Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το ξέρω ότι είναι θέμα τα 4γιγα μνήμης, αλλά ας το δοκιμάσει, μπορεί οριακά να παλευέται (γι'αυτό είπα για δοκιμή, δεν το 'χω σιγουράκι).

• Like 1
Δημοσ.

Με την ενσωμάτωμενη με δυσκολία μπορώ να μπω Ίντερνετ. Σέρνεται φουλ. Οπότε δε δοκιμάζω καν για το παιχνίδι. Μεταχειρισμένη όχι, αφού αγοράζω που αγοράζω ας είναι καινούργια. Θα κρατήσω αυτές τις 2 που είπατε. Αν καταφέρω να διαθέσω 20 ευρώ ακόμα θα πάρω την άλλη. Αλλιώς αυτή με τα 55. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συγγνώμη αν κούρασα αλλά δε γνωρίζω πολλά από αυτά. Αν έχετε άλλη ιδέα είμαι εδώ. Σε λίγο θα ανοίξω και το τροφοδοτικό να σας πω ακριβώς. Η Gainward GeForce GT 730 2GB (3859) λες να ξαναπέσει στα 55? Να περιμένω λίγες μέρες αν είναι?

Δημοσ.

Με την ενσωμάτωμενη με δυσκολία μπορώ να μπω Ίντερνετ. Σέρνεται φουλ. Οπότε δε δοκιμάζω καν για το παιχνίδι. Μεταχειρισμένη όχι, αφού αγοράζω που αγοράζω ας είναι καινούργια. Θα κρατήσω αυτές τις 2 που είπατε. Αν καταφέρω να διαθέσω 20 ευρώ ακόμα θα πάρω την άλλη. Αλλιώς αυτή με τα 55. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συγγνώμη αν κούρασα αλλά δε γνωρίζω πολλά από αυτά. Αν έχετε άλλη ιδέα είμαι εδώ. Σε λίγο θα ανοίξω και το τροφοδοτικό να σας πω ακριβώς. Η Gainward GeForce GT 730 2GB (3859) λες να ξαναπέσει στα 55? Να περιμένω λίγες μέρες αν είναι?

Σέρνεται λόγω έλλειψης ραμ, όχι λόγω γραφικών. Υπάρχει ενδεχόμενο όντως με άλλα 4gb ram να καλύπτεσαι χωρίς να αγοράσεις κάρτα γραφικών.

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ τότε. Αλλά και πάλι νομίζω ότι η κάρτα είναι απαραίτητη. Έτσι και αλλιώς αν κρίνω με τα προηγούμενα δεδομένα ήμουν οκ με μια απλή κάρτα γραφικών.Σε συνδυασμό με τα 4 ραμ

Δημοσ.

αν είναι να πάρεις ΨΟΦΙΑ κάρτα των 55ευρώ ΔΕΝ είναι καλύτερη αγορά

καλύτερη αγορά είναι τα επιπλέον 4gb και όταν στο μέλλον μαζέψεις τα 70ευρώ να πάρεις 1030.

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης η παραπάνω μνήμη θα δώσει ανάσα στο σύστημα. Θα κάνεις πολύ πιο άνετη γενική χρήση.

Για ποια λες?
Δημοσ.

Συγγνώμη που δεν έχω γράψει αλλά το έχω πάει σε τεχνικό να ειμαι σίγουρος τι έχει για να μην πάω να πάρω κάρτα έτσι, ίσως να είναι αλλού το πρόβλημα. Αύριο θα ξέρουμε σίγουρα.

Δημοσ.

Λοιπον. Πηρα το μηχανημα πισω, μου ειπε οτι 100% εχει χτυπησει η καρτα. Την εβγαλε τελειως. Επισης μου ειπε οτι το μεγαλυτερο λαθος που εχω κανει πανω στο pc ειναι τα win7 32bit αντι για 64bit γιατι χρησιμοποιω ουτε το μισο επεξεργαστη μου. Οποτε παω για φορματ για αρχη και βλεπω για καρτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...