Dr_73 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Με την ενσωμάτωμενη με δυσκολία μπορώ να μπω Ίντερνετ. Σέρνεται φουλ. Αυτό δεν παίζει με τίποτε. Λόγω ενσωματωμένης κάρτας γραφικών να σέρνεται. Για ίντερνετ κάνει μια χαρά (τουλάχιστον μέχρι 2Κ) . Για παιχνίδια ναι , είναι χώμα οι ενσωματωμένες. 1
panossar95 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ναι έχεις δίκιο. Απλά είχε γίνει ένας πανικός με τους drivers. Τώρα που είναι οκ δουλεύει κομπλέ και το περίεργο? Βγάζει 80+fps στο λολ
Zaknafein Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καθόλου περίεργο, το LoL είναι σκόπιμα πολύ "ελαφρύ". 1
panossar95 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ναι το γνωρίζω. Απλά θέλω να πω ότι τα ίδια ακριβώς είχα και με την κάρτα πριν χαλάσει. Για αυτό το λεω
Zaknafein Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ε καλά ναι, η 5450 (αν δεν την μπερδεύω με καμμιά άλλη) είναι ελάχιστα καλύτερη απ'την iGPU οπότε λογικό επίσης... Γενικότερα αν από παιχνίδια το μόνο που παίζεις είναι LoL, κάτσε ως έχει. Αν κάποια στιγμή στην βαρέσει για πιο απαιτητικούς τίτλους, βλέπεις τότε πως θα κινηθείς. 2
panossar95 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αυτη ειναι η καρτα. Θα κανω τις δοκιμες μου, σε custom game (που ειναι πιο ελαφρυ μου εβγαζε 80 fps και κλειδωνω στα 60). Τωρα θα δοκιμασω και κανονικο game που ειναι πιο βαρυ σχετικα να δω τι παιζει. Αλλα το πιο πιθανο ειναι να μεινω ως εχει. Για το φορματ να περασω 64αρια τι γνωμη εχετε? Οντως ισχυει οτι με τα 32 δεν εκμεταλλευομαι σωστα τον επεξεργαστη μου? Και αν οντως ισχυει θα δω τεραστιες διαφορες? ή να τον αφησω ετσι? Η βασικη μου κονσολα για gaming ειναι το ps4, εφοσον δω οτι δουλευει το λολ και ετσι οπως ειμαι τωρα δεν θα αγορασω καρτα
Alexlooker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 3 σελιδες για καρτα γραφικων που ΔΕΝ θα αγορασεις! 2
panossar95 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Εντάξει και εσυ τι ακριβώς έπαθες με αυτό? Εφόσον μπορώ να κάνω αυτό που θέλω θες να παω να αγοράσω κάρτα επειδή έγιναν 3 σελίδες να σου φύγει το άγχος? Τι να πω ρε αδερφέ.. ότι να ναι. Επειδή μερικοί ασχολείστε παραπάνω με τους υπολογιστές θεωρείτε ότι πρέπει να γνωρίζουμε και οι υπόλοιποι τα πάντα? Ε δε τα γνωρίζω εγώ ρε φίλε, και δε ντρέπομαι για αυτό ούτε κάνω ότι ξέρω κάτι που δεν ξέρω,για αυτό ρώτησα, αν ήξερα από την αρχή ότι το ποσι μου θα σήκωνε το παιχνίδι χωρίς την κάρτα δεν θα είχα ασχοληθεί. Συγγνώμη που δεν ασχολούμαι με τους υπολογιστές τόσο. Θα γραφτώ αύριο σε μια σχολή να αλλάξω και κλάδο να φύγω από τη δικιά μου να ηρεμήσεις και εσύ
nvnight Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε ts, μη ταλαιπωριέσαι, αγόρασε με 20ε απο τις αγγελίες μια ακόμη μνήμη 4gb (με την προυπόθεση οτι τώρα έχεις 1x4gb και όχι 2x2gb) και μείνε με τα ενσωματωμένα γραφικά. Εννοείται πως θα βάλεις 64bit λειτουργικό, για να εκμεταλευτείς το σύνολο της ram και να 'αναπνεύσει' το σύστημα. Άλλωστε για να έχεις 80+ fps στο λολ ως έχει, μάλλον δε παίζεις σε 1080p maxed out και δε σε νοιάζει κιόλας. Σου μένουν και 30ε για δωράκια στις γιορτές 1
panossar95 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου και επιπλέον που δε σε νοιάζει ότι έχω γράψει 3 σελίδες. Να σαι καλά. Θα το σκεφτώ.
Sheogorath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ας ήταν εδώ ο αίλουρος ούτε 3 μηνύματα δεν θα ήταν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα