samurai3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καλα νεα...Μπραβο...Τι θα γινει με το app σε playstore; Θα αναβαθμιστει και αυτο; ΑΚΥΡΟ....Το διάβασα....Mobile εμπειρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα .Σαν καθημερινος χρηστης ...απο τα παλια ανεμενω ! Καλη επιτυχια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandergr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 1. Θετική και αρνητική βαθμολογία στα σχόλια. 2. Ταξινόμηση των σχολίων κατά αυτήν την βαθμολογία. 3. Nested σχόλια. Καλή ανακαίνιση. Αυτό με τα 1000. Να προσθέσω ίσως και το γκριζάρισμα των σχολίων με πολλές αρνητικές βαθμολογίες. Γενικά το ArsTechnica έχει ένα τέτοιο σύστημα και το να διαβάζεις σχόλια χρηστών εκεί πέρα δεν πονά τόσο. Μάλιστα είναι πολλές φορές άκρως επιμορφωτικό και κάποια εύστοχα σχόλια προωθούνται στο κάτω μέρος του άρθρου από τον συντάκτη. Παράδειγμα https://arstechnica.com/tech-policy/2017/12/fcc-refused-to-include-50000-net-neutrality-complaints-in-repeal-docket/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αν και έκλεισα μόνο 1 χρόνο που έχω εγγραφεί, καλό θα ήταν να κρατήσετε το τωρινό θέμα μέσα από την ρύθμιση "Αλλαγή Theme" αν δεν συμπίπτει πρόβλημα ασυμβατότητας με την νέα έκδοση του forum. Όπως είπαν οι προηγούμενοι: Καλή αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Kαλή ανανέωση,θα περιμένουμε με ανυπομονησία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlito88 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μπράβο για τη κίνηση και με το καλό το καινούργιο site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Με το καλό η αναβάθμιση παιδιά, χρειαζόταν μία ανανέωση οπωσδηποτε! (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα)Μεγάλο ατού του σάιτ είναι οι αγγελίες πλέον, οπότε θεωρώ ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτή η περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimse Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μπράβο σε όλους σας, με το καλό η αλλαγή να πάνε όλα καλά και χωρίς προβλήματα. Υγ. θέλουμε έτοιμες απαντήσεις στα θέματα. πχ. - Για τα παιδάκια στην Αφρική όταν ανεβαίνει ένα άρθρο για την κατάκτηση του διαστήματος.. - fanboy vs fanboy - Δεν παίζουμε με αυτά που δεν καταλαβαίνουμε.. έτσι τα έκανε η φύση -και μία εξήγηση επιτέλους που θα μας λέει γιατί οι εταιρίες όταν βγάζουν μία top τεχνολογία δεν μας την δίνουν με 1 ευρώ και είναι τόσο ακριβή, αφού τα υλικά είναι μηδαμινού κόστους και χαλάνε τα δις που επενδύουν για εμάς που μας αγαπάνε. - και με ένα κλίκ να ποστάρετε η λέξη άπατο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos241 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Θα έχετε εμένα. Και εσενα να εχουμε, την μασκοτ ομως ρε παιδια να μην την χασουμε... την εχω ταυτισει με το σιτε Αν θέλετε Beta Testers με εμπειρία σε web dev και design, πείτε μου. Ευχαρίστως να βοηθήσω. Καλή νέα αρχή! Και εγω! (ιδιως στις αγγελιες θα ηθελα να βοηθησω!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 πως γεράσαμε έτσι ρε παιδιά. τι 20 χρόνια; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alx255 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ειμαι εδω επισημα απο το 2003 και λιγο πριν κανω εγγραφη.. σας ευχομαι τα καλυτερα Καλή ανανέωση και καλες γιορτες σε ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oulianov Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Άντε με το καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakarotZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Με το καλό! Ελπίζω να βάλετε και σε ξεχωριστή κατηγορία τα xiaomi επιτέλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 με το καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 ενδιαφερον!ευχαριστουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις