Προς το περιεχόμενο

S7 Edge vs Sony XZ Premium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα στα μελη!Ημουν κατοχος S7 edge για πανω απο 1,5 χρόνο και ευχαριστημενος απο ολες τις αποψεις.Επειδη ο γιος μου το εριξε κατω καταλαθος η οθονη εγινε σμπαραλια και δε συμφερει να το φτιαξω.Ενας συναδελφος μου προσφατα πηρε το XZ premium και παρολο που εχει μεγαλα bezels ειναι πολυ ομορφο και με πιο δυνατο επεξεργαστη,οντας και πιο καινουργιο στην αγορα.Nα παω στη σιγουρη και δοκισμαμενη λυση η να δοκιμασω κατι καινουργιο?Εκει που κολλαω ειναι η καμερα,γιατι απ'οσο διαβασα το XZ premium δεν εχει OIS,δεν ξερω κατα ποσο αληθευει,πχ. στο kimovil λεει οτι εχει...και επειδη η καλη φωτογραφικη μαζι με την οθονη παιζουν σημαντικο ρολο για μενα,ποιο θα μου προτινατε εσεις?Να προσθεσω οτι η χρηση που κανω κυριως,ειναι social media,viber και whats app,κανα video στο youtube και φωτογραφιες,δεν παιζω καθολου παιχνιδια!

Δημοσ.

εγω λεω εφόσον ειχες s7 edge Και σε καλυπτε (ειναι κινηταρα ουτως η αλλως) τσιμπα ένα s8 η s8+ αν δεν σε πειραζει το μέγεθος.

ειχα και το s7 edge και μετα πηρα το s8+ γ αυτο στο λεω 

(βεβαια και το XZ ειναι πολύ δυνατο αλλα δεν μ αρεσει εμφανισιακά)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με παιρνει οικονομικα να δωσω τοσα πολλα για S8 plus(το πολυ 450 μπορω να δωσω),γιατι το s8 στο χερι μου που το δοκιμασα ειναι πολυ μικρο.Και το ΧΖ και το S7 edge μεταχειρισμενα θα τα παρω...εμενα παλι πες με ανωμαλο αλλα τα bezeless κινητα δε μου αρεσουν τοσο πολυ(γουστα βεβαια ειναι αυτα),οσον αφορα το XZ ναι εχει μεγαλα bezel,πιο μεγαλα και απο του edge αλλα στο χερι μου που το επιασα δικαιολογει τον τιτλο premium στο ονομα του!Αν ειχα παντως το μπατζετ θα πηγαινα σε Note 8 η LG V30+.

Δημοσ.

Εγώ λέω να πας στο Sony.

Το IOS(οπτικό σταθεροποιητή εικόνας) και να μην το έχει την φωτογραφία θα την βγάλει παρά πολύ καλά.

Εξάλλου η Sony φημίζεται για τις καμερες.

Δημοσ.

Εχεις δικιο Saruman,σχεδον τα περισσοτερα κινητα καμερες της Sony φορανε ακομα και τα φθηνα!Στα συν και ο snapdragon 835,που εχουν πολλες ναυαρχιδες.

Δημοσ.

Εχεις δικιο Saruman,σχεδον τα περισσοτερα κινητα καμερες της Sony φορανε ακομα και τα φθηνα!Στα συν και ο snapdragon 835,που εχουν πολλες ναυαρχιδες.

Όπως το είπες μια αλλαγή δεν θα ήταν κακή.
Δημοσ.

Μονιμο θεμα και στις φωτογραφικες της Sony. Βασικα ειναι θεμα κακης σχεδιασης των φακων της Sony που μεχρι τωρα το διορθωνει με λογισμικο. Παρολα αυτα τετοιες παραμορφωσεις ειναι τρελα μεγαλες.

Δημοσ.

Επίσης η sony δεν υποστηρίζει camera2 api το οποίο επιτρέπει να τραβήξεις raw, να έχεις μικρότερο Shutter Speed και hdr+ από τη google

Δημοσ.

δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη, η εταιρεια που προμηθευει σχεδον ολους τους κατασκευαστες με καμερες, που εχει εμπειρια δεκαετιων στα οπτικα και τους αισθητηρες, δε μπορει να κανει η ιδια μια σωστη υλοποιηση που να ξεχωριζει στα δικα της κινητα. χαντακωνει τις συσκευες της για να μη "χαλαστει" η πελατεια της?

Δημοσ.

Από Android αν θέλετε να αγοράσετε ακριβά κινητά γρήγορα με τη καλύτερη οθόνη, τη καλύτερη κάμερα κλπ κλπ, μόνο Samsung τη σειρά S. Τίποτα άλλο. Ο ανταγωνισμός της με την apple για την αμερικανική αγορά την έφτασε στη κορυφή. Η sony απαράδεκτη στις κάμερες των flagship και δεν ψήνεται να διορθώσει κάτι.

Δημοσ.

Από Android αν θέλετε να αγοράσετε ακριβά κινητά γρήγορα με τη καλύτερη οθόνη, τη καλύτερη κάμερα κλπ κλπ, μόνο Samsung τη σειρά S

Τι?

Htc U11

Huawei mate 10

google pixel 2 xl

και απο samsung μονο το Note 8 ειναι απο τα κινητα με τις κορυφαιες καμερες και οχι η σειρα S .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα και καλες γιορτες ευχομαι!Κατοχος απο χθες του XZ Premium,το πηρα απο μελος του insomnia το οποιο με ειχε διαβεβαιωσει οτι δεν εχει κανενα θεμα με την καμερα,οσον αφορα την παραμορφωση.Και το ειδα και στην πραξη,ισως με την αναβαθμιση σε Oreo να το διορθωσαν,ποιος ξερει!Παντως σε σχεση με το S7 edge οσον αφορα τις καμερες,ενα κλικ πιο πανω το βραδυ το edge αλλα δε με χαλαει...δεν συγκρινεται βεβαια με τις καμερες των ναυαρχιδων που αναφερατε πιο πανω.Δεν εχει OIS τελικα αλλα EIS κατι που με παρεξενεψε για μια συσκευη που καινουργια εχει κοντα 600 ευρω.Εχω ενα θεμα με το Antutu,μου βγαζει ειδοποιηση οτι η συγκεκριμενη εφαρμογη τρεχει στο παρασκηνιο,πηγαινω στις ρυθμισεις των εφαρμογων μετα στο Antutu και παταω αναγκαστικη διακοπη.Μετα απο κανα τεταρτο σκαει ξανα η ιδια ειδοποιηση,μηπως ξερει κανεις πως να την ξεφορτωθω μια και καλη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...