argyland Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ!!! Εχω 2 κινητά blackview A5 (ένα δικό μου και ενα του πατέρα μου) Το κινητό του πατέρα μου λοιπόν κάνει κάτι τρελές!!! Δεν λειτουργεί η αφή!! Αν τπ αφήσω για λίγη ωρα κλειστό τοτε δεν θα λειτουργεί και φτιάχνει μονο με ρισταρτ(που κανω απο τα boot menu) ή πρέπει να του βγαλω βαλω την μπαταρία!!! Πειτε τίποτα!! (Ειναι εντός εγγύησης δεν θυμάμαι αν εχωτην απόδειξη) σκέφτομαι για factory reset!!
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Αν έχει βάλει κάρτα sd να την βγάλει και να κάνει μια επανεκκίνηση στο τηλέφωνο. Εάν η αφαίρεση της κάρτα μνήμης επιλύσει το πρόβλημα, ενδέχεται να έχει υποστεί ζημιά η κάρτα SD.
argyland Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Στις 10/12/2017 στις 4:14 ΜΜ, saruman123 είπε Αν έχει βάλει κάρτα sd να την βγάλει και να κάνει μια επανεκκίνηση στο τηλέφωνο. Εάν η αφαίρεση της κάρτα μνήμης επιλύσει το πρόβλημα, ενδέχεται να έχει υποστεί ζημιά η κάρτα SD. Δεν έχει!! Δεν ξέρω τι συμβαίνει!! Μετα απο επανεκκίνηση δουλεύει η αφή αλλα μετα αππ 15-20' παλι δεν δέχεται αφη!!επίσης δεν δουλεύουν τα κουμπια που ειναι στο κάτω μερος εκτος οθονης! (Πισω , κεντρικη οθόνη και ιδιότητες μονο τα κουμπια για ήχο και για άνοιγμα κλείσιμο!
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Τότε η επόμενη κίνηση είναι το factory reset.
argyland Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εφτιαξα μετα απο Factory reset και μια νύχτα σε ρύζι (για την υγρασία)!! Δεν ξέρω πιο από τα δύο το έφτιαξε!!! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα