Aztec Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Καλο upgrade !!! Πόσο θα διαρκέσει το downtime περίπου ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMeLeneTaso Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δυνατότητα να κάνουμε dislikes σε comments Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plan B Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Να τα χιλιασετε παιδια! Αναμενουμε με αγωνια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 tapatalk θα εχει για ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Θυμαμαι οταν εγινα μελος στο myphone.gr . μπορουσα να χρωματισω το προφιλ μου με οποιον χρωματικο συνδιασμο ηθελα εγω! Το καθε μελος ειχε διαφορετικο χρωματκους συνδιασμους χρωματων προφιλ και ηταν πρωτοτυπο/ωραιο/καθε ενας ειχε μια "ταυτοτητα" . Πλεον οι ταυτοτητες αλλαξαν μονο σε avatar και υπογραφες. Δεν μου αρεσε η αλλαγη τους, αλλα κοιτωντας τωρα το site τους, οντως το κανανε καλυτερο τωρα. Παιζει και το insomnia να μην αρεσει οπτικα σε πολλους αλλα θα το συνηθισουμε. Παντα ετσι οπως ειναι τωρα το γνωρισα το 2014. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι ο μόνος που θεωρεί ότι δεν πρέπει να υπάρχει dislike... άντε το like να υπάρχει για να μην γράφονται τα ίδια και τα ίδια... το σκέτο dislike τι προσφέρει χωρίς το ανάλογο σχόλιο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι ο μόνος που θεωρεί ότι δεν πρέπει να υπάρχει dislike... άντε το like να υπάρχει για να μην γράφονται τα ίδια και τα ίδια... το σκέτο dislike τι προσφέρει χωρίς το ανάλογο σχόλιο??? Προσφέρει το "θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Τπτ και γι' αυτό το έβγαλαν και λογικά δεν πρόκειται να το ξαναβάλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Προσφέρει το "θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε"... Κάτι θες να πεις εσύ τώρα γέροντα, αλλά δεν έχω πολυτονικό να καταλάβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι θες να πεις εσύ τώρα γέροντα, αλλά δεν έχω πολυτονικό να καταλάβω... Ναι η αλήθεια είναι πως δεν το περιέγραψα καλά. Εννοούσα πως ένα dislike σύστημα θα το χρησιμοποιούσαν κάποιοι καταχρηστικά μόνο και μόνο για δηλώσουν εντονότερα τη διαφωνία τους με το σχετικό μήνυμα ή για να "εκδικηθούν" γενικότερα τους χρήστες που δεν "συμπαθούν"... Είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει dislike στο fb. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Ναι η αλήθεια είναι πως δεν το περιέγραψα καλά. Εννοούσα πως ένα dislike σύστημα θα το χρησιμοποιούσαν κάποιοι καταχρηστικά μόνο και μόνο για δηλώσουν εντονότερα τη διαφωνία τους με το σχετικό μήνυμα ή για να "εκδικηθούν" γενικότερα τους χρήστες που δεν "συμπαθούν"... Είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει dislike στο fb. Μπερδεύτηκα με την φωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μπερδεύτηκα με την φωτο... Ίσως δεν έβλεπες παλιά Ελληνική τηλεόραση και δεν ξέρεις τον Χλαπάτσα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jangos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Νεώτερα για την αναβάθμιση του forum στο παρακάτω link: "Αναβάθμιση Τώρα: Forum" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leandros60 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλή νέα αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλή αρχή να πάνε όλα καλά παράκληση η μασκότ αν γίνεται να παραμείνει ως έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις