geogr13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα σε ολους!!! Παιδια εδω και 3 χρονια μηνα με τον μηνα απο κει που ειχα ξεκινησει με download 2,2 ειχα πεσει στο 1,5.. Ξαφνικα απο προχθες η ταχυτητα ανεβηκε στο 2.. Λετε να αναβαθμιστηκαν οι γραμμες στην περιοχη μου?? Τι συνεβη και πηρα ξαφνικα τοση ταχυτητα πανω?? Μενω στα Κατω Πετραλωνα της Αθηνας και εδω και πολλα χρονια ειμαι στη nova (πρωην forthnet)..
GReaperEx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί να έφτιαξαν τις γραμμές, μπορεί να μειώθηκαν οι χρήστες στη περιοχή σου, μπορεί να προσπαθούν να σε γλυκάνουν για να ανανεώσεις το συμβόλαιο, πολλά μπορεί... 1
rfc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Και το πιθανοτερο "μπορει", ειναι να ξαναπεσεις στο 1,5 μολις ξανακουμπωσει καποιος στη πορτα που σου δημιουργουσε το crosstalk.
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα σε ολους!!! Παιδια εδω και 3 χρονια μηνα με τον μηνα απο κει που ειχα ξεκινησει με download 2,2 ειχα πεσει στο 1,5.. Ξαφνικα απο προχθες η ταχυτητα ανεβηκε στο 2.. Λετε να αναβαθμιστηκαν οι γραμμες στην περιοχη μου?? Τι συνεβη και πηρα ξαφνικα τοση ταχυτητα πανω?? Μενω στα Κατω Πετραλωνα της Αθηνας και εδω και πολλα χρονια ειμαι στη nova (πρωην forthnet)..μπορει προβλημα σε καλωδιο που φτισχτημε.μπορει αντικατασταση καλωδιου η να μπηκε νεο καλωδιο και να εβαλαν ατομα εκει.αν ειναι νεο καλωδιο οταν θα γεμισει με συνδρομητες παλι θα υπαρξει θεμα crosstalk.μπορει και απλα να ηταν πολλα isdn κοντα στην διμια σου γραμμη και να διεκοψαν οποτε και μειωθηκε το crosstalkΜπορεί να έφτιαξαν τις γραμμές, μπορεί να μειώθηκαν οι χρήστες στη περιοχή σου, μπορεί να προσπαθούν να σε γλυκάνουν για να ανανεώσεις το συμβόλαιο, πολλά μπορεί...να μειωθουν συνδρομητες δυσκολο.να τον γλυκανουν δεν παιζει εκτος αν φορουσε profile και δεν το ηξερε οποτε και απλα τον γυρισαν σε default ειδικα αμα ηταν σε alcatel dslam της forthnet
geogr13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 μπορει προβλημα σε καλωδιο που φτισχτημε.μπορει αντικατασταση καλωδιου η να μπηκε νεο καλωδιο και να εβαλαν ατομα εκει.αν ειναι νεο καλωδιο οταν θα γεμισει με συνδρομητες παλι θα υπαρξει θεμα crosstalk.μπορει και απλα να ηταν πολλα isdn κοντα στην διμια σου γραμμη και να διεκοψαν οποτε και μειωθηκε το crosstalk να μειωθουν συνδρομητες δυσκολο.να τον γλυκανουν δεν παιζει εκτος αν φορουσε profile και δεν το ηξερε οποτε και απλα τον γυρισαν σε default ειδικα αμα ηταν σε alcatel dslam της forthnet poulinos Λες αν αλλαξω εταιρια να παρω κι αλλο?? VDSL το ξεχναμε γιατι ειμαι μακρυα απο το αστικο κεντρο οπως λεγαμε πριν καιρο σε αλλη συζητηση μας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα