Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους, η προηγουμενη μου καρτα amd ati radeon hd5450 τα επαιξε και ζηταω βοηθεια για μια νεα καρτα γραφικων που απο gaming θελω μονο lol και μετα τις κλασσικες λειτουργιες του υπολογιστη ταινιες σειρες βιντεο και τετοια.

Διαθετω μεχρι 50€

Με ενδιαφερει αγορα απο οποιοδηποτε καταστημα ακομα και σκρουτζομαγαζα

Εχω δωροεπιταγη 10€ απο πλασιο ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

Το συστημα που εχω ειναι το εξης.

Λειτουργικο: Windows7 32bit

Μητρικη: Gigabyte H81M-DS2

Eπεξεργαστης: Intel core i3-4160 3.6Ghz

Mνημη: 4gb

Tροφοδοτικο 450w κατα 95%

Aν χρειαζεστε μαρκες απο μνημη και τροφοδοτικο για να ειμαστε σιγουροι οτι η καρτα θα ειναι κομπλε θα τα βαλω αυριο το πρωι οταν θα τον ανοιξω για να τα δω μεσα. Για οτιδηποτε αλλο χρειαστειτε πειτε μου να σας το αναφερω.

Επειδη δε γνωριζω τι πρεπει να αγορασω θα βασιστω 100% στις γνωσεις των ατομων του insomnia

Οποτε ζηταω την καλυτερη  καρτα γραφικων μεχρι 50 Ευρω που θα μπορουσα να αγορασω αυτη τι στιγμη σε συνδυασμο με το συστημα που εχω. Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως η 1030 είναι πόλη καλή επιλογή, με σχετική άνεση μπορώ να πω για την χρήση που την θες θα σου βγάλει 6+ -χρόνια

• Like 2
Δημοσ.

τέλος 2017 , το ελάχιστο για all-around χρήση είναι η nvidia1030

οτιδήποτε λιγότερο είναι πεταμένα λεφτά

δυστηχώς πρέπει να πας στα 70ευρώ για να την πάρεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Επειδή όπως σας είπα όμως αυτή τι στιγμή δυστυχώς δεν είμαι για παραπάνω και επειδη ο λόγος που θέλω τη κάρτα είναι καθαρά για να ασχολούμαι λίγο με το λολ μιας και η βασική μου κονσόλα είναι το ps4 για gaming, νομίζετε ότι κάτι μέχρι 50 ευρώ όπως η amd ( την ειχα πάρει 38-40) δεν θα με καλύπτει? Δε χρειάζομαι κάτι πάρα πολύ καλό αλήθεια. Και λολ να παίξω θα είναι 2-3 ώρες. Θέλω κάτι απλό μη μου βγαίνουν και τα μάτια με την κάρτα της motherboard :P. Αν έχετε κάποια άλλη ιδέα μέχρι τα 50 ευχαριστως να σας ακούσω :)

Δημοσ.

Δεν μιλάω για μεταχειρισμένη ούτε καλύτερη από αυτή που μου είπατε απαραίτητα. Δε διαφωνώ ότι η κάρτα που προτείνατε είναι η καλύτερη που θα μπορούσα να έχω με 70 ευρώ, απλά δε μπορώ τώρα να διαθέσω τοσα. Αυτο. Γενικά είδα πάρα πολλές κάρτες μέχρι 50 ευρώ σε πλαισιο, Κωτσόβολο,public και Σκρουτζ. Οπότε θα ήθελα ανάμεσα από αυτές να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη για το σύστημα που έχω αν είναι εύκολο.

Δημοσ.

Ναι όπως είπα και πριν δεν έχω θέμα παιδιά, κάτι απλό να μου καλύψει τα βασικά. Κραταω προς το παρον αυτη που ειπες και βαζω τις παρακατω που εχω δει μονος μου: Περα απο την 730/1gb απο αυτες αξιζει καποια (οχι σε συγκριση με την 730)

1 https://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/vga/165184-asus-vga-710-1-sl-1024mb-ddr3

http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/kartes-grafikon/karta-grafikon-asus-amd-radeon-r5-230-2gb/prod8840181pp/

3 http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/kartes-grafikon/karta-grafikon-pny-geforce-gt710-1gb/prod7980423pp/

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn.htm?minPrice=35&maxPrice=51

Απο ολες αυτες ποια θα προτεινες? Στο νουμερο 4 ειναι ολες του πλαισιου μεχρι 50 ευρω. Οποτε δε τις βαζω μια μια ξεχωριστα

Δημοσ.

Δε διαφωνω σε αυτο που λες και επειδη δε γνωριζω πολλα οπως σου ειπα σε πιστευω 100% απλα δε καιγομαι κιολας γιατι κατι τρομερο για αυτο. Και ειναι περιορισμενο και το budget... Σε ευχαριστω παρα πολυ παντως για τη βοηθεια και αν θες κοιτα και αυτες που εβαλα τωρα, ποια πιστευεις οτι ειναι η καλυτερη χωρις να συγκρινουμε αυτες που εχουμε ηδη αναφερει

Δημοσ.

Με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή δοκίμασες να παίξεις LoL; Σε χαμηλές ρυθμίσεις πρέπει να το σηκώνει, τώρα το πόσο "άνετα" και αν σε καλύπτει θα πρέπει να το δεις ο ίδιος.

• Like 2
Δημοσ.

Όλες οι κάρτες σε αυτή την κατηγορία καίνε πολύ λίγο και απαιτούν το πολύ 300w τροφοδοτικό. Πες μας όμως και ποιο τροφοδοτικό έχεις, έτσι για σιγουριά.

Με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή δοκίμασες να παίξεις LoL; Σε χαμηλές ρυθμίσεις πρέπει να το σηκώνει, τώρα το πόσο "άνετα" και αν σε καλύπτει θα πρέπει να το δεις ο ίδιος.

Ισχύει αλλά έχει μόνο 4gb ram. Ίσως με άλλα 4gb να είναι εντάξει και με τα HD4400.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...