Προς το περιεχόμενο

Antimalware service executable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις ως antivirus το windows defender, είναι εφαρμογή του δεν γίνεται να την απενεργοποιήσεις ως εφαρμογή. Έκανες καμιά επανεκκίνηση, μήπως και σταματήσει;

Δημοσ.

δλδ αμα βαλω ενα δικο μου θα παψει να δουλευει;

δεν εχω κανενα αντιβαριους....το εχω κλεισει εχω κανει και αλλα βιντεο....

εδω και ποσο με ταλαιπωρει.συνεχεια τρεχει αυτο το antimalware service executable

Δημοσ.

Ναι αν βάλεις άλλο απενεργοποιείται το windows defender. Βάλε το avast ή το bitdefender.

Δημοσ.

βαζω avira και σου λεω εαν οντως επαψε.

εβαλα το avira και οντως σταματησε....αμαν δλδ.

το avast ή bitfender ειναι πιο ελαφρυ απο το avira?!

Δημοσ.

Όπως και τα avast και avira, έτσι και το bitdefender έχει και δωρεάν έκδοση. Είναι cloud όμως και αυτό σημαίνει ότι αν δεν είσαι συνδεμένος στο internet τότε δε λειτουργεί.

Δημοσ.

Μισο λεπτο ρε παιδια γιατι δεν καταλαβαινω:

1) Τo defender τρωει μνημη την οποια υποθετω οτι χρειαζεται ο ΤS επειδη δεν εχει αρκετη αλλα τα antivirus δεν εχουν αντιστοιχο executable να τρεχει?

(ρητορικη ειναι η ερωτηση, φυσικα και ολα εχουν perma exe να τρεχει οντας realtime)

Κοινως τι γλυτωσε? Τιποτα.

2) To Windows defender μπορει να γινει πληρως disabled μεσω group policy ακομα και χωρις προσθηκη εναλλακτικου antivirus

• Like 1
Δημοσ.

Το defender ειναι το πιο βαρυ AV, δεν χρειαζεσαι κανενα πετα τα ολα, μονο scan με malwarebytes που και που και προσοχη στο τι κανεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το χω κανει.

Εγω δεν εχω θεματα με την cpu....απλα μου τρωει μνημη αδικα οταν δεν εχω κανενα antivirus....αυτο ειναι το θεμα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...