Alkis1012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα φίλοι μου νομίζω πως είμαι στην σωστή ενότητα,αν όχι ας βοηθήσει κάποιος mod. Έχω ένα Toshiba dvd player συνδεδεμένο στον ενισχυτή και στην τηλεόραση. Έβαλα κάποια mp3 σε στικάκι (κατεβασμένα απο youtube) ,τα έβαλα να τα ακούσω και συνέβη το εξής παράξενο, Παίζει ένα κομμάτι μερικά δευτερόλεπτα και σταματά.Αν ξαναπατήσω play παίζει πάλι και σταματά. Αν επιμείνω και πατήσω πολλές φορές, το παίζει το κομμάτι αλλά το επόμενο όχι,το οποίο θα παίξει πάλι λίγα δεύτερα και θα σταματήσει. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν έγινε κάτι. Τα κομμάτια τα έχω σε φακέλους στους οποίους έβαλα μέχρι 18 κομμάτια μήπως δεν μπορεί να διαβάσει ένα μεγάλο φάκελο . Επίσης δοκίμασα και στικάκι 8 γίγα γιατί θυμάμαι κάτι ,πως μπορεί να διαβάσει μέχρι τόσο. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα. Στον υπολογιστή παίζουν κανονικά τα mp3: Υπάρχει η πιθανότητα να μην κατέβηκαν σωστά τα αρχεία, με αποτέλεσμα να μην αναπαράγονται. Άλλα mp3 παίζουν κανονικά στo dvd player; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkis1012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ναι , παίζουν σωστά στον υπολογιστή. Εξ άλλου δεν θα έπαιζαν καθόλου στο dvd και όχι για λίγο όπως συμβαίνει Λόγω μικρών παιδιών,έχω πολύ καιρό να το δουλέψω για να ακούσω μουσική με αυτό τον τρόπο αλλά δεν θυμάμαι παλαιότερα να είχα κάποιο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί το dvd player να έχει περιορισμό στα πόσα gb usb stick μπορεί να διαβάσει. Ποιο μοντέλο είναι; Αν έχεις, δοκίμασε κάποιο πιο μικρό σε χωρητικότητα stick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkis1012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το μοντέλο είναι SD5010KE Πιο μικρό από 8 γίγα στικάκι δεν έχω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα