manos04 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Έχω φάει ένα μικρό κόλλημα, και ψάχνω μια λύση την οποία δεν μπορώ να την βρω μόνος μου. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, κόβω διάφορα περιττά σε αντιγραφές από δέκτη της digea. Αυτή την φορά όμως βάζοντας τες να παίξουν δεν ''υποστηρίζονται'', και ψάχνω το γιατί. Ξανα βάζοντας τα κομμένα πίσω στο smart cutter, βλέπω ότι γράφει audio:no sound, ενώ ποτέ δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Και όντως δεν έχει ήχο στο smartcutter. Τα συγκεκριμένα όμως παίζουνε κανονικά στο classic home cinema και στο media player. ''με ήχο''. Γι αυτό ίσως δεν υποστηρίζεται στον αποκωδικοποιητή. Επειδή δεν έχει ήχο. Επισυνάπτω φωτο, μήπως σκεφτεί κάποιος κάτι γιατί εγώ κόλλησα. Βάζω και ένα media info από ένα τέτοιο video. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2017 από manos04
manos04 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Έβαλα ένα από τα κομμένα αυτά βίντεο και στο avidemux,και βλέπω ότι δεν έχει κανάλια ήχου. Πάντως όπως έγραψα πιο πάνω στον υπολογιστή παίζει κανονικά ο ήχος. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, που να μας εμφανίζει το κανάλι ήχου, για να το δουλέψω με αυτά τα αρχεία.
manos04 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το πρόβλημα με το smart cutter βρίσκεται μόνο όταν του βάλω αρχεία από ertHD. Και αυτό όχι πάντα. Σε άλλα έχει ήχο και σε άλλα όχι. Από τα υπόλοιπα κανάλια δεν υπάρχει πρόβλημα. Επισυνάπτω 2 media info από δύο κομμένα video, και τα δύο από ert HD. Το ένα έχει ήχο ενώ το άλλο όχι. Μήπως κάποιος καταλάβει κάποια διαφορά.
eliasjuve Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασε να κάνεις το TS ->mkv με το mkvtoolnix μήπως σου περάσει τον ήχο κανονικά στο mkv αρχείο και μετά βάλ'το στο smart cutter.
manos04 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Θα τα κόβω με το avidemux. Είναι πιο σταθερό, απ'ότι είδα. Πάντως δεν κατάλαβα από τα info γιατί σε κάποια μπαίνει ήχος, ενώ σε άλλα όχι. Πάντως mkv αρχεία που έχω, δεν τα παίρνει το smartcutter.
eliasjuve Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Στο info δεν φαίνεται κάτι. Ίσως να είναι corrupted και να μην μπορεί να το φορτώσει. Αν στο κάνει μόνο στην ERTHD δοκίμασε να κάνεις εγγραφή από την στάνταρ ΕΡΤ,
manos04 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το φορτώνει κανονικά. Πάντως έχω βρει και το videPub και είναι καλό απ' οτι φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα