Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ειχα παρει ενα lenovo s1 lite την περσυνη black friday απο public.η μπαταρια χαλασε ηταν στην εγγυηση δεν φτιαχνοταν μπυ δωσαν πιστωση 140 ευρω. Τ θεμα ειναι οτι πλα τα κινητα σε σχεση με skroutz στα χρηματα π διαθετω ειναι αρκετα overpriced .εχει κανεις να προτεινει καπποιο καλο λοιπον απο public σε κοντινη τιμη skroutz? Ειμαι διατεθειμενος ν βαλω αλλα τοσα δλδη συνολο μεχρι 280( αλλα ειναι max αυτο)

Δημοσ.

Για έμενα αν μπορείς βάλε +40 και πάρε το παραπάνω xiaomi 4/64 που σου πρότειναν από ένα μαγαζί στο σκρουτζ το έχουν γύρω στα 180 ευρώ ποιος ο λόγος να το πληρώσεις στα public  260 ευρώ και το πιστωτικό το κρατάς  για τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου  όλο και κάποια προσφορά  θα έχουν τότε.

Xiaomi Redmi 4/64 Global Eu https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατ αρχας δεν εισαι αναγκασμενος να δεχτεις την πιστωση.

Η νομοθεσια λεει οτι μπορεις ΕΣΥ να επιλέξεις την επιστροφη χρηματων μετρητα ή αντικατασταση απο ιδια ή καλυτερη συσκευη (επιλογη σου).

Η εκδοση πιστωτικου δεν ειναι μια νομιμη επιλογη και μπορεις ακομη και τωρα να την αρνηθεις. Ζητα μετρητα ή αλλαγη συσκευης με ιδια ή καλυτερη.

Πηρες κατι σε προσφορα. Το να σου δωσουν πιστωτικο την τιμη αγορας σημερα σε ζημιωνει γιατι δεν επαρκει για αντικατασταση του αντικειμενου οπως επιβαλεται.

Εναλλακτικα ζητας το πιστωτικο να υπολογιστει για αγορες επιλογης σου στις οποιες ομως θα σου κανουν επιπλεον το ποσοστο εκτωσης της αρχικης αγορας σου.

Εαν επιμεινεις θα γινει ενα απο ολα αυτα. Ειναι νομιμες απαιτησεις και δεν μπορουν να κανουν αλλιως. Εχει γινει παρομοια φαση με tablet που αγοραστηκε απο προσφορα και μετα απο επιμονη δικη μου επελεξα αλλο συγχρονο tablet με κοστος στην αρχικη τιμη του tablet που ειχα αγορασει (προ εκπτωσης προσφορας) και με ελαχιστες προδιαγραφες που καλυπταν σε καθε σημειο το προηγουμενο. Η πρωτη αντιδραση ηταν να μου δωθει πιστωτικο η τιμη αγορας του tablet, η δευτερη να μου δοθει συσκευη δικης τους επιλογης, η τριτη να μου δοθουν μετρητα τα χρηματα της αρχικης αγορας και στο τελος να επιλεξω εγω συσκευη που να καλυπτει πληρως την προηγουμενη ασχετως κατηγοριας τιμης. Υπηρχε και πηρα μια απο εκει. Ειναι η καλυτερη επιλογη φυσικα και θα την δεχτουν γιατι στην πραξη ειναι κατι που τους κοστιζει ελαχιστα ή μηδενικα μιας και απλα η οποια παραπανω τιμη της συσκευης ειναι παντα μικροτερη απο το πραγματικο της κοστος και δεν ζημιωνονται καθολου ακομη κι αν παρεις 2 φορες καλυτερη συσκευη. Μπορουν και το περνανε λογιστικα ως επιπλεον ειδικη εκπτωση καταστηματος (εχουν διαφορους λογους να το διακιολογησουν ή και κωδικους απο κουπονια κλπ) και ολα καλα. Θα σου βγαλουν βεβαια την πιστη αλλα να επιμενεις σε αυτο που εσυ θελεις και βολευεσαι και οχι οτι βολευει αυτους.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...