Προς το περιεχόμενο

Iphone 8 η oneplus 5t?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει η άριστη εμπειρία χρήσης και μετά κάμερα, ποιότητα κατασκευής. Η διαφορά τιμής δε με απασχολεί. Μου αρέσει και το ios και το καθαρό android με μια πολύ μικρή προτίμηση στο ios. Εσείς τι θα διαλέγατε;

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει η άριστη εμπειρία χρήσης και μετά κάμερα, ποιότητα κατασκευής. Η διαφορά τιμής δε με απασχολεί. Μου αρέσει και το ios και το καθαρό android με μια πολύ μικρή προτίμηση στο ios. Εσείς τι θα διαλέγατε;

μια τριτη επιλογη,  s8 - note8

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες καμερα πας σε pixel 2. Μερα με την νύχτα ακόμα και σε σχεση με το Χ και note 8!

το pixel oμως απο ποιοτητα ειναι πολυ πισω imho, δεν μου αρεσε καθολου στο χερι, μοιαζει ψευτικο και δεν αξιζει τοσα χρηματα tbh

• Like 2
Δημοσ.

το pixel oμως απο ποιοτητα ειναι πολυ πισω imho, δεν μου αρεσε καθολου στο χερι, μοιαζει ψευτικο και δεν αξιζει τοσα χρηματα tbh

Σαν αίσθηση εχεις δικιο δεν συγκινείτε με Note 8 και iphone. Αλλα απο αποψη καμερας και υποστήριξης δεν υπαρχει αλλο!

Εγω θα έπαιρνα το 1+5τ καθως γενικως να δωσεις 800-1000 ευρο σε κινητο ειναι πεταμα για μενα...

Δημοσ.

Το ένα είναι ios 4.7” το άλλο είναι android 6" πως γκίνεται να σαι ανάμεσα σ αυτές τις 2 συσκευές ?

• Like 1
Δημοσ.

Η διαφορά τιμής δε με απασχολεί. Μου αρέσει και το ios και το καθαρό android με μια πολύ μικρή προτίμηση στο ios.

Με βαση το παραπανω να πας στο Iphone 8plus αφου δεν σε απασχολει η διαφορα τιμης,το μικρο Iphone δεν αξιζει.

Εχει χειροτερη καμερα

χειροτερη μπαταρια

λιγοτερη ram/ιντσες

μικροτερη οθονη και αναλυση

Δημοσ.

γενικά δεν κάθομαι πολύ με ένα κινητό. Βολεύομαι και με τις 4,7" αλλά και με περισσότερες, δεν έχω τέτοια κολλήματα. Είχα και μεγάλα τηλέφωνα αλλά και προηγούμενα iphone. Τα samsung τα αποκλείω.

Αυτό που με χαλάει στο iphone είναι η μικρή ανάλυση οθόνης. Αυτό που με χαλάει στο 1+1 είναι η μέτρια κάμερα.

Δημοσ.

Αυτό που με χαλάει στο iphone είναι η μικρή ανάλυση οθόνης. Αυτό που με χαλάει στο 1+1 είναι η μέτρια κάμερα.

Γιαυτο και προτεινα το 8plus συγκεκριμενα.

Οσο για το 1+5t δεν καταλαβαινω τι εννοεις.Εχει απο τις καλυτερες καμερες της αγορας στα χρηματα που κοστιζει(το τελευταιο το τονιζω γιατι συνεχεια το ξεχνανε οι περισσοτεροι).

• Like 1
Δημοσ.

Το τελευταίο διάστημα έχει πέσει στα χέρια μου ένα nexus 6p. με έχει εντυπωσιάσει η κάμερα του για συσκευή 2ετίας+. Απλά πατάς το κουμπί σε οποιεσδήποτε συνθήκες και παίρνεις πολύ καλό αποτέλεσμα. Αν τα τηλέφωνα που αναφέρω παίζουν στα ίδια επίπεδα υπερ ικανοποιημένος θα ειμαι

Δημοσ.

απ αυτά που διαβάζω..την ημέρα οκ. τη νύχτα δύσκολα τα πράματα

είναι ίδια με το 1+5 που ήταν (λέω ήταν γιατί σταμάτησε η παράγωγή του) επίπεδου περσινών τοπ συσκευών σε κάμερα πχ το iphone 7, s7 κτλ που δεν δυσκολεύονται την νύχτα αρκεί να χεις χεράκια να παίξεις με τις ρυθμίσεις

Δημοσ.

μας δουλευεις μου φαινετε.απο iphone σε oneplus απο εκει σε nexus 6p.

απο το ακριβο στο φτηνο.

μου φαινετε θα πας σε κανενα xiaomi στο τελος.

παρε ενα s8 .τελος.αυτο ειναι κινητο.σωστη τιμη σε ολα οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...