flatwave Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Η πίστη μου 46' Panasonic Plasma μάλλον πήρε τον δρόμο προς τα ουράνια. Είμαι λοιπόν σε διερευνητική αναζήτηση νέας τηλεόρασης. Επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το ζήτημα ζητώ την συμβουλή σας. Οι πηγές μου είναι TV (Digea), ένα android TV box με δυνατότητα 4k και HDR, PlayStation 3 (μελλοντικά PS4). Από μέγεθος ενδιαφέρομαι για πάνω από 46', προφανώς 4k (μάλλον μονόδρομος), HDR10 και όσο το δυνατόν μικρότερο input lag, αν έχει και ένα καλό YouTube app ακόμη καλύτερα. Το budget μου είναι €800 top. Εδώ σας θέλω λοιπόν! Να προσθέσω ότι δεν είμαι μεγάλος fan των LCD λόγω motion blur και μισώ τις τεχνολογίες τύπου motion flow κλπ, αλλά πλέον δεν υπάρχει η επιλογή για plasma.
heavyrain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Σ αυτα τα λεφτα μονο lcd παιρνεις ετσι και αλλιως και entry level μοντελο. Hdr10 δεν υπαρχει σ αυτα τα χρηματα (ουτε καν "απλο" HDR), και οσες το αναφερουν σημαινει οτι απλα μπορουν να διαβασουν τετοια αρχεια. Ολες εχουν επεξεργαστη κινησης, αν δεν σ αρεσει απλα τον απενεργοποιεις. Η mu6400 νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη.
Rebel21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Η μόνη αξιόλογη επιλογή φέτος στις 49 ίντσες είναι η sony xe9000 και Samsung q7 και οι δύο είναι εκτός του μπάτζετ σου. Οτιδήποτε πάρεις στα 800 ευρώ δυστυχώς θα είναι μια μέτρια λύση ανάγκης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα