fanourisfz6 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Τσακωθειτε λιγο τα fan boys να δω κατι... Πλεον σε νουμερα εβδομαδα με εβδομαδα, μηνα με μηνα, το Switch πουλαει τα περισσοτερα κομματια και ειναι λογικο και φυσικο καθως ειναι καινουργιο συστημα... Καλα να ειναι και οι τρεις τους* να σκοτωνονται μεταξυ τους να τσιμπαμε και εμεις κανα ψιχουλο *οι δυο τους να ειναι καλα, για την microsoft ευχομαι τα χειροτερα, να κλεισει αυριο θα ηθελα, οχι καλυτερα χθες ντροπη σου δεν θα υπαρχει ανταγωνισμος!!!!!!λολ
orck Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Τοτε γιατι εισαι εδω; Γιατί να μην είναι εδω; Λέει κάπου ότι αφορά μόνο κατόχους του συστήματος; Τι λογική είναι αυτή;
Fulgore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι απολυτως δικαιολογημενο το νουμερο αυτο οχι μονο λογω της πατατας που εκανε η αντιπαλη εταιρεια στην Ε3 του 2013 αλλα φυσικα και λογω μικροτερης βιβλιοθηκης που εχει η αντιπαλη εταιρεια. Ειναι μεγαλο πλεονεκτημα να εχεις ολη την Ιαπωνικη βιομηχανια των developer απο πισω σου. Σε σχεση με το Xbox μονο για το 2017 το playstation 4 ειχε απο exclusives τα Gravity Rush 2NiohNier AutomataHorizon zero dawnPersona 5Crash bandicoot trilogyGran Turismo SportUncharted Lost LegacyTales of berseriaYakuzaDragon quest Heroes 2Wipeout omega collectionFinal Fantasy 12 zodiac ageHellblade Senuas sacrificeKnack 2 και ερχονται πολλα περισσοτερα για το 2018. Με cuphead και Forza motorsport 7 αγαπητη Microsoft δεν γινεται να κανεις ανταγωνισμο οσο ανωτερο και αν ειναι το Xbox One X. 3
Makaros7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως με τα χρήματα του Ps4 παίρνεις xbox one s σου μένουν κιόλας...παίζεις 4K έχεις πολλά αγαπημένα παιχνίδια από xbox360 δε συζητάμε ότι η ποιότητα της κονσόλας είναι κλάση ανώτερη από ps4 και ο μοχλός εννοείται..όλα είναι θέμα τιμής και ποιότητας αλάνια!!και σας τα λέει κάτοχος και των 2 κονσολών..
kerkiraios80 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 παντως την καλυτερη κονσολα την εχει η microsoft πλεον. το θεμα ειναι αν θα καταφερει να βγαλει τιτλους. Για εμενα λειπει η sega, να εστρωναν λιγο οι ισσοροπιες, καθως η microsoft ππερισσοτερο και η sony λιγοτερο δεν αγαπανε/πονανε το gaming οσο οι nintendo/sega καποτε. Η δε nintendo εδω και καιρο εχει αποφασισει πως δεν την νοιαζει να ξαναγινει νο1. Καλημερα σε ολους. Παντως τα τεχνικα χαρακτηριστηκα δεν κανουν την επιτυχια και αυτο συμβαινει εδω και χρονια σε καθε γενια. xbox 1 --> καλύτερα specs, λιγότεροι τιτλοι, λιγότερες πωλήσεις από το PS2 xbox 360 --> χειροτερα specs, περισσοτεροι τιτλοι, περισσοτερες πωλήσεις από το PS3 ΧBOX ONE --> χειροτερα specs, λιγότεροι τιτλοι, λιγότερες πωλήσεις από το PS4 XBOX ONE X --> Θα δούμε!! Το μέλλον λέει ότι τα παιχνίδια του PS5 θα είναι compatible με το PS4. Αν είναι έτσι αυτοί που έχουν επενδήσει σε μια database παιχνιδιων και achievments σε μια κονσόλα, δύσκολα θα πάνε σε άλλη. Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει ο ανταγωνισμός να είναι κόντα γιατί έτσι έχουμε καλύτερα games και καλύτερες εμπειρίες στο gaming. 3
logistoulis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αφού δε χρησιμοποίησαν κάποια παράξενη αρχιτεκτονική πάλι στο PS4 ναι λογικά τα παιχνίδια πλέον απλά θα παίζουν στο 5 χωρίς remaster και βλακείες 1
kerkiraios80 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως με τα χρήματα του Ps4 παίρνεις xbox one s σου μένουν κιόλας...παίζεις 4K έχεις πολλά αγαπημένα παιχνίδια από xbox360 δε συζητάμε ότι η ποιότητα της κονσόλας είναι κλάση ανώτερη από ps4 και ο μοχλός εννοείται..όλα είναι θέμα τιμής και ποιότητας αλάνια!!και σας τα λέει κάτοχος και των 2 κονσολών.. Εχεις δικιο, αν θελεις να παρεις κοσολα τωρα, το one s είανι η καλυτερη επιλογη. και value for money σαν 4k player. Και τα παλια παιχνιδια πολυ σημαντικο. Είμαι κάτοχος ps4 pro αλλά το σωστό να λεγεται. το backward compatibility για μενα ειναι σημαντικο και η sony εχει κανει βλακεία και το κακο ειναι οτι οι κατοχοι της κονσολας (και γω μαζι) δεν την εχουν τιμωρήσει για αυτο. 1
Fotis13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εξαιρετικη η πορεια του ps4 στις πωλησεις απορροια των πολλων αποκλειστικων του και της μεγαλης βιβλιοθηκης παιχνιδιων .Με το pro εχεις και ενα βελτιωμενο στα σημεια μηχανημα . Το xbox χ ειναι πανισχυρο εχει κανει πολυ καλη δουλεια η ms αλλα χωρις αποκλειστικα και βγαινοντας περιπου στην μεση της γενιας δεν νομιζω πως εχει ελπιδες πλεον για την πρωτη θεση της οποιας το αποτελεσμα εχει ηδη κριθει . Το ιδανικο setup θα ηταν ενα ps4 για τα αποκλειστικα και 1 xbox X για τα cross platforms. 1
George.Ember Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Eγω πηρα Xbox One X. Δεν ειμαι ανθρωπος των exclusives. Θελω να παιζω μερικα παιχνιδακια και να περναω καλα. Στα + που διαλεξα Xbox One X ειναι πως εκτως απο 4k gaming εχει και 4k player οπου ειναι λιγο future. Απο εκει και περα ειχα στην ζωη μου και Playstation (απο τα γεννοφασκια μου) τα οποια μου χαρησαν χιλιαδες ωρες παιχνιδιου με παρεες και φιλους και ισως τις καλυτερες στιγμες. Αυτες που η Lara Croft ηταν τετραγωνη (!) αλλα ποιον ενοιαζε! Καναμε δυο μηνες για να παμε στο επομενο επιπεδο! Το πρωτο Metal Gear Solid το εχω τερματισει πανω απο 20 φορες και ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι ολων των εποχων!!!! Δεν τασομαι υπερ και κατα καμιας κονσολας. Και οι δυο σημερα ειναι αξιολογες. Δεν ειμαι fan boy καμιας. Αν αυριο η Sony βγαλει PS5 που να ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο Xbox, θα παω σε Sony. Με νοιαζει να εχω απιστευτα γραφικα αλλα και η gaming εμπειρια μετραει. Θα με ενοιαζει να δω ποιο πολυ καλα παιχνιδια στις κονσολες σημερα. Πχ το NFS Payback ειναι κλασσεις καλυτερο απο το Rivals και βελτιωσαν απειρα το game σαν game αλλα παλι δεν μου βγαζει αυτη τη αισθηση του NFS most wanted οσο καλα γραφικα και να εχει! Για μενα αυτο λειπει απο τις κονσολες σημερα. Το ποιοτικο gaming. Οχι τα specs, οχι τα exclusives 4
logistoulis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το ιδανικο setup θα ηταν ενα ps4 για τα αποκλειστικα και 1 xbox X για τα cross platforms. ps4 και pc.. και μελλοντικά μόλις ανέβει η βιβλιοθήκη του τσιμπάς και switch έτσι καλύπτεις όλο το φάσμα του gaming, να πω πάντως ότι πολλοί pc gamers τσιμπήσαμε και ps4 1
Fotis13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 ps4 και pc.. και μελλοντικά μόλις ανέβει η βιβλιοθήκη του τσιμπάς και switch Ασε το pc ρε για κονσολες μιλαμε εδω.Εξαλου σοβαρο gaming pc εχουν ελαχιστοι μην λεμε τα ιδια ολη την ωρα ... Switch εγω δεν τσιμπαω διοτι δεν μου αρεσουν τα παιχνιδια της nintendo ουτε η αισθητικη της . 1
logistoulis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 εσύ μιλάς για κονσόλες, εγώ μιλάω για gaming γενικά και από αυτό μόνο το mobile είμαι διατεθειμένος να εξαιρέσω επίσης το ότι κάποιος δεν έχει "σοβαρό" gaming pc μου είναι αδιάφορο, όποιος μπορεί και θέλει να αποκτήσει είναι ελεύθερος να το κάνει αυτό που είπα και ξαναλέω για να τονιστεί είναι ότι για κάποιον που παίζει σε pc (συνεπώς το xbox του είναι αδιάφορο) το ps4 δεν είναι καθόλου αδιάφορο μιας και έχει πραγματάκια που μπορεί να παίξει μονο εκεί οπότε είναι πολύ σύνηθες (και εδώ στο φόρουμ να πιάσεις) να έχει κάποιος pc+ps4 τα του xbox τα παίρνει πλέον και στα windows, άρα δύσκολα κάποιος θα κάτσει να ασχοληθεί με το one ή ακόμα και το scorpio 3
darkman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Eγω πηρα Xbox One X. Δεν ειμαι ανθρωπος των exclusives. Θελω να παιζω μερικα παιχνιδακια και να περναω καλα. Στα + που διαλεξα Xbox One X ειναι πως εκτως απο 4k gaming εχει και 4k player οπου ειναι λιγο future. Απο εκει και περα ειχα στην ζωη μου και Playstation (απο τα γεννοφασκια μου) τα οποια μου χαρησαν χιλιαδες ωρες παιχνιδιου με παρεες και φιλους και ισως τις καλυτερες στιγμες. Αυτες που η Lara Croft ηταν τετραγωνη (!) αλλα ποιον ενοιαζε! Καναμε δυο μηνες για να παμε στο επομενο επιπεδο! Το πρωτο Metal Gear Solid το εχω τερματισει πανω απο 20 φορες και ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι ολων των εποχων!!!! Δεν τασομαι υπερ και κατα καμιας κονσολας. Και οι δυο σημερα ειναι αξιολογες. Δεν ειμαι fan boy καμιας. Αν αυριο η Sony βγαλει PS5 που να ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο Xbox, θα παω σε Sony. Με νοιαζει να εχω απιστευτα γραφικα αλλα και η gaming εμπειρια μετραει. Θα με ενοιαζει να δω ποιο πολυ καλα παιχνιδια στις κονσολες σημερα. Πχ το NFS Payback ειναι κλασσεις καλυτερο απο το Rivals και βελτιωσαν απειρα το game σαν game αλλα παλι δεν μου βγαζει αυτη τη αισθηση του NFS most wanted οσο καλα γραφικα και να εχει! Για μενα αυτο λειπει απο τις κονσολες σημερα. Το ποιοτικο gaming. Οχι τα specs, οχι τα exclusives Ετσι εδω παίζαμε return to castle wolfenstein enemy territory multiplayer και λιωναμε για ωρες με κατι γραφικα μετρια και παιζεις τωρα με τα σουπερ ντουπερ και σε 30 λεπτα εχεις βαρεθει παιχνιδια με εθιστικο game play βγαίνουν λιγα ποια 2
logistoulis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ υπάρχει απλά γεροντισμος στην ψυχολογία, δεν φταίνε τα παιχνίδια 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα