HackerIglo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια!! Σκεφτομαι αν συμφερει να ανταλλαξω το νισσαν που εχω με ενα λαντα νιβα. Γενικα εχει ακουσει κανεις πραγματακια για αυτο τον 'θρυλο' που σαρωνει τα φορουμ του διαδικτυου? Θα με βοηθουσατε παρα πολυ να ανοιξουμε μια συζητηση για το περι τι αμαξωμα προκειται, τα ανταλλακτικα του, τη χρηση του, τη συμπεριφορα του και γενικα ολα αυτα τα θεματα. Ευχαριστω, Μανωλης
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Συκγρινεις ανομοια αμαξια και το Niva ειναι παρα πολυ παλιο .Για τι χρηση το θελεις ? 3
HackerIglo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 το νιβα του 2003 και το αλμερα του 2000. Για χρηση και αστικη και βολτες σε βουνα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δυσκολο να βρεις τετοιο συνδιασμο ....Τα βουνα θελουν κατι σαν Niva ή γενικα SUV αλλα για πολη δεν νομιζω να ειναι καλη λυση . 1
lary7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Για βουνο το Niva ειναι μανουλα, για την πολη παλι οχι. Αν δεν εχεις δευτερο αυτοκινητο τοτε μην το παρεις για κυριο 4
mp123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 παρε ενα samurai η ενα jimny. τι τον θες τον λαντουρα. θα θες ενα βυτιοφορο καυσιμα συν ενα συνεργειο να σε ακολουθει παντα οταν το κινεις. 3
mp123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 terios , 1.6 vitara το διπορτο . τοσες επιλογες..... σκυλια αξιοπιστα αυτοκινητα. 1
costacurta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ ακυρη/άτοπη σύγκριση και εξαρτάται καθαρά από τις ανάγκες σου/ την χρήση που θα κάνεις, από την κατάσταση που βρίσκονται, κόστος, και όλα τα υπόλοιπα Απλά να ενημερώσω ότι όπου κολλάνε όλα τα τζιπ μπαίνει το νιβα και τα ξεκολλάει 1
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Απλά να ενημερώσω ότι όπου κολλάνε όλα τα τζιπ μπαίνει το νιβα και τα ξεκολλάει What he said. Αν το θες (και) για απαιτητική χρήση μην κολλάς και άσε τους άλλους να κοροϊδεύουν. 2
Zaknafein Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αν δεν μιλάμε για hardcore χρήση βουνού (κυνήγι κλπ), θα κλαις τα λεφτά σου - σε βενζίνες μες στην πόλη και στα ταξίδια απ'τον θόρυβο (το ίδιο ισχύει και για το Jimny που είναι επίσης κατσίκι). Ξέρω κόσμο που τα έχει αράγμενα στα χωριά για εξορμήσεις, αλλά έχει αμάξια πόλης στην Αθήνα, αν μπορείς να το κάνεις έτσι αξίζει. 2
webparts Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το Νιβα κανει μονο για να χαραζει μονοπατια στα βουνα. Αν δεν εχεις αλλο αμαξι κρατα το νισσαν. Θα ταλαιπωρηθεις πολυ μεσα στην καμπινα του Νιβα,ειδικα το χειμωνα. 1
HackerIglo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δεν εχω θεμα με το χειμωνα. Εχω ακουσει οτι εχει δυνατο καλοριφερ παντως... Τι να πω παιδια δεν ξερω... Εχει κανεις απο σας νιβα και το εχει δοκιμασει? Για να δουμε τι κατα και υπερ εχει. Δηλαδη αν ειναι να δωσω το νισσαν και να παρω ενα χρεπι ουτε κατα διανοια. Ξερω οτι παω σε διαφορετικο ειδος αμαξωματος και κλαδο αλλα εχω ψαξει και αλλα τζιπακια και δεν μου αρεσαν οσο το νιβα.
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Όταν λες αστική χρήση τι εννοείς ακριβώς; Άλλο να το βγάζεις έξω μία στο τόσο, άλλο να είσαι 1½ ώρα στους δρόμους καθημερινά για το πήγαιν' έλα στη δουλειά, να πετάγεσαι για το παραμικρό έξω (περίπτερο, ψώνια, φροντιστήριο τα παιδιά κ.λπ.). Για αρκετή χρήση εντός πόλεως δεν κάνει, πρέπει να το γουστάρεις υπερβολικά για να παραμερίσεις τα μειονεκτήματά του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα