Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sony πέρα απο φοβερό μάρκετινγκ και «cool factor» πραγματικα εχει ομορφα exclusives και μην υποτιμάτε το VR το οποιο θέτει τα θεμέλια για κατι πολύ καλυτερο στο εγγύς μέλλον. Ειμαι φανατικός gamer και στα 40+ χρονια της ζωής μου εχω περάσει απο spectrum 48k μέχρι Xbox 1 X. Τα παιχνίδια ειναι τρόπος ζωής για εμένα και τα ΑΓΑΠΩ άσχετα σε πιο φορματ ειναι. Αυτη η γενιά ανήκει στο Playstation καθώς τα exclusives όντως στην ζυγαριά ειναι υπέρ της Sony. Βέβαια και τα 30+m πωλήσεις της MS δεν ειναι αμελητέα! Επίσης το switch ειναι μια χαρα συστηματακι με αρκετα διαμαντακια που θα μείνουν στην ιστορία του gaming. Ας μην υπάρχει πόλωση μεταξυ μας. Εμεις είμαστε οι τελικοί αποδέκτες των συστημάτων των 3 μεγάλων πια. Απλα αυτο θα ήθελα να πω και να προτείνω.
Πάω για ενα just cause 3 στο PC μου τωρα, ύστερα ενα Forza στο Χ μου και το απογευμα λιγο GT Sport σε VR mode ετσι για την ζαλάδα! Εχει και ο πυρετός τα καλα του βλέπεις!!!!! Καλημερα και καλή εβδομαδα σε όλους !

• Like 3
Δημοσ.

το vr αν με κάποιον τρόπο δεν γίνει στάνταρ εξοπλισμός σε μια κονσόλα δεν θα το πάρουν τόσο σοβαρα και οι developers ώστε να δούμε τίτλους

θετικό είναι που το έχει το ps4, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι system seller για τόσους πολλούς 

Δημοσ.

Εδώ υπάρχει απλά γεροντισμος στην ψυχολογία, δεν φταίνε τα παιχνίδια

Δεν ειναι ετσι σε πολλα forum ακομα και τωρα γίνονται  συζητήσεις για το αν τα σημερινα games χανουν σε σχέσει στο gameplay , με πολλους να συμφωνούν σε αυτο  :)

οτι υπαρχουν καλα παιχνιδια σιγουρα υπαρχουν αλλα σε σχεσει με παλιότερα το game play ηταν καλύτερο :) 

ακου και τον παπου κατι ξερει :P :P

• Like 1
Δημοσ.

καλά κι εγώ δεν είμαι νιάτο

υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι καλύτερα και κάποια που είναι χειρότερα, δεν είναι όλα άσπρο μαύρο

επίσης πολλές φορές τείνουμε να θυμόμαστε με ρομαντισμό τα νιάτα μας, το αγαπημένο μου παιχνίδι εμένα είναι ένα παιχνίδι του '97 και τίποτα δεν μπορεί να το ξεπεράσει στα δικά μου μάτια, αυτό όμως δεν είναι παρά μια υποκειμενική άποψη που έχει να κάνει με τα συναισθήματα που μου προκάλεσε τότε που ήμουν έφηβος

αυτό φυσικά δεν με εμποδίζει ακόμα και σήμερα να απολαμβάνω παιχνίδια, να τα ευχαριστιέμαι ή να συγκινούμαι από αυτά

είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το σημερινό gaming παρά τα αρνητικά του, για αυτό και συνεχίζω ασταμάτητα από παιδί να ασχολούμαι με αυτά και όσο μπορώ στον ίδιο βαθμό (δύσκολο μεν, αλλά πάντα προσπαθώ να βρίσκω χρόνο) 

• Like 1
Δημοσ.

Τα exclusives έκριναν αυτήν την γενιά, η Microsoft είχε ξεκινήσει πολύ καλύτερα από την Sony το 2013, με περισσότερους τίτλους διαθέσιμους και άλλους τόσους έτοιμους να βγουν, που τελικά κάποιοι αποφάσισαν να ακυρώσουν και να τελειώσουν έτσι άδοξα. Περιμένουμε στο μέλλον πως θα απαντήσει η Microsoft, έχει την οικονομική δυνατότητα να επενδύσει και να αγοράσει Studio (όπως έχει δηλώσει η ίδια). Μένει να δούμε αν υπάρχει διάθεση.

Δημοσ.

καλά κι εγώ δεν είμαι νιάτο

υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι καλύτερα και κάποια που είναι χειρότερα, δεν είναι όλα άσπρο μαύρο

επίσης πολλές φορές τείνουμε να θυμόμαστε με ρομαντισμό τα νιάτα μας, το αγαπημένο μου παιχνίδι εμένα είναι ένα παιχνίδι του '97 και τίποτα δεν μπορεί να το ξεπεράσει στα δικά μου μάτια, αυτό όμως δεν είναι παρά μια υποκειμενική άποψη που έχει να κάνει με τα συναισθήματα που μου προκάλεσε τότε που ήμουν έφηβος

αυτό φυσικά δεν με εμποδίζει ακόμα και σήμερα να απολαμβάνω παιχνίδια, να τα ευχαριστιέμαι ή να συγκινούμαι από αυτά

είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το σημερινό gaming παρά τα αρνητικά του, για αυτό και συνεχίζω ασταμάτητα από παιδί να ασχολούμαι με αυτά και όσο μπορώ στον ίδιο βαθμό (δύσκολο μεν, αλλά πάντα προσπαθώ να βρίσκω χρόνο) 

Ενταξει οχι και ετσι :P δεν εχω καποιο game απο το 97 που να μην το εχει ξεπερασει αλλο στα ματια μου αααα αντε να ειναι το The Curse of Monkey Island :P :P :P αλλα

αν εισαι παλιος gamer οπως λες τοτε καταλαβαίνεις τι λεω ;)

Δημοσ.

το αγαπημένο μου παιχνίδι εμένα είναι ένα παιχνίδι του '97 και τίποτα δεν μπορεί να το ξεπεράσει στα δικά μου μάτια, 

1996 εμένα!

(SM64, Twisted Metal 2, RE1 & WipEout 2097)

τρελή χρονιά το 1996.

Δημοσ.

xbox 360 --> χειροτερα specs, περισσοτεροι τιτλοι, περισσοτερες πωλήσεις από το PS3

Εμ, οχι.

Εν τελει το εφτασε και το ξεπερασε.

Δημοσ.

Εμ, οχι.

Εν τελει το εφτασε και το ξεπερασε.

360 η καλυτερη κονσολα vfm :P την άνοιγες απο το κουτι αμεσως τσιπαρισμα επαιζες τα παντα ονλινε ετρωγες ενα ban μια φορα τον χρονο, την πέταγες και αγόραζες αλλη ,και φτου και απο την αρχη :P :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει οχι και ετσι :P δεν εχω καποιο game απο το 97 που να μην το εχει ξεπερασει αλλο στα ματια μου αααα αντε να ειναι το The Curse of Monkey Island :P :P :P αλλα

αν εισαι παλιος gamer οπως λες τοτε καταλαβαίνεις τι λεω ;)

καταλαβαίνω, απλά επιλέγω να θέλω να το βλέπω θετικά το πράγμα γιατί αν επιμείνω στα αρνητικά δεν θα ευχαριστιέμαι μία από τις αγαπημένες μου ασχολίες 

απλά ψάχνω, κρίνω, προσπαθώ να έχω θετική διάθεση και τελικά βρίσκω αρκετούς τίτλους που με ευχαριστούν 

θα ήθελά πολλά πράγματα να είναι διαφορετικά, αλλά δεν είναι οπότε σίγουρα και προσαρμόζομαι και συμβιβάζομαι, αλλά σε γενικές γράμμες μπορώ να συνεχίζω να διασκεδάζω  οπότε όσο μπορώ να κάνω αυτό είμαι χαρούμενος 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιες και οι δυο ειναι!

Αλλωστε τις εχω.

Βεβαια, αμφοτερες οι fat εκδοσεις τους ηταν μακραν τα πλεον αναξιοπιστα μηχανηματα με μεγαλο failure rate (οκ, το Χ360 ενα κλικ μεγαλυτερο).

Όμως ο φιλος kerkiraios80 εγραψε ανακριβεια, γι αυτο και τον διορθωσα.

Δημοσ.

καταλαβαίνω, απλά επιλέγω να θέλω να το βλέπω θετικά το πράγμα γιατί αν επιμείνω στα αρνητικά δεν θα ευχαριστιέμαι μία από τις αγαπημένες μου ασχολίες 

απλά ψάχνω, κρίνω, προσπαθώ να έχω θετική διάθεση και τελικά βρίσκω αρκετούς τίτλους που με ευχαριστούν 

θα ήθελά πολλά πράγματα να είναι διαφορετικά, αλλά δεν είναι οπότε σίγουρα και προσαρμόζομαι και συμβιβάζομαι, αλλά σε γενικές γράμμες μπορώ να συνεχίζω να διασκεδάζω  οπότε όσο μπορώ να κάνω αυτό είμαι χαρούμενος 

Καλα και εγω δεν τα βαφω μαυρα :P αν και λιγο το pro evolution δεν μπορω να το χαρώ με τιποτα ποια ,που ειναι εκεινος ο adriano που εβαζα 10 goal σε καθε ματσ :(

Δημοσ.

Με Vieri παρτενέρ του Adriano (shot power 99) μπροστά και Obafemi Martins για αλλαγή (speed 99).

Σε νιωθω

Δημοσ.

Ερώτηση, το PS VR αξίζει τελικά τα 300 που κάνει;

Όσο για τα νούμερα τον πωλήσεων, στα @@ μας.
Ο σωστός ο gamer διαλέγει την κονσόλα ανάλογα με τα παιχνίδια που του αρέσουν και αφήνει τα φανμποιλίκια στους ν00μπάδες

Δημοσ.

Ασε το pc ρε για κονσολες μιλαμε εδω.Εξαλου σοβαρο gaming pc εχουν ελαχιστοι μην λεμε τα ιδια ολη την ωρα ...

Switch εγω δεν τσιμπαω διοτι δεν μου αρεσουν τα παιχνιδια της nintendo ουτε η αισθητικη της .

αυτο δεν το πολυκαταλαβαινω...με 700 ευρω ανετα φτιαχνεις σοβαρο gaming pc και μαλιστα πολυ καλυτερο απο καθε κονσολα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...