ξεχωριστη μηχανη)γνωριζε οτι επρεπε να βαλει βαθια το χερι στην τσεπη οπως φυσικα συμβαινει και με τον κανονικο φωτογραφικο εξοπλισμο.

Το 2016 με αρχες 2017 λοιπον(μιας και ανεφερες το Oneplus 3t)το καλυτερο κινητο στο θεμα της φωτογραφιας ηταν το Google pixel xl(το οποιο ομως ειχε και αυτο καποια μικρο θεματα στην καμερα του αν το ψαξεις λιγο)το οποιο ομως κοστιζε κοντα 900ευρω(απο το Πλαισιο).

Δεν γινεται λοιπον να ανοιξες θεμα στο forum να ειπες οτι σε ενδιαφερει σοβαρα η καμερα και διαθετεις μεχρι 500-600ευρω ας πουμε και να σου προτειναν ολοι το Oneplus3t ή φετος το oneplus 5.Ειναι και αλλοι παραγοντες τους οποιους δεν τους αναφερεις,αυτο ακριβως λεω.

Επισης βλεπω και αναφερεσαι συχνα στον ορο κινεζικα/κινεζια λες και μιλαμε για τις συσκευες του κιλου των 100-150ευρω τυπου xiaomi redmi 4 που αυτες ναι οντως ειναι κινεζιες ειδικα στο θεμα της φωτογραφιας,αλλα εμεις μιλαμε για κορυφαιες πλεον συσκευες του χωρου που δεν εχουν σε τιποτα να ντραπουν απο αλλες γνωστες εταιρειες.

Δεν εχω σκοπο να πεισω καποιον γιατι οποιος ενδιαφερεται υπαρχει απειρο υλικο στο Internet για να ενημερωθει απο γνωστους youtuber,site οπως το dxomark τα οποια κανουν μετρησεις και φυσικα αλλα forum (οπως το γειτονικο myphone) τα οποια αφορουν αποκλειστικα τα κινητα τηλεφωνα.

Εν ολιγης για να γυρισουμε στα του Oneplus5t,δεν εχει το εν λογω κινητο την καλυτερη καμερα της αγορας.Υπαρχουν αλλα κινητα με καλυτερη καμερα οπως το Mate 10 pro,το Iphone 8 plus/iphone x/pixel 2 xl,note 8 και ισως και το LG V30.

Ολα ομως αυτα τα κινητα κοστιζουν σχεδον τα διπλασια χρηματα απο το Oneplus5t αλλα δεν εχουν 2φορες καλυτερη καμερα.

Γιαυτο και το τονισα πιο πισω οτι το Oneplus5t συγκεκριμενα εχει απο τις καλυτερες καμερες που μπορεις να παρεις στα χρηματα του.

• Like 2
Δημοσ.

παρήγγειλα εν τέλει το Oneplus 8/128. πρώτη φορά με την εν λόγω εταιρεία. μόνη μου "ανησυχία" η κάμερα. Ίδωμεν..

• Like 3
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει η άριστη εμπειρία χρήσης και μετά κάμερα, ποιότητα κατασκευής. Η διαφορά τιμής δε με απασχολεί. Μου αρέσει και το ios και το καθαρό android με μια πολύ μικρή προτίμηση στο ios. Εσείς τι θα διαλέγατε;

θα εχεις μια αριστη εμπειρια χρησης με το 1+5Τ,καλυτερη απο το ios 11 που εχει θεματα,ΑΛΛΑ δεν ξερω αν θα σε ικανοποιησει η καμερα του!πιστευω θα ειναι λιγο κατωτερη απο το iphone .καλοριζικο....

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ λετε ολοι για κινεζικα και δεν ξερω τι,λες και κατασκευαζονται καποια αλλου...Ολα κινα και κορεα ειναι.Οποτε ας ξεχναμε αυτο το κινεζικα που λεμε και δεν ξερω τι.Η ας το λεμε οταν εννοουμε συσκευες των 100 ευρο κλονους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...