rafinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά! Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται reset μια δυναμικά φορτωμένη φόρμα (δηλαδή έχει φορτωθεί με ajax); Τα κλασσικά .reset(), .trigger("reset") κτλ δεν φαίνεται να λειτουργούν.
slevinkelevra Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικα τι εγινε με αυτο, γιατι εντυπωση μου κανει, να μην μπορει να δουλεψει το reset σε dom ψιψιψινια. Φρομ δε τοπ οφ μαι χεντ, μηπως επειδη η φορμα φορτωνει αφου φορτωσει η σελιδα, οποτε η jquery δε την βλεπει? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από slevinkelevra
rafinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμαστε. Ίσως τελικά δεν το χρειάζομαι το reset, αλλά όπως και να το δεις κάποια λύση θα υπάρχει νομίζω.
alou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μήπως δε λειτουργεί το reset επειδή κάνεις attach το event που το προκαλεί σε στοιχείο που δεν υπάρχει στο dom όταν το δηλώνεις (προφανώς ισχύει αν το reset βρίσκεται μέσα στη φόρμα)? πχ, μήπως έτσι λειτουργει $('body').on('click', '#resetbutton', function(e){ //reset the form });
slevinkelevra Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Κοιτα, πρεπει να περιγραψεις το προβλημα λιγο καλυτερα πατας ενα button, γινετε ajax call και φερνει την html της φορμας μαζι με τα στοιχεια της προσημπληρωμενα? δλδ εχει ηδη κειμενο το καθε textfield? Αν ειναι ετσι, μπορεις να εχεις ολη την html της φορμας σε ενα hidden div, να πατας το κουμπι, να φερνει μονο τα data με ajax, να τα βαζει μεσα στη φορμα η jquery και μετα να τα εμφανιζει ολα και να εμφανιζει και το reset μιας και ολη η html ειναι ηδη εκει εξαρχης, απλα δεν φαινετε αν η φορμα ειναι απλη και κρυβεις μονο την html της, δε νομιζω να εχει και αντικτυπο στο ποσο γρηγορα φορτωνει η σελιδα σου αν ηδη κανεις ολα τα παραπανω και δεν δουλευει το reset...wellp...dunno buddy
rafinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μάλλον ισχύει αυτό που λέει ο @alou αλλά η αλήθεια είναι πως πλέον δεν το χρειάζομαι. Πρόκειται για μία φόρμα που κάνω edit κάποια δεδομένα και στην αρχή ήθελα μετά το edit να γίνεται clear η φόρμα, αλλά μετά κατάλαβα πως είναι καλύτερο να έχω τα δεδομένα εκεί και να τα βλέπω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα