Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται , σκεφτομαι να πάρω μια καινουρια οθονη.

- μεχρι 150 ευρω

- 22-24 inches πιστευω θα ναι κομπλε 

- καρτα γραφικών δεν εχω , χρησιμοποιω τα γραφικα της cpu

- δεν παιζω games

- ειμαι πολλες ωρες μπροστα απο την οθονη κυριως λογω σχολής [πληροφορικη]

- ασχολιες : προγραμματισμος / browsing / βιντεο στο youtube

Θα ηθελα να ειναι οσο γινεται πιο ξεκουραστη για τα ματια , ενεκα της πολυωρης χρησης που κανω .

Σκεφτομουν μηπως ξεφυγω λιγο στο budgeτ και αγγιξω τα 200 ευρω , ετσι ωστε να ειμαι καλυμενος αργοτερα που ενδεχεται να φτιαξω ενα καλο pc.

Εχω δει αρκετες αλλα πειτε μου κι εσεις γνωμες .

Δημοσ.

Εξαρτάται τι θες. Εγώ ας πούμε κουράζονται τα μάτια μου αν δεν έχει αρκετά υψηλή ευκρίνεια, οπότε πήγα για 1080p 60Ηz 24''. Τα περισσότερα pixel είναι χρήσιμα επειδή μπορείς να χωρέσεις περισσότερο κείμενο στην οθόνη, μαζί με τα υπόλοιπα εργαλεία που θα έχεις ανοιγμένα παντού, δλδ τη κονσόλα, το project table, το function list, κτλ κτλ. Αν είναι από αυτές με περιστρεφόμενο στέλεχος, μπορείς να τη γυρίσεις 90 μοίρες και να έχεις πολύ περισσότερες γραμμές από στήλες και να μη χρειάζεται να scrollάρεις συνέχεια. 

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται τι θες. Εγώ ας πούμε κουράζονται τα μάτια μου αν δεν έχει αρκετά υψηλή ευκρίνεια, οπότε πήγα για 1080p 60Ηz 24''. Τα περισσότερα pixel είναι χρήσιμα επειδή μπορείς να χωρέσεις περισσότερο κείμενο στην οθόνη, μαζί με τα υπόλοιπα εργαλεία που θα έχεις ανοιγμένα παντού, δλδ τη κονσόλα, το project table, το function list, κτλ κτλ. Αν είναι από αυτές με περιστρεφόμενο στέλεχος, μπορείς να τη γυρίσεις 90 μοίρες και να έχεις πολύ περισσότερες γραμμές από στήλες και να μη χρειάζεται να scrollάρεις συνέχεια. 

Ναι ισχυει οτι αμα περιστρεφεται θα βολευει για τετοιες καταστασεις με πολυ κωδικα , βεβαια νταξει , αν σκεφτεις οτι τωρα ειμαι με μια 20αρα παλια LG , ο,τι και να επιλεξω η διαφορα θα ειναι κατι παραπανω απο εμφανης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...