tasos854 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Με το Tplink, ενω εδω και ενα χρονο δουλευε απροβληματιστα, μου κανει dropouts ανα 10 λεπτα περιπου και το μαμα forthnet λειτουργει χωρις διακοπες!!!!! Εχω δοκιμασει αλλαγη σε φιλτρακια, καλωδια, reset το router και ενω μετα το reset δουλευει σφαιρα, στο δεκαλεπτο ξεκινανε τα dropouts. Η forthnet ισχυριζεται, οτι επειδη εχω μεγαλη απώλεια απο τον κατανεμητη της πολυκατοικιας στην εισοδο μεχρι το διαμερισμα μου (45 κατω , 28 στο σπιτι - το ειδα με τα ματια μου), οτι η καλωδιωση ειναι προβληματικη και ειναι θεμα ευαισθησίας του καθε router. Υπαρχει κατι αλλο που μπορει να συμβαινει; Ευχαριστώ.
mad-proffessor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Τι εννοείς με το dropouts? Χάνει το συγχρονισμό (internet) και περιμενεις να ξανασυγχρονισει; ή μήπως χάνει πακέτα και το βλέπεις στο web interface του modem?
tasos854 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Χανει τελειως το συγχρονισμο στο status προσπαθει, initializing....disconnecting, initializing....disconnecting, initializing....disconnecting...
mad-proffessor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Αν έχεις του παρόχου βάζεις εκείνο πρώτο σε bridge mode να κάνει το modem και απο πίσω βάζεις το tp-link σα router.
tasos854 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εχεις πολυ δικιο σε αυτό.Απο ταχυτητες θα ειμαι το ιδιο;Με το μαμα ειμαι στα 23 και με το tplink ειμαι 28
mad-proffessor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε μου με οσο συγχρονίζει το modem του παρόχου σου θα είσαι, αν δεν κάνετε κάτι σα πολυκατοικία για να αλλαχθει ο χαλκός απο το κατανεμητή στα διαμερίσματα (δηλαδή συνελευση ενοικων/ιδιοκτητών και συμφωνία για τα εξοδα των εργασιών). 1
tasos854 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εχεις απολυτο δικιο. Αυτο θα κανω. Ευχαρισυώ για το χρονο σου!
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε μου με οσο συγχρονίζει το modem του παρόχου σου θα είσαι, αν δεν κάνετε κάτι σα πολυκατοικία για να αλλαχθει ο χαλκός απο το κατανεμητή στα διαμερίσματα (δηλαδή συνελευση ενοικων/ιδιοκτητών και συμφωνία για τα εξοδα των εργασιών).στο 99 τις 100 δεν φταει ο χαλκος που συγχρονιζει χαμηλα αλλα φταιει που ολοι εχουν bridge taps και κανεις δεν τους λεει να αλλαξουν αυνδεσμολογια για να μην τα εχουν.επισης ακομακαι αν φταιει το ζευγαρι απο κατω μεχρι πανω συνηθως υπαρχει αναπληρωματικο.https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf και επισης ναι το καθε ρουτερ εχει δισφορετικο chipset διαφορετικο firmware διαφορετικο hardware κτλ οποτε συμπεριφερεται διαφορετικα.πχ τα technicolor ακομα και σε χαλια γραμμες επαιζαν πολυ σταθερα αντιθετα με αλλα ρουτερ οποτε δεν ειναι παραξενο ενα να παιζει σταθερα και το αλλο να χανει sync.εκει βεβαια κοιταμε και για firmware update
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 γενικως φτιαξε την καλωδιωση σου.ειναι βλακεια να χανεις τοσα Megabits.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα