Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλει σύστημα με ryzen, οπότε μονόδρομος..

1700 ή 1700x? To x είναι μόνο για κλειδωμένο cpu? σωστά? δεν ασχολείται με το άθλημα του overclocking..

Σε απόδοση είναι ίδιοι?

Δημοσ.

θέλει σύστημα με ryzen, οπότε μονόδρομος..

1700 ή 1700x? To x είναι μόνο για κλειδωμένο cpu? σωστά? δεν ασχολείται με το άθλημα του overclocking..

Σε απόδοση είναι ίδιοι?

Όχι και οι 2 ξεκλείδωτοι είναι. Απλά ο 1700Χ είναι χρονισμένος 400mhz παραπάνω και έρχεται χωρίς ψύκτρα.

Εφόσον δεν θα κλοκάρει και έχει καλή ψύκτρα ας πάει για τον 1700Χ.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι και οι 2 ξεκλείδωτοι είναι. Απλά ο 1700Χ είναι χρονισμένος 400mhz παραπάνω και έρχεται χωρίς ψύκτρα.

Εφόσον δεν θα κλοκάρει και έχει καλή ψύκτρα ας πάει για τον 1700Χ.

κρατάω και τη μητρική που μου πρότεινες..γιατί την Fatal1ty AB350 Gaming K4 δεν τη βρίσκω πού και πόσο! που μου πρότεινε ο φίλος στα πρώτα Posts. Σε μνήμες να πάμε σε όχι κάτω απο 16gb και γρήγορες..όπως οι προτάσεις σας δηλ. τι να προσέξω για θέματα ασυμβατότητας?

Δημοσ.

καταλήξαμε σε μητρική την Asus Prime X370 Pro και επεξεργαστή τον ryzen 1700.

Ραμ στα 150€ για τη παραπάνω σύνθεση έχετε να μου προτείνεται γιατί κάπου το έχασα στην αναζήτηση συμβατικής.

Κοιτούσα τις Link.png Site: CrucialBallistix Sport LT Gray 16GB DDR4-2666MHz (BLS2C8G4D26BFSBK) αλλά δεν τις βλέπω στο qvl της asus.

Δημοσ.

Oκ θα σαι σύμφωνα με το tool της crucial.

Ευχαριστώ για το tip με το εργαλείο συμβατότητας!

Συμφωνείται με την παραπάνω επιλογή ή σκέφτεσται κάποια καλύτερη πρόταση στο budget των μνημών?

Δημοσ.

Χτυπα τες πριν ανεβουν ειναι η προταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...