dexters Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα χτες την τελευταία αναβάθμιση στα windows και μόλις πήγα να ανοιξω excel- word μου βγάζει ένα μήνυμα με το stdole32.tlb... το googlara δεν πολυκατάλαβα πάντως έλεγε κάτι για μητρώο... εγώ δεν είμαι τεχνικός οπότε δεν τολμαώ... και ρωτάω ύπαρχει κάποιο προγραμμα που να επιδιορθώνει αυτόματα αυτά τα σφάλματα? αυτό προέκυψε από κάποιο σφάλμα στις ενημερώσεις???
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα χτες την τελευταία αναβάθμιση στα windows και μόλις πήγα να ανοιξω excel- word μου βγάζει ένα μήνυμα με το stdole32.tlb... το googlara δεν πολυκατάλαβα πάντως έλεγε κάτι για μητρώο... εγώ δεν είμαι τεχνικός οπότε δεν τολμαώ... και ρωτάω ύπαρχει κάποιο προγραμμα που να επιδιορθώνει αυτόματα αυτά τα σφάλματα? αυτό προέκυψε από κάποιο σφάλμα στις ενημερώσεις??? Δεν θυμάμαι αν έβγαλε και σ' εμένα το ίδιο ακριβώς μήνυμα αλλά το θέμα ήταν ότι δεν μπορούσα να ανοίξω καμία εφαρμογή του Office και ξαναγύρισα στην 1703. Προσπάθησα και 2η φορά μετά από λίγο καιρό αλλά και πάλι τα ίδια και από τότε λειτουργώ με την 1703 και έχω κανονικά τις ενημερώσεις του Office και την κανονική λειτουργία του.
dexters Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θυμάμαι αν έβγαλε και σ' εμένα το ίδιο ακριβώς μήνυμα αλλά το θέμα ήταν ότι δεν μπορούσα να ανοίξω καμία εφαρμογή του Office και ξαναγύρισα στην 1703. Προσπάθησα και 2η φορά μετά από λίγο καιρό αλλά και πάλι τα ίδια και από τότε λειτουργώ με την 1703 και έχω κανονικά τις ενημερώσεις του Office και την κανονική λειτουργία του. εμένα ανοίγουν μετά απ αυτό το μήνυμα τελοσπαντων... εν ολίγοις τι μου προτείνεις να κάνω?
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εάν ανοίγουν όλες οι εφαρμογές του Office και κάνεις τη δουλειά σου, συνέχισε. Εάν έχει πρόβλημα στο άνοιγμα, θα επιστρέψεις στη 1703 μέχρι να βρεθεί λύση. Είχα αναρτήσει το πρόβλημα πριν από καιρό σ' αυτό το νήμα αλλά δεν βρέθηκε άλλος με το ίδιο.
dexters Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εάν ανοίγουν όλες οι εφαρμογές του Office και κάνεις τη δουλειά σου, συνέχισε. Εάν έχει πρόβλημα στο άνοιγμα, θα επιστρέψεις στη 1703 μέχρι να βρεθεί λύση. Είχα αναρτήσει το πρόβλημα πριν από καιρό σ' αυτό το νήμα αλλά δεν βρέθηκε άλλος με το ίδιο. οκ τέλεια δηλαδή μη κατεβάσω κάνα cleanmaster? ή καμιά τέτοια εφαρμογή? και τέλος πως γυρνάω δλδ σε προηγούμενη έκδοση?
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πες όμως και ποιο office έχεις. Με ένα search που έκανα σε ξένα forums, η λύση που προτάθηκε και δούλεψε ήταν η παρακάτω. https://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2007-excel/stdole32tlb-in-excel/6304959e-796a-45a4-9abc-82805b0f716d
dexters Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πες όμως και ποιο office έχεις. Με ένα search που έκανα σε ξένα forums, η λύση που προτάθηκε και δούλεψε ήταν η παρακάτω. https://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2007-excel/stdole32tlb-in-excel/6304959e-796a-45a4-9abc-82805b0f716d microsoft office 2007... οκ θα το τσεκάρω σ' ευχαριστώ πολύ! α ναι το χω δει αυτό κοίτα δεν τολμάω να μπω εκεί στο run... γι αυτό λέω μήπως υπάρχει κανα πρόγραμμα τύπου cleanmaster που μπορεί να βοηθήσει αυτόματα?
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχει πρόγραμμα, θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα.
dexters Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχει πρόγραμμα, θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα. καταλαβα... δεν παιζει να το πειραξω δεν το εχω ξανακανει...
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ακολούθησε τις οδηγίες προσεκτικά ή φώναξε κάποιον που να είναι ποιο εξοικειωμένος με το άθλημα του registry editing. Αν το παλεύεις όμως με τα Αγγλικά και καταλαβαίνεις ότι το Permissions είναι το Δικαιώματα και ο Owner είναι ο Κάτοχος, δε θα έχεις πρόβλημα. Πριν όμως κάνεις οτιδήποτε πάρε ένα backup της registry. Για να το κάνεις επέλεξε το Ο υπολογιστής μου και πήγαινε στο μενού Αρχείο->Εξαγωγή. Δώσε ένα όνομα και επέλεξε που θα αποθηκευτεί. Να αποφύγεις την επιφάνεια εργασίας ή τα έγγραφα και προτίμησε ένα usb stick ή εξωτερικό δίσκο ή έστω βάλτο χύμα στον C αν δεν έχεις άλλο δίσκο.
dexters Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ακολούθησε τις οδηγίες προσεκτικά ή φώναξε κάποιον που να είναι ποιο εξοικειωμένος με το άθλημα του registry editing. Αν το παλεύεις όμως με τα Αγγλικά και καταλαβαίνεις ότι το Permissions είναι το Δικαιώματα και ο Owner είναι ο Κάτοχος, δε θα έχεις πρόβλημα. Πριν όμως κάνεις οτιδήποτε πάρε ένα backup της registry. Για να το κάνεις επέλεξε το Ο υπολογιστής μου και πήγαινε στο μενού Αρχείο->Εξαγωγή. Δώσε ένα όνομα και επέλεξε που θα αποθηκευτεί. Να αποφύγεις την επιφάνεια εργασίας ή τα έγγραφα και προτίμησε ένα usb stick ή εξωτερικό δίσκο ή έστω βάλτο χύμα στον C αν δεν έχεις άλλο δίσκο. μάλλον το δεύτερο που είπες θα κάνω χαχαχα... γενικά πάντως για καθαρισμό σφαλμάτων και γενικά για επίδοση του pc κανα καλό πρόγραμμα έχεις ν μ προτείνεις γενικότερα για το pc? είχα παλιά το tuneup utilities...
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μόνο ccleaner και πολύ είναι. Και αυτό με απενεργοποιημένη την ενεργή προστασία και το tray που πετάει συνέχεια μηνύματα. Κάτι τύπου iobit κτλ, ούτε κατά διάνυα.
dexters Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μόνο ccleaner και πολύ είναι. Και αυτό με απενεργοποιημένη την ενεργή προστασία και το tray που πετάει συνέχεια μηνύματα. Κάτι τύπου iobit κτλ, ούτε κατά διάνυα. οκ σ ευχαριστώ πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα