Spitogata Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας παιδιά! Χρειάζομαι τα φώτα σας γιατί κοντεύω να πετάξω τον αποκωδικοποιητή απο το παράθυρο. Κι όχι τίποτα άλλο θα κλαίω και τα λεφτά που έδωσα! Έχω τον Edision triton 2 και σαν αποκωδικοποιητής είναι οκ. Σήμερα για πρώτη φορά έβαλα το usb μπας και καταφέρω να δω μια ταινία η χριστιανή σε μεγάλη οθόνη. Κι αυτός τι έκανε; Τα νεύρα μου ζαρτιέρες. Δεν αναγνωρίζει τα αρχεία. Δε τα εμφανίζει καν. Είναι όλα σε μορφή mp4 όπως τα κατεβάζω. Καμία ιδέα; Βοηθήστε να γλυτώσω τα λεξοτανιλ και θα σας είμαι υπόχρεη!
georgebi1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 EDISION MINI-TRITON 2 MPEG4 SD Λειτουργία media player: MP3/JPEG/BMP/AVI.
isay Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Και επειδή μπορει να μην έγινε σαφς στην ts EDISION TRITON 2 Media player MP3/JPEG/BMP/AVI/DivX/VOB/MKV EDISION MINI-TRITON 2 MPEG4 SD Λειτουργία media player: MP3/JPEG/BMP/AVI. Spitogata ειμαι σιγουρος οτι μπορει να εχεις προβλημα και με τους codecs, οποτε αν με το πρωτο προγραμμα που δοκιμάσεις, πάλι δεν τα βλέπει, μη σε πιάσει αλλη χειροτερη κρίση. Δοκίμασε αλλο προγραμμα, μεχρι να βρεις ποιο προγραμμα φτιάχνει avi/divx/mkv που αναγνωρίζει το triton2. offtopic και no offence : Αμα χρειάζεσαι λεξοτανιλ επειδή ο αποκ/της δεν παιζει τα βιντεο που εχεις, τι χαπάκια θα χρειάζεσαι αμα γινει κατι πιο σοβαρό; πχ να σου κλέψουν τον κωδικό στο facebook; Γενικά υπομονή, λιγο διαβασμα/ψάξιμο και αν πάλι δε βρίσκεις λύση ... ενα απλό ερώτημα
Spitogata Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά (καθώς δεν είμαι και ιδιαίτερα γνώστρια) πρέπει να μετατρέψω τα αρχεία μου σε άλλη μορφή; Κι αν ναι αυτό πως το κάνω; Δεν ήξερα καν όλες τις μορφές που μου αναφέρει ο georgebi. Παρόμοια άγνοια έχω και πάνω στους codecs που μου αναφέρεις εσύ isay. Πρώτη φορά το ακούω. Υ.Γ: Προφανώς η υπερβολή που χρησιμοποίησα στην πρώτη μου ανάρτηση είχε χιουμοριστικό τόνο, isay. Το θεώρησα καλύτερη προσέγγιση απο το ρωτήσω τυπικά και να κλείσω και με τίποτα του τύπου ''σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας''. Λέω ας κάνω μια προσπάθεια να τους διασκεδάσω μπας και κάνει κανείς τον κόπο να με βοηθήσει. Άσε που και να τα ήθελα χωρίς συνταγή γιατρού με διπλή γραμμή, τα ψυχοφάρμακα δε τα δίνουνε. Τέλος, έψαξα και σε άλλα sites αλλά επειδή όπως προείπα δεν είμαι γνώστρια δεν μπόρεσα στις περισσότερες των περιπτώσεων να καταλάβω τις λύσεις που έδωσαν οι υπόλοιποι χρήστες.
isay Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ναι σε γενικές γραμμές τα αρχεία σου πρεπει να είναι avi, divx ή mkv. Αυτό σημαινει οτι ειτε βρίσκεις προγραμμα να τα μετατρέπει απο τη μορφή που εχεις στη μορφή που θες ή βρες προγραμμα που να τα κατεβάζει απευθείας στο format avi/mkv που χρειάζεσαι. Κάτι ακομα. Επειδή κάποια mp4 ειναι avi (κατά κάποια έννοια), πάρε ένα απο τα αρχεία σου σε mp4 και αλλαξε του το επεκταμα σε avi. Αν π.χ. το αρχείο εχει όνομα thisisamovie.mp4 αλλαξε το σε thisisamovie.avi περασε το στο στικακι και δες αν το παιζει ο αποκ/της. Η μετονομασία ΔΕΝ ειναι ο κανονας μετατροπής απλά σε κάποιες περιπτώσεις mp4 <-> avi πιάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα