efo355 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά στο χιλιάρικο βρίσκεις και εδώ πολύ ωραία μηχανήματα. Μια βόλτα από το skroutz ( ουτε καν amazon κτλ κτλ ) και θα σας πείσει. Εντάξει μπορεί να μη βρίσκεις με 16 gb ραμ αλλά και πάλι πολύ καλά μηχανήματα. Τωρα 1000 ευρώ στο gearbest εγώ δεν έδινα και ας έχω ψωνίσει τα άπαντα από κίνα. 8
teodor_ch Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Και γιατί δεν έκανες dispute στο paypal για άρνηση παραλαβης και refund? Η γιατί δεν πιεσες το gearbest να πληρώσει το τελωνείο (λόγω αλλαγής shipping carrier χωρίς την ενημέρωση σου)? Και στις δύο περιπτώσεις θα έβρισκες το δίκαιο σου άμεσα κ γρήγορα. Όπως έγινε σε δεκάδες άλλους. Πρόβλημα είχαν μόνο όσοι το άφησαν στην μοίρα του. Εφόσον αγοράζεις από Κίνα πάντα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για οποιαδήποτε κατάσταση διαφορετικά δεν προχωράς στην αγορά. Υπάρχει κάποιο λινκ στο gearbest για τους όρους που αναφέρει το τελωνείο ότι το γλυτώνεις? Το είχα ξαναψάξει και δεν είχα βρεί κάτι. Άλλαξε κάτι? Όχι απο bloggers ή άτομα που παίρνουν προμήθεια. Επίσημα για να μπορείς να ζητήσεις και αποζημίωση. Ποιός βρήκε το δίκιο του σε παρόμοια περίπτωση? Link?
petroudis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Σιγά μην στείλω 1000€ στην κίνα, πάω σε ελληνικό κατάστημα, παίρνω ASUS/HP/LENOVO με άτοκες δόσεις και εγγύηση. Θα μου πείτε δες χαρακτηριστικά... ναι ξέρω όλοι photoshop δουλεύετε. 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Όλοι εσείς π λέτε στα πληρώνει,προχωρά άφοβα κτλπ να σας δω εσάς να ρίχνετε παραγγελία χιλιάρικο και μετά να πληρώσετε τελωνείο και σύνολο να σας πάει κανένα 1500€αρι και μετά να περιμένετε πάνω από το pc ιδρωμενοι αν θα σας βάλουν τα έξοδα τελωνείου. Σαν πελάτης χρόνια των Κινέζομαγαζων και αγοράζοντας άπειρα προϊόντα και σπαταλώντας πολλά πολλά ευρω (άλλωστε Μ έχει βγει το όνομα σε αυτό το forum ),χιλιάρικο δεν θα έδινα για laptop καθώς εδώ Ελλάδα βρίσκεις άνετα δυνατό μηχάνημα και είσαι και πιο safe σε όλους τους τομείς πχ βλαβης και διάφορα άλλα. Μην ακούτε τον κάθε unboxer η blogger η οποιοδήποτε που κονομαει χιλιάρικα κάθε μήνα επειδή του δίνουν τα Κινέζομαγαζα (Και αυτό δεν το γράφω μόνο για το gearbest,αλλά και για το lightinthebox και οποιοδήποτε άλλο λέει πλήρωσε τελωνείο και θα στα δώσω) μην μου συγκρίνεται τέτοια μαγαζιά με πχ banggood που ξεκάθαρα έχει priority direct και δίνεις το 2-3€ σου και καθάρισες. Δεν με νοιάζει αν πήρε ο άλλος drone που αλλου είχε 1000€ στα 500€ και πλήρωσε τελωνείο και του τα έδωσαν μετά... Όταν (και λέω όταν γιατί θα έρθει αυτή η μέρα) θα δώσει κάποιος 1000€ και θα του ρίξουν άκυρο για τελωνείο η του δώσουν αντί για τα 500€ που εδωσε για τελωνιακα έξοδα κανένα 200αρι ευρώ τότε να δούμε ) 7
moutsa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχω κάνει έρευνα αγοράς αλλά σίγουρα με 1000€ υπάρχουν αν όχι καλύτερες επιλογές τουλάχιστον ισοδύναμες με εγγύηση για παν ενδεχόμενο γιατί το ποσό είναι μεγάλο. 2
Agathoklis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ δεν θα έδινα 1000 για αγορά από Κίνα και έχω δώσει πολλά σε Κίνα πλευρά. Άντε βία να δώσεις 200-250 ευροπουλα το πολύ για κάνα κινητό επώνυμο... Μόνο και μόνο σου βγει κάτι ψιλό πρόβλημα το να το στείλεις πίσω θέλεις κάνα 40αρι. Άντε να στο στείλουν πάλι πίσω επισκευασμενο, με τι θα στο στείλουν? Δεν σου δίνει εγγύηση μετά για μη τελωνείο... 4
GeorgeAl92 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μακριά από εγγύηση gearbest, μόνο banggood για ακριβά είδη. Όσοι λέτε για τελωνείο καλύτερα να σταματήσετε να διαβάζεται αυτό το φόρουμ ή τουλάχιστον να γράφεται διότι αποδεικνύεται ότι μάλλον δε ξέρετε να διαβάζεται, καθώς έχει υποθει χιλιάδες φορές για το τελωνείο και τι ισχύει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις