Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα κυριοι

σε λιγες μερες κανω το migration σε vdsl με voip. 3 ερωτησεις ηθελα να κανω ,καθε πληροφορια ευπροσδεκτη

1) μου ειπαν απο τον οτε οτι θα εχω μηδενικο downtime ,πως γινεται να μη πεσω εστω και για λιγο αφου θα με αλλαξουν καφαο   η καμπινα η δε ξερω και εγω τι . δεν εχω προβλημα να μεινω για λιγο χωρις Internet αλλα απο περιεργια ρωταω

2) ενα χρονο τωρα εχω ενα freepbx συνδεδεμενο με ενα fxo linksys , ο οτε με ειχε με pots . τωρα λετε με voip να μη παιζει, θα το δουμε βεβαια σε λιγες μερες

3) εχω δει σε διαφορα ρουτερ οτι το attenuation kai to snr margin διαφερει στο downstream και upstream   εμενα για παραδειγμα μου δινει attenuation 10 sto upstream kai 0 sto downstream. και snr margin 10 upstream kai 8 downstream .

Ευχαριστω εκ των προτερων

Γιωργος

Δημοσ.

Καλημερα κυριοι

σε λιγες μερες κανω το migration σε vdsl με voip. 3 ερωτησεις ηθελα να κανω ,καθε πληροφορια ευπροσδεκτη

1) μου ειπαν απο τον οτε οτι θα εχω μηδενικο downtime ,πως γινεται να μη πεσω εστω και για λιγο αφου θα με αλλαξουν καφαο η καμπινα η δε ξερω και εγω τι . δεν εχω προβλημα να μεινω για λιγο χωρις Internet αλλα απο περιεργια ρωταω

2) ενα χρονο τωρα εχω ενα freepbx συνδεδεμενο με ενα fxo linksys , ο οτε με ειχε με pots . τωρα λετε με voip να μη παιζει, θα το δουμε βεβαια σε λιγες μερες

3) εχω δει σε διαφορα ρουτερ οτι το attenuation kai to snr margin διαφερει στο downstream και upstream εμενα για παραδειγμα μου δινει attenuation 10 sto upstream kai 0 sto downstream. και snr margin 10 upstream kai 8 downstream .

Ευχαριστω εκ των προτερων

Γιωργος

1.θα εχεις εστω και για λιγο.απλα ειναι λιγο.

3.και το margin αλλα ειδιμα το attenuation ειναι διaφορετικα στο up και στο down.to 0 μπορει να ειναι οτι απλα δεν το διαβαζει σωστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...