Haldol Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ψάχνεις και τα δύο άκρα. Αυτό δε γίνεται σε ΈΝΑ αμάξι. Το Niva παίζει να 'ναι το καλύτερο αυτοκίνητο για off-road εξορμήσεις στο βουνό (είχε ο πατέρας μου για 25+ χρόνια Niva 1600cc καρμπιρατεράτο, το πουλήσαμε πρόπερσυ). Ταυτόχρονα είναι από τα χειρότερα οχήματα για "καθημερινή" μετακίνηση: τεράστια κατανάλωση, μηδέν ανέσεις, δύσκολο στην οδήγηση, κλπ. Θα σου πω κι εγώ ότι σου λένε όλοι. Εάν μπορείς να το πάρεις για 2ο αυτοκίνητο, για τη βόλτα, την εξόρμηση, την περιπέτεια, το κυνήγι... ΠΑΡΤΟ ΧΤΕΣ! Εάν σκοπεύεις να το έχεις ως το μοναδικό σου αυτοκίνητο, μακριά... 4
HackerIglo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Σκοπευω να το παρω για κυριο αυτοκινητο. Οικονομικα δεν βγαινω για 2ο αμαξι ακομα... Τι να κανω ομως που εχω φαει κολλημα????
lary7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Σκοπευω να το παρω για κυριο αυτοκινητο. Οικονομικα δεν βγαινω για 2ο αμαξι ακομα... Τι να κανω ομως που εχω φαει κολλημα???? Μαζεψε λεφτα να το παρεις αργοτερα και να κρατησεις το Αλμερα. Η παρτο να σου φυγει το κολημα αλλα μετα θα μαζευεις λεφτα για καθημερινο αμαξι. Εχω 2 γνωστους που το αγορασαν προσφατα, εκτος οτι εδωσαν αλλα τοσα για να τα σουλουπωσουν, τα λατρευουν αλλα αυστηρα για εξορμησεις-κυνηγια τα ΣΚ, και βεβαια επαρχια που στα 25χλμ εισαι στον Ολυμπο και η πολη ειναι μικρη. Για Αθηνα πραγματικα θα πρεπει να εχεις τεραστια υπομονη. Εχε υποψιν πως ο Ρωσσος, αντιθετα με τα αλλα αμαξια, οσο πιο πολυ παταει ασφαλτο τοσο περισσοτερα προβληματα βγαζει. 1
HackerIglo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ φιλε lary για τη βοηθεια σου. Αφηστε που εχω και αλλο θεμα. Τις περισσοτερες μερες η γυναικα μου εχει το αμαξι και πηγαινοερχεται στα ιδιαιτερα που κανει γιατι εγω ειμαι αερονομος στο τατοι. Τωρα με ενα νιβα να πηγαινοερχεται δεν ξερω φαινεται αστειο??? Ειμαι μπερδεμενος και ξενερωμενος που αυτο το συγκεκριμενο αμαξι βγαζει θεματα στην ασφαλτο και δεν ειναι για ασφαλτο. Ειναι σαν να πειναω, να εχω παιδακια απεναντι μου στα 2 μετρα και να μην μπορω να φαω. Δηλαδη αδιεξοδο και πραγματα που δεν γινονται. Τι να πω... Διαφωτιστε με λιγο παραπανω. Παντως αν ειχα λεφτα αρκετα θα επαιρνα το Niva Urban του 2016. Απιστευτο και ερωτας τιτανομεγιστος!!!
webparts Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ φιλε lary για τη βοηθεια σου. Αφηστε που εχω και αλλο θεμα. Τις περισσοτερες μερες η γυναικα μου εχει το αμαξι και πηγαινοερχεται στα ιδιαιτερα που κανει γιατι εγω ειμαι αερονομος στο τατοι. Τωρα με ενα νιβα να πηγαινοερχεται δεν ξερω φαινεται αστειο??? Ειμαι μπερδεμενος και ξενερωμενος που αυτο το συγκεκριμενο αμαξι βγαζει θεματα στην ασφαλτο και δεν ειναι για ασφαλτο. Ειναι σαν να πειναω, να εχω παιδακια απεναντι μου στα 2 μετρα και να μην μπορω να φαω. Δηλαδη αδιεξοδο και πραγματα που δεν γινονται. Τι να πω... Διαφωτιστε με λιγο παραπανω. Παντως αν ειχα λεφτα αρκετα θα επαιρνα το Niva Urban του 2016. Απιστευτο και ερωτας τιτανομεγιστος!!! Εισαι αρρωστος. 2
HackerIglo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εισαι αρρωστος. Εννοειται πως εννοω το γνωστο κρεατικο και οχι αυτο που νομιζετε. Απλα δεν ξερω πως μπαινουν τα διαλυτικα!! χαχαχαχα 1
aGka8l Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το νιβα ακόμα και με a.c k υδραυλικό να χει δεν κάνει για να το δεις σαν κύριο αυτοκίνητο . Απλά ξέχασε το . Βάζει κάτω πολλά suv στην τετρακίνηση κτλ κτλ δεν κάνει όμως για κύριο αυτοκίνητο θα μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή . Αν θες 4χ4 οικονομικό και για πόλη βρες ένα jimny 1
soupsouraV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εννοειται πως εννοω το γνωστο κρεατικο και οχι αυτο που νομιζετε. Απλα δεν ξερω πως μπαινουν τα διαλυτικα!! χαχαχαχα Δεν κατάλαβες, και με τα διαλυτικα, παλι άρρωστος εισαι 1
HackerIglo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καταλαβα παιδες!! Το επιασα... κανει μονο για 2ο αμαξι αλλιως θα κλαιω τα λεφτα μου βενζινη. Εκτος εαν βαλεις υγραεριο που εκει αλλαζουν τα πραγματα. Τι λετε?
aGka8l Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καταλαβα παιδες!! Το επιασα... κανει μονο για 2ο αμαξι αλλιως θα κλαιω τα λεφτα μου βενζινη. Εκτος εαν βαλεις υγραεριο που εκει αλλαζουν τα πραγματα. Τι λετε?Θα χεις οικονομία στο καύσιμο από ανέσεις θα σαι χαλιά ...
HackerIglo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 με τον ορο ανεσεις τι εννοεις ακριβως?
stamatisj1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 με τον ορο ανεσεις τι εννοεις ακριβως? Τελική ταχύτητα 120χαω (στην ταχύτητα αυτή δεν αντέχεις τον θόρυβο πάνω από 2 λεπτά) Μηδενικές αναρτήσεις, τιμόνι βαρύ και ασήκωτο οι ταχύτητες κουμπώνουν μόνο καταλάθος ή με κληρονομικό χάρισμα .Στην καμπίνα μπαίνει κρύο - ζέστη - νερό (ανάλογα την εποχή). Οκ μπορεί να ακούγομαι λίγο υπερβολικός αλλά η αλήθεια είναι ΠΟΛΥ κοντά. 1
HackerIglo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 α εδω μιλαμε για κουβα τοτε και αχρηστο αμαξι!! Μακρυαααα τοτε!!
doctorkostis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 α εδω μιλαμε για κουβα τοτε και αχρηστο αμαξι!! Μακρυαααα τοτε!! Καθόλου άχρηστο. Απλά είναι ένα αμάξι για συγκεκριμένες δουλειές. Θέλει συνειδητοποιημένο αγοραστή. Αν το πάρεις για να είσαι στην κίνηση στην Κηφισίας και να παρκάρεις Κολωνάκι, ε δε φταίει το αμάξι. 2
gia_nnis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 https://www.videoman.gr/117752 https://www.videoman.gr/64258 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα